Darja Šuvirđonkova, International Romanian Championship Bucurest U14, Romania, Bukurešt Rumunija, Tennis Europe Junior Tour

Шувирђонкова победница у синглу, Ђурић и Зекић други у дублу на International Romanian Championship у Букурешту

Међународни турнир 2. категорије International Romanian Championship за дечаке и девојчице до 14 година, игра се се од 19. до 25. фебруара 2018. године у главном граду Румуније Букурешту, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Игра се на 4 терена у хали ТК Букурешт, на шљаци.

 

Детаљније Шувирђонкова победница у синглу, Ђурић и Зекић други у дублу на International Romanian Championship у Букурешту

 

 

25.2.18.  13.07 h

Репрезентативка Србије Дарја Шувирђонкова освојила је титулу на турниру International Romanian Championship у Букурешту! Браво Дарја!

Она је у финалу без борбе (није јој се појавила противница) победила Румунку Александру Петрић. Код дечака је победник Румун Алин Михаи Фату, који је у финалу победио Италијана Силвија Менкаљу 6-3 6-2.

 

 

 

24.2.18.  15.21 h

Репрезентативка Србије Дарја Шувирђонкова се данас пласирала у финале сингла на турниру у Букурешту, а Бранко Ђурић и Никола Зекић су освојили друго место у дублу. Честитамо!

Репрезентативка Македоније Александра Симева изгубила је у полуфиналу од Румунке Александре Петрић 3-6 2-6. Честитамо Александри на одличном резултату у Букурешту!

Дарја (6. носитељка) је у полуфиналу победила Словакињу Ему Тотову, 8. носитељку, 6-2 6-0, и у финалу ће сутра играти против Румунке Александре Петрић.

Никола и Бранко су у финалу дубла у врло неизвесном мечу изгубили од Италијана Федерика Скотуција и Маријана Тамароа 6-3 6-7(7) 2-10.

 

 

Babolat Development Program, Regionalni teniski kamp Pula 2018, Babolat Srbija
Сазнајте више

 

23.2.18.  17.40 h

Српски репрезентативци Дарја Шувирђонкова, Бранко Ђурић и Никола Зекић одлично напредују у Букурешту: Дарја је данас ушла у полуфинале сингла, док су се Никола и Бранко пласирали у финале дубла. Честитамо!

 

Darja Šuvirđonkova, Nikola Zekić, Branko Đurić, International Romanian Championship Bucurest U14, Romania, Bukurešt Rumunija, Tennis Europe Junior Tour

 

Дарја Шувирђонкова (6. носитељка) је у четвртфиналу данас победила Бугарку Анастасију Александру Николову 6-3 6-2, и сутра ће у полуфиналу играти против 8. носитељке, Словакиње Еме Тотове, која је направила изненађење у 1/4 савладавши 2. носитељку, Рускињу Марију Шолохову 6-0 6-4. У четвртфиналу је Дарја савладала Румунку Бријану Сабо 6-3 6-1.

Бранко и Никола су а у полуфиналу данас победили италијански пара Мацола/Менкаља 6-7(2), 6-2 10-6, и тако се донекле „осветили“ за поразе у синглу од истих играча. Јуче су у четвртфиналу дубла победили румунски пар Балта/Воикан 6-2 6-4.

 

Бранко је на турниру 2. носилац, а у четвртфиналу је после велике борбе изгубио од Италијана Филипа Мацоле 2-6 6-4 2-6. Никола Зекић је на турниру био 3. носилац, а у четвртфиналу је такође од Италијана, и то Силвија Менкаље – 4-6 0-6.

 

 

На турниру су од српских тенисера наступили и Зоран Лудошки и Крста Петровић, али су обојица изгубили у 1. колу. Зоран је изгубио од Турчина Барана Сојлера 7-6(5) 5-7 3-6, а Крста од Румуна Дарија Александруа Циоботаруа 2-6 2-6.

На турниру су играле и репрезентативке Македоније Александра Симева и Јана Стојанова. Александра (5. носитељка) је остварила изванредан резултат пласманом у полуфинале – данас је у четвртфиналу победила Румунку Јоану Звонару, 4. носитељку, 6-1 6-4, а Јана је у 2. колу изгубила од 2. носитељке, Рускиње Марије Шолохове 4-6 3-6.

 

 

Ljubica Jovanovic trener za mentalnu pripremu tenisera

 

Резултати до полуфинала сингла, дечаци:

International Romanian Championship Bucurest U14, Romania, Bukurešt Rumunija, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати до полуфинала сингла, девојчице:

International Romanian Championship Bucurest U14, Romania, Bukurešt Rumunija, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *