Lola Radivojević, Yaroslava Bartashevich, Barocco Cup U16, Sofija Bugarska, Tennis Europe Junior Tour

Barocco Cup, Tennis Europe U16 3. кат, Софија, Бугарска, 13-20.10.18.

Међународни турнир 3. категорије за младиће и девојке до 16 година Barocco Cup одржава се од 13. до 20. октобра 2018. године у главном граду Бугарске Софији, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир се игра на 4 бетонска терена, у балону, и тренутно је једини међународни турнир до 16 година који се игра у нашем окружењу.

На турниру у Бугарској учествује више такмичара из Србије и из Македоније. Желимо им успешан наступ!

 

Детаљније Barocco Cup, Tennis Europe U16 3. кат, Софија, Бугарска, 13-20.10.18.

 

19.10.18.  12.24 h

Српска тенисерка Лола Радивојевић освојила је титулу у дублу на Barocco Cup-у у Софији, али нажалост није успела да се пласира у финале сингла. Честитамо Лоло!

У финалу дубла су Лола и Рускиња Јарослава Барташевич победиле Бугарке Александру Ганеву и Стелу Симеонову 6-2 7-5.

Лола је у полуфиналу сингла изгубила од Бугарке Виолине Митрофанове 6-2 2-6 2-6.

 

Lola Radivojević, Barocco Cup U16, Sofija Bugarska, Tennis Europe Junior Tour
Лола Радивојевић са пехаром за титулу у дублу

 

 

18.10.18.  19.59 h

Српска тенисерка Лола Радивојевић постигла је данас велики успех, пласиравши се у полуфинале Barocco Cup-а у Софији у синглу и у финале у дублу. Честитамо!

Лазар Данић и Анђела Петровић су изгубили у четврфиналу – Лола је победила Анђелу 6-0 6-3, док је Лазар у врло неизвесном мечу изгубио од 1. носиоца, Бугарина Владимира Попова 6-7(3) 6-7(5).

Лола Радивојевић ће сутра у полуфиналу сингла играти против Бугарке Виолине Митрофанове, а заједно са Рускињом Јарославом Барташевич Лола је данас ушла у финале дубла – победиле су бугарски пар Христова/Шкумбова 1-6 6-3 10-5. У финалу Лолу и Јарославу сутра очекује сусрет против још две Бугарке – Александре Ганеве и Стеле Симеонове. Срећно!

 

 

 

18.10.18.  07.37 h

Српски тенисери Лазар ДанићЛола Радивојевић и Анђела Петровић (наступа под заставом Швајцарске) пласирали су се у четвртфинале Barocco Cup-а у Софији. Честитамо!

Стефан Скобелев, Бојан Радоман, Петар Белошевић, Неда Миленковић и Ива Шепа су нажалост изгубили у 2. колу.

Лазар Данић је у 2. колу победио Бугарина Адријана Џенева 6-4 7-5, Лола Радивојевић је победила Молдавку Екатерину Малаи 6-1 6-1, док је Анђела Петровић савладала своју другарицу Неду Миленковић 6-3 6-4. Анђела и Лола ће се сутра састати у четвртфиналу турнира.

Лола Радивојевић се заједно са Рускињом Јарославом Барташевич пласирала у полуфинале дубла, где ће данас играти против бугарског пара Христова/Шкумбова. Лука Куртовић није успео да се са Немцем пореклом из Босне и Херцеговине Дином Карахоџом пласира у полуфинале дубла, јер су изгубили од бугарског пара Драганов/Темов 3-6 2-6.

 

 

16.10.18.  21.04 h

У 2. коло Barocco Cup-a су се пласирали следећи српски тенисери: Лазар Данић, Стефан Скобелев, Бојан Радоман, Петар Белошевић, Ива Шепа, Лола Радивојевић, Неда Миленковић и Анђела Петровић (наступа под заставом Швајцарске). Честитамо!

У 2. коло нажалост нису успели да уђу Никола Цветановић, Лука Куртовић, Наталија Николић, Ања Петковић, Лена Карловчан и Сања Ђурђевић. У 2. коло нису се пласирали ни македонски тенисери Јана Стојанова, Ива Кузманоска, Симона Ангелова и Борис Мркев, као ни Ивана Станковић и Мухамед Адемовић из Босне и Херцеговине.

Српски тенисер Лука Куртовић се са Немцем пореклом из Босне и Херцеговине Дином Карахоџом пласирао у полуфинале дубла, где ће сутра играти против бугарског пара Драганов/Темов.

 

 

У главни жреб турнира кроз квалифиције нису успели да уђу Сара Милосављевић, Мина Милосављевић, Јована Николић и Вања Војиновић.

 

 

16.10.18.  21.04 h

Резултати 1. кола, младићи:

Barocco Cup U16, Sofija Bugarska, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати 1. кола, девојке:

Barocco Cup U16, Sofija Bugarska, Tennis Europe Junior Tour

 

Једно мишљење на „Barocco Cup, Tennis Europe U16 3. кат, Софија, Бугарска, 13-20.10.18.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Једно мишљење на „Barocco Cup, Tennis Europe U16 3. кат, Софија, Бугарска, 13-20.10.18.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *