Stefan Bojić, 12. Teniske Nade, Champions Bowl Serbia 2019, Champions Bowl Srbija 2019, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 12. teniske nade, TK Haron Beograd

Учесници 12. Тениских Нада носе прелепе успомене из ТК Харон и из Београда

Традиционални међународни турнир „12. Тениске Наде“ за девојчице и дечаке до 9, 10, 11 и 12 година одржан је од 6. до 13. јула 2019. године у ТК Харон у Београду. То је био изборни турнир за светско финале Champions Bowl, које ће се одиграти од 8. до 15. септембра 2018. у Умагу у Хрватској. Турнир у ТК Харон је нивоа Masters Champions Bowl за Србију, Црну Гору, Македонију и Босну и Херцеговину. Тениски савез Београда је подржао овај турнир, тако да је његов назив Трофеј града Београда. Компанија Вилсон обезбедила је спортске награде, а турнир је судио Владимир Живановић.

 

Кроз ТК Харон је током овогодишњег издања традиционалног турнира прошло 107 одличних тенисера из Србије, Северне Македоније, Босне и Херцеговине и Црне Горе, који су одиграли преко 200 мечева. Током боравка у Београду упознали су нове другаре, многи од њих су се први пут суочили са конкурентима из других држава и на основу тих мечева су видели на којим све сегментима игре морају да напредују. Учесници турнира понели су незаборавне утиске из ТК Харон и из Београда, а ми смо објавили 502 фотографије са 12. Тениских Нада и 98 минута видео-материјала!

 

Детаљније Учесници 12. Тениских Нада носе прелепе успомене из ТК Харон и из Београда

 

Победници 12. Тениских Нада до 9 година су Лана Агбаба (Србија) и Павле Стојиљковић (Србија).

Сара Митевска (Северна Македонија) и Никола Стефановић (Србија) су освојили друго место. Лана је  у финалу победила Сару 5-4 4-1, док је Павле савладао Николу 4-0 4-1 и тако дошао до титуле без изгубљеног сета!

Треће место су освојиле Теодора Арсић (Србија) и Теа Ковачевић (Босна и Херцеговина), а у конкуренцији дечака Матеја Влаисављевић (Србија) и Миња Живковић (Србија).

Победници утешног турнира су Хелена Влајић (Србија) и Махир Бутковић (Босна и Херцеговина), док су друго место освојили Сташа Лазаревић (Србија) и Никола Ноковић (Србија).

 

 

 

 

Победници 12. Тениских Нада до 10 година су Анастасија Чоловић (Србија) и Вук Крстајић (Црна Гора).

Финалисти су били Љубица Андоновска (Северна Македонија) и Угљеша Софреновић (Србија). Анастасија је у финалу победила Љубицу 4-0 4-1, док је Вук савладао Угљешу 5-4(0) 4-1, тако да су и Анастасија и Вук до титуле дошли без изгубљеног сета!

Треће место су освојили Крсто Кривокапић (Србија) и Никола Лазић (Србија), а у конкуренцији девојчица Зана Куносић (Босна и Херцеговина) и Теа Ковачевић (Босна и Херцеговина).

Победник утешног турнира је Реља Хуберт (Србија), а финалиста је Вељко Ђорђевић (Србија).

 

 

 

Победници 12. Тениских Нада до 11 година су Емилија Миљковић (Србија) и Иван Аранитовић (Црна Гора).

Петра Добродолац (Србија) и Марко Шавија (Србија) су другопласирани. Емилија је у финалу победила Петру 6-4 6-1, док је Иван савладао Марка 6-0 6-0.

Треће место су освојили Теодора Влајић (Србија) и Анастасија Сбитнева (Русија), а у конкуренцији дечака Милан Медаревић (Србија) и Иан Болобан (Босна и Херцеговина). Иан је морао да преда полуфинални меч при резултату 6-1 за Ивана, због уганућа зглоба (Иану је стављен гипс).

 

 

 

Победници 12. Тениских Нада до 13 година су Ивана Милкова (Северна Македонија) код девојчица, док су у конкуренцији дечака 1. место поделили Амар Хусеиновик (Северна Македонија) и Матеја Стефановић (Србија).

Катја Ивановска (Северна Македонија) је другопласирана. Ивана Милкова је у финалу победила другарицу из скопског ТК МТП 7-5 6-0, док код дечака финале по договору није одиграно. Занимљиво да је и Амар Хусеиновик члан истог клуба.

Треће место су освојиле Славјанка Андреев (Северна Македонија) и Леа Нурија Кољеновић (Норвешка), а код дечака Дев Канбаргимат (Румунија) и Стефан Петровић (Србија).

Победник утешног турнира је Димитрије Јанковић (Србија), а финалиста је Лука Миловановић (Србија).

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

When it rains, everything is better with your #tennis friend ??? #friendship #friends #rain #belgrade #Serbia?? #tkharon #championsbowl #bidibadu #matejastefanovic #stefanpetrovic @petkovic.ivan @mateja_stefanovic

Објава коју дели Nenad Bukarica (@maliigraci) дана

 

 

Линкови

 

До 9 година:

http://maliigraci.rs/tenis-novosti/12-teniske-nade-do-9-godina-trofej-grada-beograda-by-champions-bowl-6-7-7-19/

 

До 10 година:

http://maliigraci.rs/tenis-novosti/12-teniske-nade-do-10-godina-trofej-grada-beograda-by-champions-bowl-8-10-7-19/

 

До 11 година:

http://maliigraci.rs/tenis-novosti/12-teniske-nade-do-11-godina-trofej-grada-beograda-by-champions-bowl-10-12-7-19/

 

До 13 година:

http://maliigraci.rs/tenis-novosti/12-teniske-nade-do-13-godina-trofej-grada-beograda-by-champions-bowl-11-12-7-19/

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *