Teniski kamp Bled 2016, Teniski klub Fair Play Beograd

Завршен Тениски камп БЛЕД 2016

ТК „Fair Play“ из Београда и ТК „Блед-Зака“ су од 18. до 26. јуна 2016 године организовали Тениски камп Блед 2016, у оквиру рада Српско-словеначког пословног клуба.

 

Циљ кампа је био да тенисери достигну што бољу такмичарску форму за предстојеће турнире из националног и ТЕ календара. Тежиште рада било је на ефикасном кретању, брзом намештању на лопту и на покрету. Тренери су били Влада Каић, ТК Fair Play, и Радоје Полексић, ТК Еминент Подгорица и ТК Fair Play Београд.

Детаљније Завршен Тениски камп БЛЕД 2016

 

 

У слободно време организовани су садржаји културног, едукативног и забавног карактера као што су пријем код амбасадора Републике Србије,  пријем код жупана општине Блед, факултативни обилазак Бледа и околине.

 

Многи учесници кампа већ су нам познати: Милица Вујовић, Елена Миловановић, Ива Полексић, Невена Коларевић, Анамарија Ковачевић, Нађа Живковић, Софија Ђунисијевић, Кристина Стаменковић, Доротеја Петровић…

 

Teniski kamp Bled 2016, Teniski klub Fair Play Beograd
Са жупаном Бледске жупаније у разгледању језера

 

Организатори су се у минут придржавали сатнице предвиђеног програма. Поред тениса, деца су веслала, трчала, купала сеИмали су лепу спортску опрему, направљену специјално за камп Блед 2016.

 

 

Следе кампови Еминент 2016 у Подгорици, на којима ће учествовати и деца из Словеније, са којима су се учесници кампа на Бледу дружили и спаринговали (између осталих и првакиња Словеније до 18 година). Учесници кампа ће добити подстицај у виду позивнице организатора (ОА) за ЕТА турнире који следе у ТК Еминент у Подгорици.

 

Слике и видео-снимци рећи ће вам много више него наше речи:

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *