Све бољи резултати деце из школе тениса београдског ТК Ђукић

Дуже од годину дана мали тенисери ТК Ђукић уживају у тенису и полако се припремају за такмичење, а ове године су многи од њих и показали да су много тога научили на тренинзима.

Са њима у школи тениса овог новобеоградског клуба раде главни тренер у школи тениса Данијела Вацић-Миловановић и њена сестра Бојана Вацић.

У уторак 11. септембра 2018. посетили смо Тениски клуб Ђукић на Новом Београду и разговарали са члановима најмлађе групе, у којој су деца старости од 3 до 8-9 година, која се упознају са основама „белог спорта“, по програму Tennis 10’s.

 

Детаљније Све бољи резултати деце из школе тениса београдског ТК Ђукић

 

 

Затим смо разговарали са члановима клуба који се углавном такмиче на турнирима црвеног и наранџастог нивоа. Тренер Данијела Вацић-Милосављевић нам је рекла да је задовољна резултатима деце из школе тениса ТК Ђукић, и издвојила је друго место Андреја Лујића на Првенству Београда до 10 година у ТК Топако, као и треће место Новака Милошевића на истом турниру. Такође, Филип Минић је освојио утешни турнир на турниру црвеног нивоа, који је претходног викенда одржан у ТК Ђукић.

Госпођа Миловановић сматра да су деца стекла жељу да се такмиче, после клупског турнира црвеног нивоа који је одржан у мају ове године. Од тада је пуно њих извадили такмичарске легитимације. Такође, у клубу тренира заиста много деце и влада весела другарска атмосфера, у шта смо се и сами уверили током снимања.

 

Danijela Vacić Milovanović, Bojana Vacić, Škola tenisa TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd
Деца из „наранџасте“ групе са тренерима Данијелом Вацић-Миловановић и Бојаном Вацић

 

Срећно свим такмичарима ТК Ђукић у наставку летње сезоне, како најмлађим, тако и оним мали већим играчима! 🙂

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *