Fatma Idrizović, Lea Rupnjak, Lola Radivojević, Ana Cvetković, Rakovnik Checz Republic, Tennis Europe Winter Cups by HEAD U14

Tennis Europe Winter Cups by HEAD, финале, Раковник, Чешка Република, девојчице 14 година, 16-18.2.18.

Од 16. до 18. фебруара 2018. године најбољих 8 репрезентација до 14 година играће финални турнир Tennis Europe Winter Cups by HEADдевојчице у Раковнику а дечаци у Вески, оба места налазе се у Чешкој Републици. Оба турнира играју се на тврдој подлози.

 

Репрезентативке Србије Фатма ИдризовићЛеа Рупњак и Лола Радивојевић играће у Чешкој са репрезентацијама Белорусије, домаћина Чешке Републике, Велике Британије, Пољске, Русије, Шведске и Швајцарске. Турнир се игра по принципу елиминације. У првом колу репрезентација Србије играће против селекције Велике Британије. Срећно девојке!

 

Дечаци из Хрватске учествоваће на финалном турниру у Вески – желимо пуно среће Милију Пољичку, Дину Прижмићу, Нои Вукадину, предвођенима тренером Игором Блажевићем. У 1. колу ће играти против репрезентације Француске.

Прошлогодишњи победници су дечаци из Шпаније и девојчице из Украјине. Tennis Europe Winter Cups by HEAD, незванично дворанско првенство Европе, ове године се одржава седми пут.

Детаљније Tennis Europe Winter Cups by HEAD, финале, Раковник, Чешка Република, девојчице 14 година, 16-18.2.18.

 

Ljubica Jovanovic trener za mentalnu pripremu tenisera

3D graphics image by Quince Creative

 

Погледајте како се репрезентација Србије пласирала на финални турнир, кроз квалификације у мађарском граду Печују, у којима је освојила 2. место, иза Швајцарске.

 

 

⌚ 18.2.18.  19.37 h

Репрезентација Србије је освојила 8. место у Европи, пошто је данас у мечу за 7. место изгубила од Швајцарске 1-2. Честитамо Фатми, Леи, Лоли и тренеру Ани Цветковић на свеукупно одличном резултату и одличним играма!

У неколико мечева мало је недостајало да изборимо знатно бољи пласман, али подсећамо да су наше девојчице постигле најбољи резултат у Европи од свих наших репрезентативних селекција у млађим категоријама!

У првом синглу Лола Радивојевић је изгубила од Селин Наеф 3-6 1-6, а у другом је Фатма Идризовић победила Челзи Фонтенел 6-3 6-1. У одлучујућем дублу је виђена велика борба, али су нажалост Фатма Идризовић и Леа Рупњак изгубиле од пара Фонтенел / Наеф 5-7 5-7.

Репрезентативци Хрватске су у чешкој Вески овог поподнева освојили титулу првака Европе, победивши селекцију Италије 21. Браво момци! Извештај са њиховог наступа објавићемо сутра ујутру!

Првакиње Европе код девојчица су Чехиње, које су у финалу победиле Рускиње 2-1.

 

 

 

⌚ 17.2.18.  19.47 h

У разигравању за пласман од 5. до 8. места репрезентација Србије је изгубила од селекције Белорусије 0-2, и сутра ће играти за 7. место против Швајцарске.

У 1. синглу је Леа Рупњак изгубила од Алионе Фалеи 1-6 3-6, док у другом Фатма Идризовић после 2 сата и 18 минута велике борбе изгубила од Евиалине Ласкевич 7-6(1) 2-6 5-7. У дублу ће за Србију наступити Фатма Идризовић и Лола Радивојевић.

У финалу турнира ће сутра играти Русија и Чешка Република. У полуфиналу је Русија победила Пољску 2-1 а Чешка Велику Британију 2-1.

 

 

⌚ 16.2.18.  20.14 h

У првом колу репрезентација Србије је изгубила од селекције Велике Британије 0-3. 🙁

У 1. синглу је Лола Радивојевић изгубила од Андреа Пинеде 0-6 2-6, а у другом је Леа Рупњак изгубила од Матилде Мутавџић 5-7 2-6. У дублу су Фатма Идризовић и Лола Радивојевић. изгуле од пара Пинеда/Шо 0-6 3-6.

Наше девојчице сутра ће играти против селекције Белорусије за пласман од 5. до 8. места. У полуфиналу главног турнира ће играти Русија – Пољска и Велика Британија – Чешка Република.

Британке су 4. носитељке на турниру, за њих играју Матилда Мутавџић (#6), Андреа Пинеда (#25) и Ева Шо (#362).

 

 

Konkurs za teniske trenere, Teniski centar Procoach, Procoach Tennis Center
Пријавите се

 

 

⌚ 18.2.18.  19.34 h

Коначни резултати:

 

 

 

УЧЕСНИЦИ ФИНАЛНОГ ТУРНИРА

 

  • Белорусија
  • Чешка Република
  • Велика Британија
  • Пољска
  • Русија
  • Србија
  • Шведска
  • Швајцарска

 

 

Репрезентација Србије:

 

Фатма Идризовић (#23)

Леа Рупњак (#230)

Лола Радивојевић (#360)

 

Тренер:

Ана Цветковић

 

 

Извор:

Tennis Europe

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *