Тениски савез Београда на XXI београдском дечијем сајму

На Београдском сајму, у хали 3, ће од 11. до 13. маја 2018. године бити одржан XXI београдски дечији сајам. Као и сваке године улаз ће бити бесплатан.

На површини око 5.500 m2 представиће се излагачи из Србије и из иностранства, који ће показати производе и садржаје везане за правилан раст и развој деце. Такође, сви посетиоци моћи ће да добију бесплатне узорке, искористе повољност куповине производа који су доступни само на овом сајму, добију све тражене информације, да присуствују дечијим позоришним представама, буду у друштву омиљених дечјих ликова и још много тога…

 

21. beogradski dečiji Sajam, Teniski savez Beograda

 

Детаљније Тениски савез Београда на XXI београдском дечијем сајму

 

Да се подсетимо, XX београдски Дечији сајам, одржан од 6. до 8. октобра 2017. оправдао је очекивања, како организатора тако и излагача, спонзора и покровитеља. На сајму се представило 103 излагача, а манифестацију је посетило више од 40.000 људи.

На сајму су се, поред спортских клубова и савеза, представиле и Ватрогасна бригада града Београда као и Управа саобраћајне полиције. И овога пута, са најмлађима ће се дружити и људи из Спортског савеза Србије, док ће се поред Татами полигона борилачких вештина представити и Тениски савез Србије.

 

Teniski savez Beograda, TSB, tennis10s

 

Тениски савез Београда имаће на сајму два мини-терена, као и прошле године. ТСБ очекује да што више београдских клубова представи своје програме београдским малишанима и приближи им праве вредности белог спорта, и нада се да ће што више деце проћи кроз Tennis 10s. Стручни тренери на челу са Дејаном Којићем, главним координатором за програм Tennis’10s у Тениском савезу Београда и сарадником за за програм Tennis’10s у Тениском савезу Србије, радиће са малишанима и показати им како да изведу прве тениске ударце.

 

Zoran Đorđević, Bojana Jovanovski, Dejan Kojić, Mirjana Milenkovski, 20. Polimark dečiji Sajam, Teniski savez Beograda
Свечано отварање

 

Као и претходних година, Мали играчи ће посетити штанд Тениског савеза Београда и пренети вам утиске са овогодишње манифестације.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *