Almanah dečjeg tenisa, Mali igrači

Списак деце чије слике и подаци ће бити штампани у Алманаху дечјег тениса, 27. децембар 2016.

 

Хвала свима који су од прошле среде послали слику и податке за штампани алманах дечјег тениса који припремамо!

 

КРАЈЊИ РОК ЗА СЛАЊЕ ЈЕ 1. ЈАНУАР 2017!

 

Волели бисмо да што више деце буде представљено у алманаху, чекамо ваше слике и податке, а значило би нам да пошаљете што пре, да бисмо га што пре и објавили!

 

Као што вероватно већ знате, редакција нашег сајта објавиће штампано издање – алманах дечјег тениса, у којем ће бити објављене слике и основни подаци о деци која су регистрована у Тениском савезу Србије и у Тениском савезу Републике Српске (или ће бити регистрована од децембра), од 2001. до 2009. годишта.

 

Алманах планирамо да објавимо у наредна два месеца, али нам треба ваша помоћ, тако што ћете нам послати слику и податке о свом детету. Линк за слање података и слике налази се на крају чланка.

 

АЖУРИРАНИ СПИСАК НА ДАН 27. ДЕЦЕМБАР 2016:

На овом линку Almanah decjeg tenisa_spisak_12-27-16 можете проверити да ли је ваше дете на списку деце чије слике и податке смо добили.

 

Детаљније Списак деце чије слике и подаци ће бити штампани у Алманаху дечјег тениса, 27. децембар 2016.

Две важне напомене:

  1. Сви који већ имају профил или портрет на сајту, не налазе се на списку, јер слика на профилу често није одговарајућа за штампу, а немамо ни све податке неопходне за алманах

  2. На списку нема неке деце која су послала слику и податке, али слика није одговарајуће резолуције или није у крупном плану, па смо их већ мејлом замолили да пошаљу нову слику

 

Ми родитељи склони смо да за лоше ствари најпре оптужимо савезе, клубове, тренере; у овом случају имате начин да одвојите два минута, изаберете на свом рачунару одговарајућу фотографију, попуните елементарне податке о свом детету и тиме учествујете у изради лепе успомене за своје дете и за себе. Са тим више немају везе ни савези, ни клубови, ни тренери.

 

Наредних дана ћемо редовно ажурирати списак, тако да нећете бити у недоумици да ли смо примили податке које сте послали.

 

Алманах ће се продавати преко нашег сајта (плаћање поузећем) и преко клубова; потрудићемо се да цена буде што нижа, јер смо и сами тениски родитељи и знамо какве све трошкове имају родитељи малих тенисера.

Тениски савез Београда, Тениски савез источне Србије, Тениски савез Војводине и Тениски савез Републике Српске пружиће нам логистичку и медијску подршку у овом пројекту.

 

Позивамо вас да нам пошаљете слику детета и унесете неколико основних података преко овог обрасца на сајту.

 

Almanah dečjeg tenisa, Mali igrači

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *