Plakete za najuspešnije u 2018. godini, TK TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš

ТАЖ доделио плакетe најуспешнијим такмичарима у 2018. години

Тениска академија Живковић из Ниша је крајем 2018. године у својим просторијама на Бубњу организовала прославу одличних резултата својих такмичара, постигнутих у години јубилеја клуба – ТАЖ је ове године прославио 10 година рада.

Тениска академија Живковић је током ове године освојила 45 златних медаља, 25 сребрних и 30 бронзаних. ТАЖ је у 2018. години био домаћин три међународна турнира, на којима је учествовало преко 300 тенисера и тенисерки из преко 50 земаља. Крај године је обележен свечано – председник клуба Никола Живковић је уручио плакете најуспешнијим тенисерима и тенисеркама у 2018. години.

 

Детаљније ТАЖ доделио плакетe најуспешнијим такмичарима у 2018. години

 

„Ваши резултати су показатељ да смо сви вредно радили. Заиста сам поносан на све вас, наша академија је само током ове године освојила укупно 100 медаља, имамо шампионе и шампионке Србије и појединачно и екипно“ – није скривао задовољство председник клуба Никола Живковић, обраћајући се такмичарима клуба.

 

Тениска академија Живковић је почела са радом као прва тениска академија у Србији са два тениска терена, а данас има 10 тениских терена и десетине успешних такмичара.

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Teniska akademija Živković vam želi da uživate u praznicima! Vidimo se u 2019. SREĆNA NOVA GODINA! #happynewyear #happyholidays #taž ????

Објава коју дели TENISKA AKADEMIJA ŽIVKOVIĆ ? (@tennistaz) дана

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *