Branislav Kapaš, Promocija tenisa u Šoping centru Stadion, Teniski savez Beograda

Тениски савез Београда промовисао тенис у ШЦ Стадион

Тениски савез Београда је у суботу и у недељу 10. и 11. октобра 2018. године промовисао тенис у холу ШЦ Стадион, од 14 до 19 часова. Тренери ТС Београда су београдским малишанима показали основне ударце у „белом спорту“ на мини-терену, представљајући програм Tennis 10s.

Промоција је вршена по програму ITF-a (Међународне тениске Федерације) Play and Stay – tennis 10’s за узраст до 10 година (дечаци и девојчице), а сви малишани су добили беџеве ТСБ-а са новим логотипом (погледајте испод како изгледа).

 

Детаљније Тениски савез Београда промовисао тенис у ШЦ Стадион

 

Teniski savez Beograda novi logotip

 

У суботу смо у холу ШЦ Стадион разговарали са Дејаном Којићем, координатором за програм tennis10s у Тениском савезу Београда, који је рекао да је ово већ трећи пут да Тениски савез Београда сарађује са ШЦ Стадион у промовисању тениса, и да је задовољан одзивом београдских малишана и њихових родитеља, у шта смо и сами могли да се уверимо.

 

 

Док смо били на промоцији, са децом су радили Дејан Којић и Бранислав Капаш, стручни тренери ТСБ-а, а у недељу се деци Београда представила и школа тениса ТК Ђукић.

Господин Којић је најавио да ће ТСБ гостовати и на Сајму спорта од 24. до 26. новембра, на којем ће Тениски савез Србије као и претходних година имати свој штанд, а да ће наредну активност у шопинг-центрима имати после Нове године.

 

Promocija tenisa u Šoping centru Stadion, Teniski savez Beograda

 

Дејан Којић је рекао да је ТСБ ове године организовао 6-7 манифестација на промоцији тениса, и да је то оптимални број који је могуће организовати. За пролеће следеће године Тениски савез Београда планира да на Ади Циганлији организује београдски тениски дан, који би био прилика да се тамо постави много мини-терена и да одзив буде масован, где би се тенис као спорт представио малим Београђанима.

Такође, Дејан Којић је апеловао да сви тениски радници максимално искористе велики успех најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, који се ових дана вратио на 1. место ATP ранг-листе, што треба искористити да се што више деце укључи у тенис и што више промовисати.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *