Sparta Tennis Camp Madrid 2019, Sparta Tennis Academy, Teniski kamp u Madridu

Sparta camp Madrid & Davis Cup Final 2019

Sparta Tennis Academy у сарадњи са OG team-ом има занимљиву понуду за младе тенисере крајем новембра ове године:

Тениски камп Sparta у Мадриду у трајању од 7, 10 или 14 дана, уз навијање за репрезентацију Србије на финалном турниру Дејвис купа у Мадриду и уз посету Краљевском двору у Ел Ескоријалу и Retiro Parku, такође у Мадриду.

Камп ће бити организован у периоду од 16. до 29. новембра 2019. године, а финални турнир Дејвис купа се игра од 18. до 24. новембра. Могуће је изабрати пакет који траје недељу дана, 10 дана и две недеље.

 

Детаљније Sparta camp Madrid & Davis Cup Final 2019

 

Камп је намењен за све узрасте, а првог дана се врши тестирање ради расподеле по узрасту и нивоу знања. Сваког дана деца ће имати 4 сата тениса плус 1 сат фитнеса. Тренираће се на тврдој подлози. Током кампа радиће се видео-анализе, најмање два семинара о биомеханици ударца, о исхрани и опоравку после тренинга, као и о значају сервис-ритерн игре у модерном тенису. Тренери који ће радити са децом су Бранислав Сисојевић (главни тренер Sparta Tennis Academy) и Хорге Мигуел Рамирез Каро (главни тренер ТК Ел Ескоријал).

 

 

Током слободног дана је предвиђен одлазак на меч репрезентације Србије у финалу Дејвис купа (против Јапана или против Француске) – у једном дуелу биће одиграно минимално 3 меча.

Другог дана је предвиђен одлазак у Ел Ескоријал, Краљевски двор, где су сахрањени сви шпански краљеви, чувену туристичку знаменитост Шпаније и Мадрида, у којој ће деца сазнати много о шпанској историји и видети чувена уметничка и архитектонска дела. Посета Ел Ескоријалу трајаће 3 сата. Поред ове посете, полазници кампа ће посетити и Retiro Park.

El Escorial Monastery

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Davis Cup finals + full trening program at our Tennis camp in Madrid from 16.11.2019. • Get full accommodation, with al meals during day, And transport in Madrid 4 h tennis practice per day 1 h fitness training per day And Tour to Davis Cup finals All included in price. For more information contact on protennissparta@gmail.com Or +34652389169 Follow us for more good offers @sparta__tennis @_og_team #spartatennisspain #spain #zeniamartennis #tenniscoachbran #tennis #madrid #madridcamps #intesivtennisweek #elescorialmadrid #madridspain #travelmadrid #daviccuptennis #daviscupfinals #daviscup2019 #madridtennisweek #madridfood #madrid?? #tenniscamps #juniortennisplayers #juniortennispros #tenniseuropejuniortour #tenniseurope #tennisspain #serbiatennisteam #serbiatennis #usatennis #usatennisteam #tenniscanada #tennisrussia #teamfrancetennis??

Објава коју дели Branislav Sisojevic (@sparta__tennis) дана

 

 

Полазници кампа биће смештени у Ел Ескоријалу, у бунгаловима за 5 особа, од којих сваки има 2 одвојене собе и сопствено купатило. У комплексу се налази 107 бунгалова, кантина, разни садржаји за дружење, помоћни тениски терен, фудбалски терен итд. У случају кише користиће се наткривени терени, са мало измењеним ритмом тренирања за тај дан. Смештај се налази на 10 минута вожње од терена на којима ће се тренирати.

Сви полазници кампа добиће поклон-пакет од спонзора (мајице, промотивни материјал…). Путно осигурање је укључено у цену за сваког учесника кампа.

 

Специјални попуст за све пријатеље Малих играча:

Наиме Sparta tennis и OG team су одлучили да деци из Србије која прате страницу Мали играчи омогуће специјалне услове и попуст од 20 % за партиципацију у овом изванредном несвакидашњем кампу

 

Ценe

  • Пакет од 7 дана – 1.000 евра
  • Пакет од 10 дана – 1.200 евра
  • Пакет од 14 дана – 1.600 евра

* цене су са урачунатим попустом од 20%

 

Цена обухвата: све тениске активности, смештај, исхрану, улазнице за Дејвис куп, улазнице за Ел Ескоријал и Retiro Park, превоз по Мадриду и путно осигурање

Авио-превоз није укључен у цену.

Савет организатора: повратна авионска карта код WizzAir из Беча до Мадрида за новембар кошта 40 (четрдесет) евра, плус превоз комбијима Геа Турса из Београда и Новог Сада до Беча (повратна карта кошта 50 евра).

https://wizzair.com/sr-cyrl-cs#/

 

Рок за пријаву је 1. новембар

 

 

Биографија организатора кампа, тениског тренера Бранислава Сисојевића:

Torrevieja tennis camp 2019, Club Tenis Torrevieja Tennis school, teniski kamp Torevijeha Španija
CV тренера Бранислава Сисојевића

 

Више информација о кампу можете сазнати од Бранислава Сисојевића преко вајбера или Whatsapp-а:

Бранислав Сисојевић

+34652389169

или путем и-мејла:

protennissparta@gmail.com

www.sparta-tennis.com

 

 

Андреја Опанчина

+38163437450

andreja.wwsm@gmail.com

www.ogteam.rs

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *