Jana Premović, Aleksandra Stevanović, 12. Luka Koper Junior Open International Junior Tennis Championships, Kopar Slovenija, Teniski klub Kopar, Tennis Europe Junior Tour

3. Port of Koper Junior Slovenia Open, Tennis Europe U12, Копар, Словенија, 7-15.9.19.

Међународни турнир 3. Port of Koper Junior Slovenia Open за дечаке и девојчице до 12 година (1. категорије) игра се од 7. до 15. септембра 2019. године на 9 шљакастих терена, у ТК Копер, у великој словеначкој луци Копар, у оквиру Tennis Europe Junior Toura.

 

Vuk Kruščić, Timofei Derepasko, 12. Luka Koper Junior Open International Junior Tennis Championships, Kopar Slovenija, Teniski klub Kopar, Tennis Europe Junior Tour
Победници дубла у Копру, Рус Тимофеи Дерепаско и Србин Вук Крушчић

 

Детаљније 3. Port of Koper Junior Slovenia Open, Tennis Europe U12, Копар, Словенија, 7-15.9.19.

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

На овом турниру српски тенисери су претходних година имали много успеха: прошле године је Миа Ристић је освојила титулу, док је Данијел Крстевски освојио друго место. Године 2017. Дарја Шувирђонкова је освојила друго место у синглу, док је Зоран Лудошки са Румуном Михаијем Александруом Команом освојио титулу у дублу. У мају 2015. године турнир је освојио Хамад Међедовић, а 2016. године су Дарја Шувирђонкова и Тијана Сретеновић освојиле 2. место у дублу, а Дарја је играла и у полуфиналу сингла.

 

 

14.9.19.  17.11 h

Српска тенисерка Јана Премовић освојила је друго место на турниру у Копру, пошто је у финалу изгубила од Хрватице Доре Мишковић 2-6 3-6. Браво Јано, а велике честитке и Дори!

У конкуренцији дечака победник је Рус Тимофеј Дерепаско, који је у финалу савладао Хрвата Дујета Марковину 6-0 6-1.

 

 

 

13.9.19.  12.53 h

Јана Премовић се пласирала у финале сингла на турниру у Копру, а заједно са Александром Стевановић управо игра у финалу дубла, као и вицешампион Србије Вук Крушчић са Русом Тимофејем Дерепаском. Честитамо!

Првакиња Србије Александра Стевановић је данас после велике борбе изгубила у полуфиналу од Хрватице Доре Мишковић 6-3 1-6 3-6, а Јана је победила Британку Серену Манку 6-1 6-2, и сутра ће у финалу играти против Доре Мишковић. Срећно!

Јана и Александра су у полуфиналу дубла јуче победиле немачко-словачки пар Хејтманек/Севалд 6-3 7-6(4), а Вук Крушчић и Рус Дерепаско су у полуфиналу дубла победили хрватско-аустријски пар Марковина/Безар 6-1 6-3.

 

 

12.9.19.  13.57 h

Јана Премовић и првакиња Србије Александра Стевановић ушле су данас у полуфинале сингла на турниру у Копру, као и у полуфинале дубла. Вицешампион Србије Вук Крушчић се у пару са Русом Тимофејем Дерепаском пласирао у полуфинале дубла. Честитамо!

Александра Стевановић је у четвртфиналу сингла убедљиво победила Словенку Залу Бизјак 6-0 6-0 и у полуфиналу ће играти против Хрватице Доре Мишковић, док је Јана Премовић савладала Словенку Нику Перич 6-4 6-2, и у полуфиналу ће играти против победнице меча Чикајло – Манка. Срећно!

Јана и Александра ће у полуфиналу дубла играти против немачко-словачког пара Хејтманек/Севалд, а Вук и Рус Дерепаско ће у полуфиналу дубла играти против хрватско-аустријског пара Марковина/Безар.

 

 

11.9.19.  12.21 h

Јана Премовић и првакиња Србије Александра Стевановић су се данас пласирале у четвртфинале турнира у Копру. Честитамо!

Вицешампион Србије Вук Крушчић је нажалост данас изгубио у 3. колу од Пољака Грегорца Земље 4-6 0-6.

Јана Премовић је у 3. колу победила Италијанку Веру Кјари 6-2 6-2, док је Александра Стевановић савладала Аустријанку Ким Куехбауер 6-3 6-1. Обе још чекају противнице у четвртфиналу.

 

 

10.9.19.  14.56 h

На овогодишњем турниру у Копру учествује четворо такмичара из Србије: првакиња Србије Александра Стевановић, вицешампион Србије Вук Крушчић, Јана Премовић и Александар Стокић. Александра, Јана и Вук су се пласирали у 3. коло. Честитамо!

Александра Стевановић је у 2. колу победила Италијанку Валерију Кравченко 6-1 6-1, Јана Премовић је савладала Словенку Ему Капуш 6-0 6-0, док је Вук Крушчић победио Аустријанца Хартмута Фидлера 6-2 6-1.

Александар Стокић је у 1. колу изгубио од Словенца Свита Суљића, победника Smrikva Bowl-a, 1-6 1-6.

 

Vuk Kruščić, Aleksandra Stevanović, Jana Premović, 3. Port of Koper Junior Slovenia Open Under 12 International Junior Tennis Championships Under 12, Kopar Slovenija

 

 

 

Резултати дечака у синглу:

3. Port of Koper Junior Slovenia Open Under 12 International Junior Tennis Championships Under 12, Kopar Slovenija

 

Резултати девојчица у синглу:

3. Port of Koper Junior Slovenia Open Under 12 International Junior Tennis Championships Under 12, Kopar Slovenija

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *