Besplatna škola tenisa Teniskog saveza Beograda, Teniski savez Beograda, TSB, BIG FASHION Centar Beograd

Спортски викенд Тениског савеза Београда у BIG FASHION центру

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ТЕНИСА ЗА НАЈМЛАЂЕ

 

Бесплатна школа тениса за децу узраста од четири до десет година биће одржана у сарадњи са Тениским савезом Београда, у суботу и недељу, 20. и 21. јануара, у периоду од 10 до 20 сати, у атријуму BIG FASHION центра.

 

Уз стручно вођење од стране лиценцираних тренера, малишани ће током два дана школе научити основе овог популарног спорта како бисмо у будућности имали још врхунских тенисера попут Новака Ђоковића, Јанка Типсаревића, Ане Ивановић и других. Поред тога, ово је одлична прилика да се деца од најранијег узраста усмере ка спорту, као и да усвоје шта подразумева концепт здравог живота.

 

„Наши искусни тренери научиће децу како се правилно држи рекет, како се сервира лоптица, шта је то бекхенд, а шта форхенд. Знамо да је бављење спортом најбоља ствар за децу, а драго нам је да је то препознао и BIG FASHION који је веома активан када је реч о активацијама за најмлађе. Такође, за све учеснике школе тениса обезбедили смо и занимљиве поклоне“ – истичу у Тениском савезу Београда, који ће за ову прилику у атријуму шопинг центра поставити прави мали тениски терен са свом потребном опремом.

 

Пријављивање за бесплатну школу тениса биће могуће на лицу места, током оба дана трајања активације.

BIG FASHION центар се налази у Вишњичкој улици на Карабурми.

 

Дејан Којић

Главни координатор за програм Tennis’10s у Тениском савезу Београда

Детаљније Спортски викенд Тениског савеза Београда у BIG FASHION центру

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *