Stefan Popović, Simeon Terziev, Nikol Paleček, Camilla Raggi, ITF INTERNATIONAL 2019, Teniski klub Dinamo Pančevo

Стефан Поповић у дублу освојио ITF INTERNATIONAL 2019 (2. разреда) у Панчеву, Палечек финалисткиња

Међународни турнир ITF INTERNATIONAL 2019 за младиће и девојке до 18 година (2. разреда), одржава се од 25. до 31. августа 2019. године у ТК Динамо у Панчеву, у оквиру ITF World Tennis Toura. Директор турнира је Младен Вуковић, а супервизор Немања Радић.

Шеснаестогодишњи репрезентативац Србије Стефан Поповић освојио је своју другу ITF титулу у дублу, заједно са Бугарином Симеоном Терзијевим, док је српска репрезентативка Никол Палечек са Италијанком Камилом Рађи освојила друго место. Честитамо!

Стефан и Симеон су у финалу дубла јуче победили руски пар Агафонов/Шарипов 6-2 3-6 10-7, а Никол и Камила су у финалу изгубиле до руско-белоруског пара Бондаренко/Колодинска 3-6 3-6.

У полуфиналу дубла су играли и првак и вицешампион Србије Петар Теодоровић и Марко Топо, који су изгубили од поменутих Руса Агафонова и Шарипова 3-6 6-0 5-10, као и Адам Ковач у пару са Италијаном Кастањолом (изгубили од Стефана и Симеона 6-3 5-7 3-10).

У синглу српски тенисери нису имали превише успеха у Панчеву. У четврфиналу није заиграо ниједан тенисер нити тенисерка из Србије.

 

Детаљније Стефан Поповић у дублу освојио ITF INTERNATIONAL 2019 (2. разреда) у Панчеву, Палечек финалисткиња

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

У синглу је Стефан Поповић у 2. колу изгубио од 1. носиоца и каснијег финалисте, Руса Марата Шарипова 5-7 3-6.

Победник у синглу код младића је Украјинац Олександр Овчаренко, који је у финалу победио Руса Марата Шарипова 3-6 6-3 6-2, а у конкуренцији девојака Рускиња Марија Бондарнко, која је у финалу савладала Украјинку Сабину Зејналову 6-1 2-6 6-4. Хрватска репрезентативка Ноа Крзнарић играла је у полуфиналу, где је изгубила од Рускиње Бондаренко.

Занимљиво да је Стефан са Бугарином Терзијевим већ освојио једну ITF титулу у дублу – на турниру J3 Limasol на Кипру, у марту ове године.

 

 

Младићи, резултати у дублу:

ITF INTERNATIONAL 2019, Teniski klub Dinamo Pančevo

 

Девојке, резултати у дублу:

ITF INTERNATIONAL 2019, Teniski klub Dinamo Pančevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *