Sofija Krstić potpisala ugovor sa kompanijom Babolat Srbija, kompanija Babolat Srbija, TK Magnet Knjaževac

Софија Крстић у нове победе са рекетом Баболат Pure Strike

Једна од најуспешнијих чланица књажевачког ТК Магнет, четрнаестогодишња Софија Крстић, потписала је 15. октобра 2019. године уговор о спонзорству са компанијом Баболат Србија у Баболат продавници у у Булевару ослобођења 267 у Београду.

Софија је овог лета учествовала на Баболат кампу у Пули, на којем је била међу три најперспективије играчице, после чега је добила спонзорство компаније Баболат Србија. Она је добила два рекета нове серије Pure Strike, као и торбу за 12 рекета.

 

Подсетимо, Тениски клуб Магнет из Књажевца и компанија Баболат Србијa потписали су 13. марта 2019. године уговор о сарадњи у Баболат продавници у Београду. Уговор су потписали бренд менаџер компаније Баболат Србија и званични Баболат скаутер за југоисточну Европу, и председник ТК Магнет Александар Крстић.

 

Детаљније Софија Крстић у нове победе са рекетом Баболат Pure Strike

 

Ове године Софија Крстић приказала је константан напредак у резултатима и у игри. Учествовала је на Tennis Europe турнирима до 14 година: Jug Open 2019 у Скопљу, ČAČAK OPEN 2019 у Чачку, Bavarian Junior Open 2019 у Аугзбургу и Skopje Open 2019 у Скопљу.

Кад је реч о домаћим турнирима, Софија Крстић освојила је 1. место на турниру поводом дана општине Књажевац у синглу и у дублу, а освојила је титулу у синглу и на турниру Societe General Open 2019 у Зајечару. У последња два месеца на три турнира је играла у полуфиналу сингла: ОП Зајечара у ТК Ас Тимок, ОП Ћуприје у ТК Славија (до 16 година) и ОП Књажевца у ТК Магнет, где је освојила и титулу у дублу.

 

Sofija Krstić potpisala ugovor sa kompanijom Babolat Srbija, kompanija Babolat Srbija, TK Magnet Knjaževac
Софија потписује уговор у Баболат продавници у Булевару ослобођења 267 у Београду

 

Желимо Софији много успеха у предстојећој зимској сезони, са њеним новим рекетом Babolat Pure Strike!

 

Пријави се и ти за Баболат уговор преко званичног инстаграм налога Баболат Србија

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Babolat Camp: Balkan Talent Search in Pula Few images from Babolat Camp Pula 2019 in June…next one 1.August!!!! If you also think that you are deserving Babolat Contract please contact us and apply

Објава коју дели Babolat Serbia Cekic Dejan (@babolat_srbija) дана

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *