Zimski kalendar TSS i TSB, Teniski savez Srbije, Teniski savez Beograda

ТСС и ТСБ објавили Зимски календар 2017-2018.

Тениски савез Србије и Тениски савез Београда су почетком новембра објавили Зимски календар 2017-2018. Тениски савез ВојводинеТениски савез источне Србије и Тениски савез западне Србије и Шумадије још нису објавили зимски календар.

 

Календаре можете преузети са овог линка на сајту ТСС, а можете их погледати и у нашем Гугл календару:

 

Детаљније ТСС и ТСБ објавили Зимски календар 2017-2018.

 

Издвајамо најважније новости:

 

  • Дворанско првенство Србије за три узрасне категорије, турнир А категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће игран у ТК Sportisimo у Крушевцу, тј. у дворани ТК Eltex са 3 терена са тврдом подлогом: за девојчице и дечаке до 12 година од 9. децембра, до 14 година од 23. децембра, а девојке и младићи до 16 година играће од 16. децембра

 

 

  • Међународни турнир Beograd Open 2018 за девојчице и дечаке до 12 година ће први пут бити игран у ТА Типсаревић, и то на 5 шљакастих терена, почевши од 1. јануара 2018. (до сада је турнир игран на теренима с тврдом подлогом у ТК Трим)
  • Куп Србије до 12 година, турнир 1. категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће одигран од 27. јануара 2018. у ТК Олимп у Београду (дечаци) и у TK Младост у Панчеву (девојчице)
  • Куп Србије до 14 година, турнир 1. категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће одигран од 3. фебруара 2018. у Нишу и у Београду – у ТК ТАЖ ће играти девојчице, а у ТА Типсаревић дечаци
  • Куп Србије до 16 година, турнир 1. категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће одигран од 17. фебруара 2018. у ТК Спартак у Суботици – и за девојке и за младиће
  • Првенство Београда до 12 година, турнир Б категорије у организацији Тениског савеза Београда, биће одигран од 25. новембра у ТК Ђукић (дечаци) и у TK Top Ten (девојчице)
  • Првенство Београда до 16 година, турнир Б категорије у организацији Тениског савеза Београда, биће одигран од 25. новембра у ТА Типсаревић (младићи) и у ТК Бањица (девојке)
  • Првенство Београда до 14 година, турнир Б категорије у организацији Тениског савеза Београда, биће одигран од 2. децембра у ТА Типсаревић (дечаци) и у TK Privilege (девојчице)Ове зиме неће бити играни турнири III категорије (одржавани су само у Београду).

 

Календарима можете приступити и у десној бочној траци на нашем сајту.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *