Pet godina TK Sol 022 Šid

TK Sol 022 из Шида свечано обележио петогодишњицу рада

Tениски клуб Sol 022 из Шида у суботу 7. априла 2018. је у својим просторијама свечано обележио петогодишњицу рада, уз дружење са члановима клуба, такмичарима, ветеранима, пријатељима клуба и спонзорима.

Клуб из Шида приредио је лепу свечаност, на којој је доделио пехаре, медаље и захвалнице најуспешнијим такмичарима клуба (за најуспешнијег тенисера ове године је проглашен Урош Богићевић, финалиста Првенства Војводине до 10 година), компанијама које су свих ових година помагале функционисање клуба, Скупштини општине Шид и другим пријатељима клуба. Захвалницу је добио и наш сајт, што нам је посебна част, и сигурни смо да ћемо и даље лепо сарађивати са TK Sol 022.

Детаљније TK Sol 022 из Шида свечано обележио петогодишњицу рада

 

Председник клуба Љубиша Јеремић нам је рекао да је задовољан шта је клуб све постигао у првих 5 година постојања.

 

 

Присетио се времена оснивања клуба, када је покренуо читаву причу заједно са Томиславом Ђокићем из Брчког. Успели су да направе комплетну тениску причу у Шиду – у тениском комплексу клуба налази се 3 терена са шљаком и са рефлекторским осветљењем, као и неколико засебних терена за мини-тенис. Клуб поседује и 400 m² клупских просторија, са свлачионицама, просторијама за судије, фитнес-салом, кафић...

 

Ljubiša Jeremić, Tomo Đokić, Pet godina TK Sol 022 Šid
Деца из клуба са оснивачима Томом Ђокићем и Љубишом Јеремићем

 

Господин Јеремић нам је рекао да клуб одлично сарађује са општином Шид, и да зими користи оближњу спортску халу, у којој деца тренирају на паркету. Задовољан је бројем деце која тренирају у клубу, а нарочито њиховим сјајним резултатима, на покрајинском и државном нивоу. Троје деце играло је и за репрезентацију Србије у мечу са Казахстаном (tennis’10s).

 

 

С обзиром да је Шид многим нашим читаоцима најпознатији по Купу Нада, који се одржава у TK Sol 022, занимало нас је колико је тај турнир подстицај за развој клуба. Господин Јеремић дао је потврдан одговор, и пренео нам је да су чули позитивне реакције родитеља на организацију Купа Нада. Такође, најавио је да ће клуб и ове године организовати бројне важне турнире из календара Тениског савеза Србије и Војвођанског тениског савеза.

После свечаности разговарали смо са малим тенисерима TK Sol 022, питали смо их који су им највећи успеси, омиљени тенисери, и шта највише воле да раде на тренинзима:

 

 

За родитеље који још нису долазили у Шид, пренећемо да се до Шида врло брзо стиже аутомобилом из Београда и из Новог Сада, с обзиром да се налази у близини аутопута.

Желимо младом али одлично организованом и амбициозном клубу из Шида још много година успешног рада, још пуно титула и лепог дружења!

 

Лауреати:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *