Featured Video Play Icon

Утисци првопласираних на турниру и Јанка Типсаревића о ETA U12 BEOGRAD OPEN 2018

Питали смо Јовану Грујић, Миу Ристић, Тару Михаљевић, Давида Ракића, Вука Крушчића и Сергеја Живковића да ли су задовољни наступом на ЕТА U12 турниру BEOGRAD OPEN 2018 у Тениској академији Типсаревић.

 

Један од најбољих српских тенисера и оснивач Академије Јанко Типсаревић присуствовао је додели награда и уручио је неке од награда. Специјално за читаоце Малих играча Јанко је изјавио да је врло задовољан како је протекао турнир. Академија постоји три и по године и већ има први интернационални турнир, што је само по себи довољан разлог за Јанково задовољство.  „Чујем коментаре родитеља, тренера, запослених, да су сви задовољни, да су услови били јако добри и да је турнир протекао на најбољи могући начин.“

 

 

Јанко Типсаревић нам је рекао и да је задовољан одзивом деце, иако је термин одигравања турнира мало незгодан. Захвалио се Тениском савезу Србије што је уступио турнир Академији Типсаревић.

Детаљније Утисци првопласираних на турниру и Јанка Типсаревића о ETA U12 BEOGRAD OPEN 2018

Упитали смо Јанка како је дошао на идеју да за децу организује перформанс са снимањем помоћу дрона. Рекао је да се већ три месеца аматерски бави снимањем и сликањем помоћу дрона. „То је мој хоби, сигуран сам да ће се клинцима допасти када будем едитовао тај видео. И драго ми је – клинци као да су видели Трансформерсе.“ 😉

На крају разговора Јанко нам је рекао да очекује повратак на терен у првој недељи марта, да све тече супер, да тренира 2 до 4 сата дневно (тренирао је и данас). Желимо Јанку успешан повратак на терен!

 

Изванредне мале тенисере из Румуније Луку Преду и Тудора Поповићија питали смо како су задовољни својом играмо на турниру у ТА Типсаревић у Београду, као и како им се допао Београд.

 

 

Погледајте како је изгледала додела награда. Организатори су се потрудили да деца дуго памте доделу награда, коју су својим присуством увеличали Зоран Гајић, председник Одбојкашког савеза Србије, Влада Крстивојевић, председник Спортског савеза Београда, Александар Каракашевић, председник Стонотениског савеза Београда, као и Јанко Типсаревић, један од најбољих српских тенисера свих времена и оснивач Академије. Они су и уручили пехаре најбољима, који су од Академије на поклон добили и мајице са Јанковим потписом. Церемонију доделе награда је водио менаџер клуба Дарко Гагић.

 

 

Погледајте како изгледа снимак дроном, а испод су и детаљи са тог занимљивог снимања:

 

 

Snimanje dronom, BEOGRAD OPEN 2018, 7.1.2018. from Mali Igraci on Vimeo.

 

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *