Zdravstveno sportski program Ispravi se i vežbaj, BIG FASHION centar Beograd, Teniski savez Srbije, Teniski savez Beograda

Здравствено-спортски програм „Исправи се и вежбај“ у суботу у BIG FASHION центру у Београду

Тренирајте са Вањом Грбићем и Драгутином Топићем

 

Јединствен здравствено – спортски програм „Исправи се и вежбај“, у организацији фондације „Спинални центар Милинковић“, биће одржан у суботу, 26. маја, у периоду од 17 до 20 часова, у атријуму BIG FASHION шопинг центра.

Овај програм, намењен деци, обухвата бесплатни лекарски преглед кичме и стопала који ће изводити др Здеслав Милинковић, оснивач програма, спинални хирург и лекар Тениског савеза Србије, уз помоћ стручног особља Института за ортопедско – хируршке болести „Бањица“.

 

Детаљније Здравствено-спортски програм „Исправи се и вежбај“ у суботу у BIG FASHION центру у Београду

 

Након прегледа, малишани ће имати прилику да заједно са прослављеним одбојкашем Владимиром Грбићем и познатим атлетичарем Драгутином Топићем раде и одговарајуће практичне вежбе за исправљање проблема кичменог стуба које ће касније моћи и самостално да изводе.

Основни циљ програма јесте да подигнемо општу свест о проблемима деформитета кичменог стуба, али и да укажемо на дегенеративне промене кичме као основног узрока појаве бола у леђима. Последњих година, један од најчешћих здравствених проблема деце предшколског и школског узраста јесте управо ова врста деформитета, а један од основних разлога јесте савремени начин живота који воде, недовољно кретања и превише времена проведеног пред компјутером. Управо због тога су редовни прегледи веома важни“, истакао је др Здеслав Милинковић.

Програм „Исправи се и вежбај“ подржали су млади каратисти, Тениски савез Србије, као и Тениски савез Београда, који ће деци на малом тениском терену, уз сву неопходну опрему показати основе овог популарног спорта и правилног држања.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *