Zoran Ludoški u TV emisiji Vikendica, RTV Santos Zrenjanin, Emilija Zdravković u TV emisiji Danas, TV Zona Plus

„ТВ лица“: Зоран Лудошки и Емилија Здравковић

У протеклих десетак дана двоје врло успешних малих тенисера, Емилија Здравковић и Зоран Лудошки, гостовали су у телевизијским и радио-емисијама на локалним ТВ и радио-станицама.

Дванаестогодишњи Зрењанинац Зоран Лудошки је члан ТК Галеб 1890, и почетком фебруара 2018. године био је гост емисије „Викендица“ зрењанинске РТВ Сантос.

 

 

Зоран је испричао да тенис тренира шест и по година, и да је почео да тренира фудбал, али се касније одлучио само за тенис. Има 40 пехара и 15 медаља, и сваки дан тренира по два сата, не рачунајући кондицију. Зоран је рекао да му највећу подршку представљају родитељи и сестра. Омиљени тенисер му је Новак Ђоковић, а волео би да и сам једног дана постане најбољи тенисер.

Детаљније „ТВ лица“: Зоран Лудошки и Емилија Здравковић

 

Водитељка емисије на крају је позвала зрењанинске предузетнике да ако могу, пруже подршку перспективном тенисеру Зорану Лудошком, а могу се информисати о начину на који то да учине слањем мејла на адресу ludoski.vesna@gmail.com или позивањем броја телефона 063 8626557.

 

Дванаестогодишња Емилија Здравковић, победница Летњег првенства Србије до 12 година 2017. године и чланица Тениске академије Живковић из Ниша, гостовала је 8. фебруара 2018. године у емисији „Данас“ нишке ТВ Зона Плус, поводом своје најновије важне титуле, на недавно завршеном Купу Србије до 14 година, одржаном у њеном клубу.

 

 

Једна од најуспешнијих такмичара Тениске академије Живковић рекла је да је било тешко освојити титулу на Купу Србије. Тенис тренира 8 година и иде у 6. разред ОШ „Свети Сава“. Емилија је рекла да нема много слободног времена, да је све испланирано „у минут“, да би могла да усклади тренирање и учење. Рекла је да ће после овог турнира играти само ЕТА турнире, а да јој је идол Викторија Азаренка.

 

Emilija Zdravković u TV emisiji Danas, TV Zona Plus
Емилија Здравковић у студију ТВ Зона Плус

 

Емилија је рекла да воли да игра са јаким противницама, са јачима од себе. Волела би да буде професионална тенисерка. Ово је био први Емилијин телевизијски интервју 🙂

 

Emilija Zdravković u radio emisiji Cool Presek, SuperRadio Niš
Емилија у студију нишког радија SuperRadio

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *