Сумирање сезоне у ТК White Star

Завршена је и друга летња сезона на новим теренима ТК White Star из Београда, између Бањице и Јајинаца. Током викенда у клубу је стављен балон, а у суботу 13. октобра били смо у посети овом клубу, и разговарали смо са такмичарима и тренерима о учинку у летњој сезони.

На два терена су тренирали дечаци и девојчице, а разговарали смо са свима о томе како су задовољни својим учинком током летње сезоне: са Таром Михаљевић, Кристином Димитријевић, Мајом Мишчевић, Теодором Милић, Андреом Ноом Галин, Симоном Делетић (била је на првом тренингу у клубу), као и са дечацима Лазаром Николићем, Владом Јанкањем, Вуком, Андрејем и са Рељом Тодићем.

 

Детаљније Сумирање сезоне у ТК White Star

 

 

Оснивач TK White Star и тренер Зоран Митић рекао је да је врло задовољан учинком тенисерки клуба, као и тенисера, и да се нада да ће у предстојећем периоду успеси девојчица бити мотивација и дечацима да постижу све боље резултате. Зоран Митић је истакао да свих успеха и напредовања деце из клуба не би било без вредног рада тројице младих тренера овог клуба: Немање Митића, Растка Ристића и Луке Стакића.

Управо смо младе тренере упитали како су задовољни резултатима и тениским напредовањем деце, да ли су се већ „пронашли“ у тренерском позиву, а са Немањом Митићем смо попричали о утисцима са Екипног првенства Србије до 14 година, на које је водио девојчице TK White Star.

 

Tara Mihaljević, Andrea Noa Galin, Maja Miščević, Kristina Dimitrijević, Teniski klub White Star Beograd

 

Погледајте како се тренер Зоран Митић захвалио деци на пехару којим су га изненадили за рођендан, прогласивши га за најбољег тренера:

 

Нови балон клуба са обода Бањице већ је у пуном погону за почетак зимске сезоне, а ускоро ћемо проверити како тече рад у балону 🙂

 

Teniski klub White Star Beograd, balon u TK White Star
Балон TK White Star „стар“ је само једну годину

 

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *