Sofija Krstić, Dejan Cekić, Ugovor o saradnji TK Magnet i kompanije Babolat Srbija

ТК Магнет и Баболат Србија потписали уговор о сарадњи

Тениски клуб Магнет из Књажевца и компанија Баболат Србијa потписали су 13. марта 2019. године уговор о сарадњи у Баболат продавници у Београду. Уговор су потписали бренд менаџер компаније Баболат Србија и званични Баболат скаутер за југоисточну Европу, и председник ТК Магнет Александар Крстић. Том приликом је Софија Крстић, једна од најуспешнијих такмичарки књажевачког клуба, потписала предуговор о спонзорству са компанијом Баболат Србија.

У Баболат продавници у Булевару ослобођења 267 разговарали смо са председником ТК Магнет Александром Крстићем и са такмичарком клуба Софијом Крстић.

 

Детаљније ТК Магнет и Баболат Србија потписали уговор о сарадњи

 

ТК Магнет је млад клуб који је већ успео да подигне ниво развоја тениса у том делу источне Србије, све је више деце, и успешно организују тениске турнире, који остају у лепом сећању и деци и родитељима. Господин Крстић нам је рекао да сматра да је кључ успеха клуба у доброј организацији, у тимском раду свих чланова клуба и у великој подршци локалне самоуправе Града Књажевца.

 

 

 

„Уговор о сарадњи са компанијом Баболат Србија подразумева пре свега подршку Баболата у виду брендирања и промовисања клуба, као и спонзорства на свим турнирима у организацији ТК Магнет, кроз ваучере за све учеснике турнира.“

 

С обзиром да чланови ТК Магнет, предвођени Софијом Крстић и Невеном Јаношевић, постижу све боље резултате, клуб ће у летњој сезони наступити на Екипном првенству Србије до 14 година, и то и у мушкој и у женској конкуренцији, а чланови клуба ће учестовати на ЕТА турнирима у земљи и у региону. Клуб планира да организује први пут и турнир 1. категорије из календара Тениског савеза Србије.

 

Aleksandar Krstić, Dejan Cekić, Ugovor o saradnji TK Magnet i kompanije Babolat Srbija
Председник ТК Магнет Александар Крстић и бренд менаџер Баболат Србија Дејан Цекић

 

Тринаестогодишња чланица ТК Магнет Софија Крстић рекла нам је да је из Баболатовог асортимана одабрала рекет Pure Strike, као и да су јој омиљени тенисери Новак Ђоковић и Роџер Федерер. Софија нам је рекла и који су јој најбољи резултати претходне године, и да планира да ове године учествује на ЕТА турнирима у Бугарској и у Црној Гори.

Софији смо честитали на победи у нашем избору за фотографију године, заједно са другарицом Невеном Јаношевић, и пожелели смо јој много успеха у летњој сезони, у синглу и у дублу!

 

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *