Tijana Sretenović, Klio Maria Ioannou, T.B.A Kordin Malta U14, Tennis Europe Junior Tour

Тијана Сретеновић финалисткиња ЕТА U14 турнира T.B.A. на Малти

Међународни турнир T.B.A. (SAN MICHEL INTERNATIONAL TOURNAMENT) за девојчице и дечаке до 14 година, 3. категорије, игра се од 30. јуна до 8. јула 2018. године у граду Кордин на Малти, у оквиру Tennis Europe Junior Toura, на 8 бетонских терена.

Српска тенисерка Тијана Сретеновић играла је данас у финалу турнира на Малти против Кипранке Клио Марије Јоану, али је после добијеног 1. гема морала да преда финални меч због главобоље. Честитамо!

Тијана је данас отпутовала у Париз, на квалифиције за ETA U14 турнир 1. категорије Open des Jeunes Stade Français – BNP PARIBAS CUP. На турниру ће учествовати и првак Србије Лука Јовановић. Желимо пуно успеха обома!

На турниру на Малти су учествовали и српски тенисери Харалампије Тоскић, Сара Ристић и Страхиња Ђукић. Харалампије је турнир завршио у 2. колу, а Сара и Страхиња у првом. Харалампије и Страхиња су играли и у четвртфиналу дубла. Победник турнира у конкуренцији дечака је Кипранин Стилианос Христодулу.

 

Детаљније Тијана Сретеновић финалисткиња ЕТА U14 турнира T.B.A. на Малти

 

Тијана Сретеновић је ове године имала много успеха на европским турнирима: у јуну је освојила друго место у синглу и прво у дублу на ЕТА U14 турниру ČAČAK OPEN 2018 у ТК Слобода, а пре тога је освојила дуплу круну у Битољу, на ETA U14 турниру Bitola Open 2018, а пре тога је освојила дуплу круну у Улцињу, на турниру Cungu & Co Open 2018, а на ETA ранг-листи до 14 година заузима 160. место. Емилија Здравковић је 187. на ЕТА ранг-листи, а победница је у дублу на VI Memorijalu Jovana Kukarasa у Суботици, са Лолом Радивојевић.

Од Тијанине мајке сазнали смо да је турнир на Малти врхунски организован.

 

 

Резултати девојчица у синглу:

T.B.A Kordin Malta U14, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати дечака у синглу:

T.B.A Kordin Malta U14, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *