Andrea Obradović, Athina Pitta, Milo Gazivoda, Lorenzo Macioce, Dimitrije Rašović, Nikšić Open 2018 U16 Nikšić Crna Gora, Teniski klub Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

Nikšić Open 2018, U16 Tennis Europe, ТК Никшић, Црна Гора, 21-29.7.18.

Међународни турнир за девојке и младиће до 16 година Nikšić Open 2018 одржан је у ТК Никшић у Никшићу, Црна Гора (3. категорије), од 21. до 27. јула 2018. године, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Играно је на 5 шљакастих терена.

На турниру у Никшићу учествује више српских тенисера и тенисерки, којима желимо много успеха! Успешан наступ желимо и бројним тенисерима из Црне Горе и Босне и Херцеговине који наступају на турниру!

 

Детаљније Nikšić Open 2018, U16 Tennis Europe, ТК Никшић, Црна Гора, 21-29.7.18.

 

 

?  27.7.18.  14.27 h

Српска тенисерка Андреа Обрадовић освојила је дуплу круну на ETA U16 турниру Nikšić Open 2018. Свака част Андреа!

Андреа је у финалу сингла победила Гркињу Атину Питу 6-2 6-0, а она и Лена Карловчан су у узбудљивом финалу дубла савладале турско-руски пар Цирпанли / Халтурина 6-4 3-6 10-8.

Победник у конкуренцији младића је црногорски репрезентативац Мило Газивода, који је у финалу победио Лоренца Макиоку 7-5 6-2. Честитамо!

 

Андреи Обрадовић, такмичарки Тениске академије Типсаревић, ово је 1. европска титула ове године на ETA турнирима до 16 година! У мају ове године је освојила титулу у синглу на ETA U14 турниру VI Memorijal Jovana Kukarasa у Суботици (2. категорије); осим тога, Андреа је у дублу била финалисткиња на ETA U14 BOŽIĆNOM TURNIRU 3. категорије у Београду.

 

 

 

?  26.7.18.  19.30 h

Српска тенисерка Андреа Обрадовић ушла је данас у финале сингла на турниру у Никшићу. Браво Андреа!

Урош Делић и Бојан Радоман су освојили титулу у дублу, савладавши грчко/италијански пар Антониадис/Пасафјуме 6-4 6-4. Честитамо!

Андреа је у полуфиналу после преокрета победила 1. носитељку, Рускињу Надежду Халтурину 3-6 6-4 7-6(2). Сутра ће у финалу играти против Гркиње Атине Пите.

Лена Карловчан и Андреа Обрадовић ће сутра у финалу дубла играти против турско-руског пара Цирпанли / Халтурина.

Црногорац Мило Газивода је ушао у финале сингла, савладавши Словенца Луна Обрула 6-3 6-3. У финалу ће играти против Италијана Лоренца Макиоке.

Ива Полексић и Теодора Стефановић су у полуфиналу дубла изгубилe од турско-руског пара Цирпанли / Халтурина 4-6 1-6.

 

Bojan Radoman, Uroš Delić, Nikšić Open 2018 U16 Nikšić Crna Gora, Teniski klub Nikšić, Tennis Europe Junior Tour
Победници у дублу на Nikšić Open 2018 Урош Делић и Бојан Радоман

 

 

 

?  25.7.18.  17.18 h

Српска тенисерка Андреа Обрадовић пласирала се данас у полуфинале турнира у Никшићу у синглу, а заједно са Леном Карловчан се пласирала у финале дубла. Честитамо!

Нажалост, Филип Мандовић и Миа Марјановић су изгубили у четвртфиналу сингла.

Андреа је у четвртфиналу победила 4. носитељку, Туркињу Дефне Цирпанли 6-3 6-3. Филип Мандовић је у четвртфиналу изгубио од Италијана Лоренца Макиоке 5-7 5-7, док је Миа Марјановић изгубила од 1. носитељке, Рускиње Надежде Халтурине 5-7 2-6.

У полуфинале су се пласирали и Црногорац Мило Газивода и Словенац Лун Обрул.

Дубл

У финале дубла су се пласирали Лена Карловчан и Андреа Обрадовић, као и дечаци Урош Делић и Бојан Радоман. Честитамо!

Ива Полексић и Теодора Стефановић управо играју за пласман у финале дубла. Немања Марјановић и Румун Флорентин-Александру Скарлат су изгубили у полуфиналу дубла.

Лена и Андреа су у полуфиналу савладале турски пар Озкан/Тоглукдемир 6-3 6-4, док су Урош и Бојан победили  Петра Белошевића и Словенца Луна Обрула 7-6(4) 6-7(4) 6-2.

 

 

 

?  24.7.18.  17.32 h

Од српских тенисера у четвртфинале турнира у Никшићу пласирали су се Филип Мандовић, Миа Марјановић и Андреа Обрадовић. Честитамо!

Бојан Радоман, Немања МарјановићПетар Белошевић, Невена Коларевић и Ива Полексић нажалост су завршили такмичење у 2. колу.

Филип Мандовић ће у четвртфиналу играти против Италијана Лоренца Макиоке, Миа Марјановић против 1. носитељке, Рускиње Надежде Халтурине, а Андреа Обрадовић против 4. носитељке, Туркиње Дефне Цирпанли. Браво и за Јована Синадиновића и Теодору Врућан из Босне и Херцеговине, као и за Мила Газиводу из Црне Горе и Луна Обрула из Словеније, који су се такође пласирали у четвртфинале.

 

Дубл

У полуфинале дубла су се пласирали Србин Петар Белошевић и Словенац Лун Обрул, српски пар Урош Делић/Бојан Радоман и Немања Марјановић са Румуном Флорентин-Александру Скарлатом. Честитамо!

 

Године 2016. српски тенисер Вања Добрњац је био двоструки победник турнира Nikšić Open 2016, док је Анђела Видовић била најбоља у дублу.

 

 

?  25.7.18.  15.10 h

Резултати четвртфинала, девојке:

Nikšić Open 2018 U16 Nikšić Crna Gora, Teniski klub Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати четвртфинала, младићи:

Nikšić Open 2018 U16 Nikšić Crna Gora, Teniski klub Nikšić, Tennis Europe Junior Tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *