Danijela Vacić Milovanović, Teniski vikend Teniskog saveza Beograda, Teniski savez Beograda, TSB, Mercator Centar Beograd

Тениски савез Београда организовао тениски викенд у Меркатор Центру на Новом Београду

У суботу и недељу 27. и 28. јануара 2018. године у холу Меркатор Центра на Новом Београду, Тениски савез Београда је организовао тениски викенд за најмлађе Београђане. С обзиром да је претходног викенда ТСБ имао акцију у BIG FASHION центру, овом приликом бели спорт је представљен малишанима са леве обале Саве.

 

ТС Београда је на ударном месту у центру имао ограђени мини тениски терен и инфо-пулт. Школа је вршена по програму ITF-a Play and Stay – tennis 10’s за узраст до 10 година (дечаци и девојчице). Полазници школе су добили поклончиће ТСБ-а као и компаније KIA, која је представила новог шампиона друмова – модел KIA Stonic! За све посетиоце Intersport је спремио 20% попуста на тениску опрему.

Детаљније Тениски савез Београда организовао тениски викенд у Меркатор Центру на Новом Београду

 

 

Током тениског викенда упитали смо Дејана Којића, координатора за програм tennis 10’s у Тениском савезу Београда, и Милана Саровског, тренера ТСБ-а, какви су утисци са ове промоције. Дејан Којић је задовољан одзивом, и рекао је да је било највише мање деце, старости између 4 и 6 година. Он је похвалио ТК Ђукић, директора клуба Петра Ђукића и тренере сестре Данијелу и Бојану Вацић, који учествују у свакој акцији, као и још неке клубове који се сваки пут одазову оваквим акцијама. У недељу је одржана Скупштина Тениског савеза Београда и започет је разговор о томе зашто више клубова не учествује у акцијама ТСБ-а. Господин Којић је рекао да је отворен за мишљења људи из свих клубова чланова ТСБ-а, ако имају предлог како да се унапреди рад са најмлађим Београђанима. Дејан Којић сматра да је ТСБ тренутно најактивнији спортски савез у Београду.

 

Teniski vikend Teniskog saveza Beograda, Teniski savez Beograda, TSB, Mercator Centar Beograd
Флајери Тениског савеза Београда и београдских клубова на штанду ТСБ-а у Меркатор Центру

 

Тренер у Тениском савезу Београду Милан Саровски нам је рекао да је у плану да у фебруару буду настављени „Београдски кампови“ за најбоље тенисере Београда до 10 и до 12 година, а у савезу се надају да ће од пролећа моћи да почну и кампови за децу до 14 година. Тачни термини на време ће бити најављени на сајту Тениског савеза Београда. Обојица тренера су изјавили да су добили позитивне реакције родитеља на Београдски камп.

 

Teniski vikend Teniskog saveza Beograda, Teniski savez Beograda, TSB, Mercator Centar Beograd

 

Teniski vikend Teniskog saveza Beograda, Teniski savez Beograda, TSB, Mercator Centar Beograd

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *