Dejan Kojić, Mićo Miladinović, 23. Čunga Lunga beogradski dečiji Sajam, Teniski savez Beograda

Тениски савез Београда наступио на 23. Чунга Лунга дечијем сајму

23. Чунга Лунга београдски дечији сајам је одржан је од 5. до 7. априла 2019. године, а Тениски савез Београда је као и претходних година на сајму поставио мини-терен. Сајму је присуствовало заиста много београдских малишана, који су имали прилику да уз помоћ стручних тренера ТСБ-а испробају своје прве тениске ударце.

У суботу 6. априла смо посетили сајам и снимили активности ТСБ на мини-терену, а тада смо разговарали са Дејаном Којићем, главним координатором за програм Tennis’10s у Тениском савезу Београда и сарадником за програм Tennis’10s у Тениском савезу Србије, као и тренером у ТА Типсаревић.

 

 

Дејан Којић је изјавио да је задовољан одзивом деце, и захвалио се свим тренерима и београдским клубовима који су искористили прилику да представе своје програме деци и родитељима.

Господин Којић је најавио манифестацију коју Тениски савез Београда припрема у мају месецу: 11. маја ће на Ади Циганлији бити организована манифестација „Београдски тениски дан“ (ово је радни назив). На меканој подлози биће постављено 5 терена, и деца ће моћи бесплатно да играју у суботу 11. маја.

 

Детаљније Тениски савез Београда наступио на 23. Чунга Лунга дечијем сајму

 

Дејан Којић се захвалио и Граду Београду на подршци активностима Тениског савеза Београда на промоцији тениса. Такође, апеловао је на све тениске раднике у Београду да искористе најновије успехе младих српских тенисера, да би се што више београдске деце укључило у тенис.

Дејан Којић нам је рекао да се сваког викенда успешно организује „Београдски камп“, да он ради са децом до 10 година, и да је то значајан подстрек најбољим београдским малим тенисерима да постижу све боље резултате.

 

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *