Draginja Vuković, Teniski centar Procoach, Procoach Tennis Center

Тениски центар Procoach расписао конкурс за два тренера

Тениски центар Procoach током 5 година постојања остварује одличне резултате како у земљи тако и у иностранству. Нас одликује тимски рад који је посвећен свим играчима. Наш циљ је да извучемо максимум из сваког играча са којим радимо. Поседујемо огромно искуство на свим нивоима и непрекидно радимо на едукацији наших тренера.

 

Услед проширења обима посла Тениском Центру Procoach потребна 2 тениска тренера. Током 5 година постојања, остварили смо одличне резултате на свим нивоима и у свим категоријама.

 

Потребне квалификације за место тренера су:

– Посвећеност раду;

– Искуство са играчима који су играли Tennis Europe и ITF Junior и Pro турнире;

– Тимски рад;

– Жеља за непрекидним напредовањем и едукацијом;

– Спремност на одлазак у иностранство на турнире;

Сви заинтересовани треба да пошаљу свој CV на мејл: straleflta@yahoo.com

Више о нама можете сазнати на www.procoach.rs

Рок за пријаву је 15.03.2018.

 

Konkurs za teniske trenere, Teniski centar Procoach, Procoach Tennis Center

 

Детаљније Тениски центар Procoach расписао конкурс за два тренера

Наша филозофија:

Играње тениса није само технички изазов, већ и тактички. Тактика диктира технику, другим речима, потребно је знати шта урадити, пре него како урадити нешто. Когнитивне способности изједначиле су се по важности са моторичким способностима.

 

Draginja Vuković, Ania Hertel, Strahinja Jovanović, Teniski centar Procoach, Procoach Tennis Center
Првакиња Србије Драгиња Вуковић са тренером Страхињом Јовановићем и са својом партнерком Ањом Хертел после титуле у дублу

 

Нажалост традиционални приступ тренингу често не омогућава играчима да користе нова стечена знања у својој игри. Разлог овога је традиционални тренинг који изолује развој вештина од саме игре. Моторичке способности се уче без когнитивних аспеката. Играчи знају како да се крећу без знања када и зашто. Крајњи резултат је тај да играчи играју одлично на тренингу који је контролисан, али се све то распадне када заиграју тенис без контроле, на мечу, спарингу…

Ми у Procoach-у правимо структуру која се развија и која доводи до ситуација из мечева и као крајњи резултат створимо играча који контролише своју игру на такмичењима. Играче учимо како да доносе тактичке одлуке и учимо их да технику употребе као вештину за решавање проблема. Другим речима техника је оруђе за спровођење тактике. Техника се учи у контексту игре.

 

 

Наравно да ово не значи да су тренинзи базирани тако да се играју само поени. Потребно је створити техничку базу, где су одступања дозвољена. Ако погледамо првих 100 играча на професионалној ранг листи видећемо да нико нема исту технику. Учење по моделу је у тоталној супротности са нашом филозофијом, јер тенис је спорт отворених вештина, што већина тренера не схвата.

Ментални тренинг је саставни део нашег програма. У нашој земљи овај део је скроз занемарен. Код нас у Procoach-у играчи се упознају са тајнама овог дела. Можемо да с епохвалимо да једино имамо тренера за менталну припрему играча који индивидуално ради са њима.

 

 

Револуција у тенису наступила је оног тренутка када је прихваћена филозофија имплицитног учења. ITF, Канадски тениски савез, USPTR су већ прешли на ту филозофију и ми у Procoach-у последњих пар година пратимо ово учење, јер толико брзо помаже играчима да се и играчи зачуде када после буквално пар минута осете велику разлику у својој игри.

Кондиција и физичка спрема је нешто на шта се код нас ставја велики акценат. Под будним оком нашег тренера Милоша Соколовића играчи се спремају за тешке и дуге мечеве.Милош је био главни кондициони тренер у Тениској академији Новак.

 

 

Код нас сваком играчу прави се дневни план рада, после сваког тренинга играч добија одштампан тренинг који је одрадио.

 

Наш тим чине:

За све информације посетите наш сајт http://www.procoach.rs/serbian.htm

 

Mia Milojević, Teniski centar Procoach, Procoach Tennis Center

 

2 мишљења на „Тениски центар Procoach расписао конкурс за два тренера“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 мишљења на „Тениски центар Procoach расписао конкурс за два тренера“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *