Nagradni vikend na Starog planini za polufinalistkinje turnira Timočka krajina OPEN 2019, TK Magnet Knjaževac, Hotel Stara Planina

Викенд на Старој планини за полуфиналисткиње Timočka krajina OPEN 2019

Турнир 1. категорије Timočka krajina OPEN 2019 за девојчице и дечаке до 14 година биће први пут одржан од 25. до 27. маја 2019. године, и то у два клуба и у два града: девојчице ће играти у ТК Магнет у Књажевцу (на 4 терена), а дечаци у ТК Ас Тимок у Зајечару (на 3 терена). Турнир се игра у оквиру календара Тениског савеза Србије. Мали играчи ће извештавати директно са турнира.

Организатори у Зајечару и Књажевцу ће се потрудити да турнир остане у лепом сећању свим учесницима и њиховим родитељима, а издвајамо изузетно вредне награде које је припремио ТК Магнет из Књажевца на најбоље учеснице турнира.

Све полуфиналисткиње турнира Timočka krajina OPEN у ТК Магнет добиће на поклон викенд за једно дете у пратњи једног родитеља у хотелу „Стара планина“ на Старој планини (4 звездице, ранији назив „Falkensteiner“). Тај пакет је Light All Inclusive (петак и субота, бази полупансиона), са комплетним спа програмом, а мора се искористити до почетка зимске сезоне.

Награда важи за све 4 полуфиналисткиње, за једно дете у пратњи једног родитеља, са могућношћу доплате за остале чланове породице. Напомињемо да награда важи само за турнир девојчица у ТК Магнет.

 

Детаљније Викенд на Старој планини за полуфиналисткиње Timočka krajina OPEN 2019

 

ТК Магнет је за све учеснице турнира обезбедио награде (мајице спонзора клуба – Фергусон, дипломе, шоље са натписом клуба и плакете за све учеснице турнира). Спонзор свих награда је Општина Књажевац, са којом клуб има одличну сарадњу, и која пружа велику подршку развоју малих књажевачких тенисера.

 

Заиста је диван гест ТК Магнет и Општине Књажевац да овако вредним наградама подстакну мале тенисере да још посвећеније тренирају и постижу још боље резултате!

 

За сва детаљнија обавештења можете се обратити организаторима преко фејсбук страница:

ТК Магнет

https://www.facebook.com/Teniski-Klub-Magnet-Knjazevac-343647601293/

ТК Ас Тимок

https://www.facebook.com/Teniski-klub-AS-Timok-1545134632431024/

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *