Tenisko veče 7, tradicionalna zabava, Teniski klub Doboj

ТК Добој организовао традиционалну забаву „Тениско вече 7“

Тениски клуб Добој je у суботу 12. новембра 2016. седми пут организовао своју традиционалну забаву „Тениско вече“. Као и сваке године, и овог пута су представљени играчи, а најбољима су додељена су признања за постигнуте резултате у овој, итекако успешној такмичарској сезони за Тениски клуб Добој.

 

Најбоља играчица Тениског клуба Добој у 2016. години је Ивана Станковић. Освојила је Првенство Републике Српске, званично је најбољи играч у Републици Српској до 14 година а на ранг-листи Тениског савеза Босне и Херцеговине за ову годину такође је заузела прво место.

 

Признање за најбољег играча Тениског клуба Добој у 2016. години припало је двојици играча. Сваки у својој категорији „терорисао“ је своје противнике током читаве сезоне, уз фантастичне статистике обојица су победници Првенства Републике Српске, оба су освојила Мастерс турнир ТС РС и оба су заузела прво место на ранг-листи Тениског савеза Републике Српске. Шампиони Марко Максимовић и Андреј Недић!

 

Андреј Недић је поред поменутих резултата освајач и Отвореног првенства Шида, на којем је на путу до титуле победио првака Београда те најбољег играча из Федерације БиХ те на најбољи начин представио себе и свој клуб.

 

А Марко Максимовић је тек посебна прича. На незваничном првенству света које се игра у Пули, популарни Smrikva Bowl, Марко је остварио изврстан резултат пласманом међу 16 најбољих играча до 10 година, а круна сезоне је свакако ШАМПИОНСКА ТИТУЛА на двадесетом јубиларном КУПУ НАДА, што је и прва титула за наш клуб на том реномираном турниру.

 

Ivana Stanković, Marko Maksimović, Andrej Nedić, Tenisko veče 7, tradicionalna zabava, Teniski klub Doboj
Најбољи у 2016. години: Ивана Станковић, Марко Максимовић и Андреј Недић са руководством клуба

Детаљније ТК Добој организовао традиционалну забаву „Тениско вече 7“

 

На забави су уручена признања за победнике Клупског првенства 2016. године, као и за победнике Зимске лиге 2015/2016 и МАСТЕРСА Зимске лиге 2015/2016. године.

 

Tenisko veče 7, tradicionalna zabava, Teniski klub Doboj
Најбоље девојчице

 

На одиграном првенству клуба за 2016. годину у конкуренцији девојчица до 10 година, прво место су поделиле Сарах Хасанић и Ива Новић. Друго место такође деле Сара Хоџић и Невена Иванишевић, а треће место су поделиле Катарина Драгичевић и Катарина Филиповић.

 

На одиграном првенству клуба за 2016. годину у конкуренцији дечака, категорија до 10 година, прво место освојио је Иван Ђурђевић, друго место припало је Никши Смиљанићу, а треће је заслужено освојио упорни Андреј Бијелић.

 

Tenisko veče 7, tradicionalna zabava, Teniski klub Doboj
Андреј Недић и Марко Максимовић са наградама

 

У категорији до 10 година играо се и утешни турнир а најбољи су били:

Код девојчица  1. место Вера Ковачевић, 2. место Софија Драгичевић и 3. место Исидора Филиповић.

А код дечака 1. место Горан Шукурма, 2. место Димитрије Пејић и 3. место Марко Катанић.

 

У категорији до 12 година Тениски клуб Добој доминантан је у читавој Републици, тако да клупско Првенство сигурно припада скупини бољих турнира који се одиграју у једној сезони, и на то сви у Добоју треба да буду поносни.

 

Tenisko veče 7, tradicionalna zabava, Teniski klub Doboj
Специјално признање „Најбољи играч ТК Добој у 2016. години“ припало је Марку Максимовићу

 

Првакиња клуба у категорији до 12 година за 2016. годину је Софиа Станковић, 2. место заузела је Ана Лукић, а треће место су поделиле Сара Крајтер и Ива Новић.

 

Првак Тениски клуб Добој до 12 година за 2016. годину је Недић Андреј. Друго место заузео је Андреј Чижек, а треће место су подјелили Игор Бјеличић и Марко Максимовић.

 

Tenisko veče 7, tradicionalna zabava, Teniski klub Doboj

 

Треба поменути и остале играче који су дио екипе играча која је просто „терорисала“ играче из других клубова…. Смиљанић Павла, Нарић Лазара, Цвијановић Ђорђе, те Лукић Ану код дјевојчица…. стварно добра генерација добојских младих тенисера, прави мали ДО-минатори – изјавио је за Добојски Инфо Драган Драгичевић, секретар Тениског клуба Добој.

 

Прваци Тениског клуба Добој у категорији 14 година:

Првакиња Тениског клуба Добој за 2016. годину је Ивана Станковић, друго место припало је Теодори Максимовић а треће место су поделиле Ана Лукић и Сара Крајтер.

 

Tenisko veče 7, tradicionalna zabava, Teniski klub Doboj

 

Првак Тениског клуба Добој за 2016. годину и до 14 година је Андреј Недић, друго место заузео је десетогодишњи Марко Максимовић а треће место деле Лазар Нарић и Игор Бјеличић.

 

 

 

Извор:

dobojski.info

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *