Marko Topo, Adam Kovač, Mate CSERESZNYES, Milan Vučković, ITF J5 Subotica, Teniski klub Spartak Subotica, ITF World Tennis Tour

Ковач победник, Сретеновић и Топо финалисти ITF турнира J5 Subotica (5. разреда) у ТК Спартак

Међународни турнир ITF J5 Subotica за младиће и девојке до 18 година (5. разреда), игра се од 22. до 27. априла 2019. године у ТК Спартак у Суботици, у оквиру ITF World Tennis Toura. Турнир се игра на 10 шљакастих терена у Дудовој шуми, на отвореном.

 

Детаљније Ковач победник, Сретеновић и Топо финалисти ITF турнира J5 Subotica (5. разреда) у ТК Спартак

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

27.4.19.  14.44 h

Српски тенисер Адам Ковач освојио је своју прву ITF титулу на ОП Суботице у ТК Спартак, док су Марко Топо и Тијана Сретеновић играли у финалу. Честитамо!

У српском финалу Адам је победио Марка 6-4 6-3, док је 1. носитељка, Мађарица Лука Јаноши, победила сензационалну финалисткињу, четрнаестогодишњу српску тенисерку Тијану Сретеновић 6-4 6-3. Тијана је у 1. сету водила 4-1.

У Суботици пада киша, па су због тога финални мечеви одиграни у хали ТК Спартак.

 

 

26.4.19.  16.23 h

Српски тенисери остварили су велики успех на ITF турниру у Суботици: данас су се у финале пласирали Тијана Сретеновић, Адам Ковач и Марко Топо, док је Лука Стефановић играо у полуфиналу. Честитамо!

Четрнаестодишњој Београђанки Тијани Сретеновић ово је први ITF турнир у животу, а већ је стигла до финала! У полуфиналу је победила 3. носитељку, Словакињу Сару Сушанкову, а сутра ће у финалу играти против 1. носитељке, Мађарице Луке Јаноши.

Адам Ковач је у полуфиналу победио Луку Стефановића 6-2 7-6(5), док је Марко Топо после велике борбе победио 10. носиоца, Мађара Матеа Черешнеса 6-4 4-6 7-6(3). Њих двојица ће наравно сутра одмерити снаге у финалу, очекује нас леп меч!

Вања Видановић и Реља Ескић играли су у четвртфиналу турнира у Суботици.

Хрватска тенисерка Луција Ћирић-Багарић је освојила титулу у дублу са Румунком Силвијом Маријом Косташе. Дражен Петровић и Владан Тадић освојили су друго место у мушким паровима, док су српски тенисери Филип Стипић и Димитрије Коцић играли у полуфиналу дубла. Честитамо!

 

Marko Topo, Tijana Sretenović, Adam Kovač, ITF J5 Subotica, Teniski klub Spartak Subotica, ITF World Tennis Tour
Марко Топо, Тијана Сретеновић и Адам Ковач

 

Резултати до финала:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *