Vuk Rađenović, Ana Savković, Sayaka Ishii, Piet Luis Pinter, Nenad Puzić, ČAČAK OPEN 2019 U14, Teniski klub Sloboda Čačak, Srbija, Tennis Europe Junior Tour

ČAČAK OPEN 2019, U14 Tennis Europe, Чачак, Србија, 8-16.6.19.

У ТК Слобода у Чачку се од 8. до 16. јуна 2019. године одржава ČAČAK OPEN 2019, међународни тениски турнир 3. категорије за дечаке и девојчице до 14 година. Турнир се одржава у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на 6 шљакастих терена. Врховни судија је Стефан Чукић.

Као што су нас организатори већ навикли, турнир је врло масован. Наравно, највише је такмичара из Србије, а доста учесника долази из Јапана, Црне Горе, Румуније, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Грчке… Желимо много успеха свим српским такмичарима, као и тенисерима из бивших југословенских република!
Турнир је у недељу увече свечано отворен, уз културно-уметнички програм и уз ватромет. Домаћини из ТК Слобода се сваке године потруде да мали тенисери памте Чачак по гостопримству и по квалитетном тенису!

 

Детаљније ČAČAK OPEN 2019, U14 Tennis Europe, Чачак, Србија, 8-16.6.19.

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron
Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

⌚ 15.6.19.  16.08 h

Српски тенисер Вук Рађеновић освојио је титулу, а Ана Савковић друго место на турниру ČAČAK OPEN 2019 у ТК Слобода. Браво!

Вук је у финалу после велике борбе победио Аустријанца Пиета Луиса Пинтера 6-7(5) 7-6(3) 6-4, а Ана је у финалу изгубила од Јапанке Сајаке Ишии 1-6 5-7.

 

 

 

⌚ 14.6.19.  18.02 h

Српски тенисери Ана Савковић и Вук Рађеновић пласирали су се данас у финале сингла на турниру ČAČAK OPEN 2019 у ТК Слобода. Честитамо!

Оба меча су била врло неизвесна: Ана је у полуфиналу победила Анђелу Лазаревић 6-7(6) 6-3 6-3, док је Вук победио Александра Даскаловића 7-6(4) 6-4. Браво и за Анђелу и Александра!

Данијел Крстевски je са Немцем Миком Петровићем освојио друго место у дублу, као и Леонтина Стојановић са Хрватицом Таром Сладаковић. Честитамо!

Стефан Ведовели (16. носилац,  игра под италијанском заставом) је у полуфиналу изгубио од 2. носиоца, Аустријанца Пиета Луиса Пинтера 1-6 2-6.

Александар Даскаловић и Никола Лулић, као и Вук Рађеновић и Стефан Ведовели, освојили су 3. место у дублу.

 

Прочитајте репортажу о успеху Вука Рађеновића на порталу kablarnet.rs; Вукови родитељи су иначе из Чачка.

 

 

 

⌚ 13.6.19.  17.34 h

Српски тенисери Вук Рађеновић, Александар Даскаловић, Анђела Лазаревић и Ана Савковић ушли су у полуфинале сингла на турниру ČAČAK OPEN 2019 у ТК Слобода. Честитамо!

Анђелија Марковић и Милица Стошовић су завршиле такмичење у четвртфиналу, као и црногорски тенисери Симон Кнежевић и Милан Ристов.

Стефан Ведовели (игра под италијанском заставом) се такође пласирао у полуфинале. Честитамо!

Вук Рађеновић (1. носилац) је победио Јапанца Русеиа Мијазатоа 6-4 6-1, Александар Даскаловић (7. носилац) је победио 3. носиоца, Симона Кнежевића из Црне Горе, 7-6(6) 6-4. Анђела Лазаревић (1. носитељка) је победила Хрватицу Тару Сладаковићи 6-1 7-6(6), а Ана Савковић је савладала Анђелију Марковић 6-4 6-2. Милица Стошовић је изгубила од Јапанке Сајаке Ишии 0-6 0-6. Стефан Ведовели је победио Милана Ристова из Црне Горе 3-6 6-4 6-4.

 

 

 

⌚ 13.6.19.  07.41 h

У четвртфинале турнира у Чачку за сада су се пласирали српски тенисери Вук Рађеновић, Александар Даскаловић, Анђела Лазаревић, Ана Савковић, Анђелија Марковић и Милица Стошовић. Честитамо!

Саша Марковић, Никола Лулић, Андреј Рајак,  Милан Цветковић, Данијел Крстевски, Марко Стојанов, Марко Милетицки, Анђелија Николић, Теодора Милић, Нина Забрдац и Лара Стојановски нажалост нису успели данас да уђу у четвртфинале 🙁

Стефан Ведовели (игра под италијанском заставом) и црногорски тенисери Симон Кнежевић и Милан Ристов су се такође пласирали у четвртфинале. Честитамо!

Дубл

У полуфинале дубла су се пласирали Александар Даскаловић и Никола Лулић, затим Данијел Крстевски са Немцем Миком Петровићем, Вук Рађеновић и Стефан Ведовели, као и Леонтина Стојановић са Хрватицом Таром Сладаковић. Честитамо!

 

 

⌚ 11.6.19.  22.12 h

У 3. коло турнира у Чачку се пласирали српски тенисери: Вук РађеновићСаша Марковић, Никола Лулић, Андреј Рајак, Александар Даскаловић, Милан Цветковић, Данијел Крстевски, Марко Стојанов, Марко Милетицки, Анђела Лазаревић, Анђелија Николић, Ана Савковић, Нина Забрдац, Анђелија Марковић, Теодора Милић, Милица Стошовић и Лара Стојановски. Честитамо!

Браво и за Стефана Ведовелија (игра под италијанском заставом), као и за црногорске тенисере Симона Кнежевића и Милана Ристова, који су такође данас ушли у 3. коло!

 

 

 

 

Кратка рекапитулација претходних година:

2015

На турниру 2015. године тријумфовали су Срби Лука Стефановић и Михаела Ђаковић.

2016

У јуну 2016. године титулу су освојили Срби Димитрије Зубац и Ана Вилчек.

2017

Победници су били Јапанци Таијо Уенојама и Киока Кубо, а Србин Алекса Гајић је освојио друго место на турниру.

2018

Српски тенисер Никола Јовановић освојио је титулу на турниру ČAČAK OPEN 2018Тијана Сретеновић је освојила друго место и титулу у дублу, а Андреа Обрадовић је освојила треће место у синглу.

 

 

 

Дечаци

 

 

 

⌚ 10.6.19.  22.02 h

Главни жреб, 1. коло:
ČAČAK OPEN 2019 U14, Teniski klub Sloboda Čačak, Srbija, Tennis Europe Junior Tour

Девојчице

 

 

 

⌚ 10.6.19.  22.02 h

Главни жреб, 1. коло:

ČAČAK OPEN 2019 U14, Teniski klub Sloboda Čačak, Srbija, Tennis Europe Junior Tour

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *