Mini kamp tennis10s i 12&U u TK MTP Skoplje, Dečiji svet tenisa

Успешно завршен мини камп tennis10s и 12&U Дечијег света тениса у ТК МТП у Скопљу

Током ускршњег распуста, од 31. марта до 3. априла 2018. године, Дечији свет тениса је организовао мини камп у ТК МТП у Скопљу, на којем је учествовало 35 деце из Скопља, Куманова, Струмице, Велеса, Кавадараца, Охрида и Београда. Деца су провела 5 дана играјући тенис (40 сати тениса), много су се играли, дружили и забављали. Одиграли су и званични наранџасти турнир у оквиру календара Македонске тениске федерације, на којем је Сара Митевска, чланица Дечијег света тениса, освојила титулу.

Деца из Србије и из Македоније имали су заједничке тренинге са тренерима Вилмом Марковском, Владимиром Чубриноским и Андрејом Исаивеим. Деца из Београда упознали су знаменитости Скопља и уживали у македонским специјалитетима.

Фотограф Дејан Новковски заслужан је што ће ово незаборавно дружење остати сачувано на предивним фотографијама!

 

Мини камп се одржава у клубу MTP SPORT KLUB, који је један од најбољих македонских клубова, са богатом такмичарском традицијом: међу играчима који су поникли у овом клубу су и Наталија Костић, Стефан Мицов, Данил Зеленков, Обрад Марковски… Клуб се налази у центру Скопља, поседује терене са шљаком и тврдом подлогом, комплетну инфраструктуру, ресторан, дивну башту…

Детаљније Успешно завршен мини камп tennis10s и 12&U Дечијег света тениса у ТК МТП у Скопљу

 

Tennis10s i U12 mini kamp Dečijeg sveta tenisa u TK MTP u Skoplju from Mali Igraci on Vimeo.

 

Mini kamp tennis10s i 12&U u TK MTP Skoplje, Dečiji svet tenisa

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *