Lazar Dimitrijević, Vanja Petrov, Liu Le, Jiang Yunhan, Montenegro Cup 2018 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

Montenegro Cup 2018, U14 Tennis Europe, Никшић, Црна Гора, TК Никшић 5-13.5.18.

У ТК Никшић у Никшићу, у Црној Гори, од 5. до 13. маја 2018. године је одигран Montenegro Cup 2018, међународни тениски турнир 3. категорије за девојчице и дечаке до 14 година. Турнир је одржан у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Играно је на 5 терена са шљаком.

Учествовало је 12 тенисера из Србије, доста учесника је било из Црне Горе и из Кине. Из Србије су на турниру учествовали: Вељко Радоњић, Лазар Димитријевић, Харалампије Тоскић, Саша Марковић, Марко Николић, Зоран Лудошки, Вања Петров, Анђелија Николић, Теодора Милић, Сара Ристић и Лола Радивојевић.

Од родитеља Теодоре Милић смо добили информацију да им је господин Зоран Дубљевић и његова фирма TRAMONT омогућио бесплатан смештај током трајања турнира, и молбу да пренесемо њихову захвалност. Заиста леп пример геста који родитељима помаже да њихова деца учествују на међународним турнирима! ?

 

Детаљније Montenegro Cup 2018, U14 Tennis Europe, Никшић, Црна Гора, TК Никшић 5-13.5.18.

 

Победници прошлогодишњег турнира у Никшићу су Српкиња Невена Коларевић и Црногорац Данило Раичевић, а финалисти су били Српкиња Миа Марјановић и Црногорац Алекса Кривокапић.

Прошлогодишњи победници су Србин Стефан Поповић и Кинескиња На Донг. Прочитајте извештај са прошлогодишњег турнира.

У мају 2015. године тријумфовали су црногорски репрезентативци Ања Драшковић и Марио Алексић.

 

 

 

⌚ 14.5.18.  07.54 h

Црногорац Матија Самарџић и Хрватица Летиција Тароко су победници Montenegro Cup-а у Никшићу. Српкиња Лола Радивојевић освојила је у пару са Летицијом Тароко друго место у дублу. Честитамо!

Матија Самарџић је у финалу победио Кинеза Лиу Леа 6-1 6-3, а Летиција Тароко је савладала Црногорку Дивну Ратковић 6-3 3-6 7-5. Лола и Летиција су у дублу без борбе предале финални меч Рускињама Милани Коробченко и Полини Скопинцевој.

 

 

⌚ 9.5.18.  13.44 h

Српски репрезентативац Зоран Лудошки нажалост није успео да се пласира у полуфинале Montenegro Cup-а у Никшићу. 🙁

Зоран је изгубио у четвртфиналу од Кинеза Лиуа Леа 2-6 0-6. У полуфинале су се пласирала три кинеска тенисера: Кинг Лихао, Лиу Ле, Хе Зихенг, док боје Црне Горе брани Матија Самарџић, који је савладао Кинеза Јианга Јунхана 2-6 6-4 6-4.

 

 

 

⌚ 8.5.18.  17.33 h

У четвртфинале Montenegro Cup-а се од српских тенисера пласирао само Зоран Лудошки. Честитамо!

Нажалост, Лазар Димитријевић, Анђелија Николић, Сара Ристић и Лола Радивојевић нису у томе успели.

Српкиња Лола Радивојевић се са првакињом Хрватске Летицијом Тароко пласирала у полуфинале дубла, у којем ће играти против руско-бугарског пара Минаева / Златева.

Зоран Лудошки је у 2. колу победио Кинеза Гуа Тонгхана 6-2 6-4. Лазар Димитријевић је изгубио од Кинеза Јианга Јунхана 1-6 1-6, Анђелија Николић је изгубила од 6. носитељке, Рускиња Ксеније Минаеве 2-6 1-6. Сара Ристић је изгубила од првакиње Хрватске Летиције Тароко 0-6 0-6, а Лола Димитријевић од Францускиње Мели Монфис, рођене сестре Гаела Монфиса, 2-6 2-6.

 

 

⌚ 8.5.18.  07.55 h

У 2. коло Montenegro Cup-а су се пласирали следећи српски тенисери: Лазар Димитријевић, Зоран Лудошки, Анђелија Николић, Сара Ристић и Лола Радивојевић.

 

 

 

Teodora Milić, Anđelija Nikolić, Marko Nikolić, Montenegro Cup 2018 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić, Tennis Europe Junior Tour
Анђелија Николић, Теодора Милић и Марко Николић у Никшићу

 

 

 

 

Дечаци

 

 

 

 

⌚ 7.5.18.  19.00 h

1. коло:

Montenegro Cup 2018 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

 

 

 

 

 

Девојчице

 

 

 

⌚ 7.5.18.  19.12 h

1. коло:

Montenegro Cup 2018 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *