Mia Ristić, Aleksandra Simeva, Dimitrije Zubac, Lukas Pokorny, ITF Bar Open 2019 J5 Crna Gora, Teniski klub Mornar Bar, ITF Junior Tour

Успеси Ристић, Зупца, Симеве, Куртовића и Јовановића на ITF Bar Open 2019 J5

Међународни турнир ITF Bar Open 2019 за младиће и девојке до 18 година (5. разреда), одржан је од 30. септембра до 5. октобра 2019. године у ТК Морнар у црногорској луци Бар, у оквиру ITF World Tennis Toura.

Српски тенисери Миа Ристић и Димитрије Зубац освојили су друго место у синглу, Лука Куртовић и Лука Јовановић су играли у финалу дубла, док је Македонка Александра Симева освојила титулу у синглу. Честитамо!

Димитрије Зубац је у финалу изгубио од Словака Лукаша Покорног 0-6 6-4 3-6, а Миа Ристић је изгубила од Александре Симеве 7-6(4) 0-6 1-6. Лука Јовановић и Лука Куртовић су у финалу дубла изгубили од британско-словачког пара Петровић/Покорни 2-6 2-6. Код девојака су дубл освојиле Катарина Дуић Пламтри и Клара Вукичевић, којима такође честитамо!

Од осталих српских тенисера најуспешнији су били Лука Каленић, који је играо у полуфиналу сингла и дубла (са Михаилом Радосављевићем), као и Анђела Лопичић, Бранко Ђурић, Михаило Радосављевић, који су завршили такмичење у четвртфиналу сингла. Црногорски тенисер Данило Раичевић и Сара Микача из Босне и Херцеговине такође су играли у четвртфиналу сингла, док је Петар Белошевић са Милом Газиводом из Црне Горе играо у полуфиналу дубла, као и Миа Ристић са Сањом Ђурђевић.

 

Детаљније Успеси Ристић, Зупца, Симеве, Куртовића и Јовановића на ITF Bar Open 2019 J5

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

Првакиња Србије до 14 година Миа Ристић има тек 13 година и ово јој је 2. одиграни ITF турнир – на турниру на Златибору стигла је до осмине финала. Честитамо младој Боранки на несвакидашњем успеху!

Димитрију Зупцу ово је највећи успех на ITF турнирима ове године, а у Нишу, на турниру Serbia Junior Tour Niš 2019, играо је у полуфиналу.

Александри Симевој ово је прва ITF титула, а у августу је играла у финалу турнира Neocom Open 2019 у Скопљу.

 

 

 

Младићи, резултати:

ITF Bar Open 2019 J5 Crna Gora, Teniski klub Mornar Bar, ITF Junior Tour

 

Девојке, резултати:

ITF Bar Open 2019 Crna Gora, Teniski klub Mornar Bar, ITF Junior Tour

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *