Hamad Međedović, Luca Nardi, Maria Timofeeva, Dasha Lopatetskaya, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb

Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, U14 Tennis Europe, Тарб, Француска, 21-29.1.17.

У Тарбу у Француској је од 21. до 29. јануара 2017. одиграно 35. издање традиционалног међународног турнира „Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste“, незваничног првенства света за дечаке и девојчице до 14 година. Турнир је 1. категорије, у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-а. Играно је на тврдој подлози.

Прочитајте због чега је овај турнир толико посебан у свету јуниорског тениса.

Детаљније Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, U14 Tennis Europe, Тарб, Француска, 21-29.1.17.

Ово је званични сајт турнира.

 

 

Године 2015. победници су били Анастасија Потапова (Русија) и Чун Хсин Тсенг (Кинески Тајпех), а наша Олга Даниловић постигла је тада огроман успех освојивши друго место. Погледајте како је све изгледало прошле године, када су победници били Американац Стефан Леустиан и Украјинка Марта Костјук. Виктор Јовић је са Пољаком Давидом Тацзалом освојио друго место у дублу.

 

 

Из Србије је на тунриру учествовало петоро такмичара: Хамад Међедовић, Стефан Поповић, Оливер Сабо Рац, Ана Вилчек и Ива Дивац.

Из Црне Горе на турниру су наступили Данило Раичевић, Алекса Кривокапић и Мило Газивода, из Хрватске Мили Пољичак, Лука Микрут, Ловре Ерцег, Ноа Крзнарић и Антониа Ружић.

 

 

 

⌚ 29.1.17.  18.19 h

Хамад Међедовић је освојио друго место на незваничном првенству света до 14 година у Тарбу. Браво Хамаде!

Италијан Лука Нарди је у финалу победио 6-2 7-5. Обојица су приказали сјајну игру читаве недеље, а високи Италијан је у финалу сервирао невероватно у одлучујућим тренуцима, а често је излазио на мрежу и завршавао поене волејима.

У 2. сету Хамад је водио 3-1, али је Нарди преокренуо на 4-3.

Победница Тарба 2017 је Рускиња Маријa Тимофејева, која је у финалу победила Украјинку Дашу Лопатетскају 6-3 4-6 6-3.

 

Hamad Međedović, Luca Nardi, Maria Timofeeva, Dasha Lopatetskaya, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Финалисти Тарба 2017 Лука Нарди, Хамад Међедовић, Марија Тимофејева и Даша Лопатетскаја

 

Hamad Međedović, Luca Nardi, Maria Timofeeva, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Лука Нарди, Хамад Међедовић и Марија Тимофејева

 

 

Kup Srbije u tenisu do 12 godina, Teniski savez Srbije, Teniski klub Olimp Beograd
Другари током Купа Србије навијају за Хамада у финалу Тарба

 

 

 

 

⌚ 28.1.17.  17.53 h

Хамад Међедовић je ушао у финале Тарба! Браво Хамаде!!!

У полуфиналу је после преокрета, на сличан начин као у четвртфиналу, победио Американца Александера Бернарда, 8. носиоца, 4-6 6-2 6-4.

Хамад је нервозно ушао у меч и губио 0-4, па је успоставио резултатску равнотежу до краја сета. Одлично је почео 2. сет и повео 3-0, да би до краја сета задржао стечену предност над леворуким Американцем. У трећем сету је Хамад повео 4-1, али је Бернард изједначио на 4-4. Затим је Међедовић спасио неколико брејк-лопти у 9. гему трећег сета.

У финалу ће Хамад играти против 4. носиоца, Италијана Луке Нардија. Он је у полуфиналу направио изненађење, савладавши 1. носиоца, Данца Холгера Витуса Нодскова Рунеа 7-6(5) 6-2.

 

Hamad Međedović, Edo Međedović, Denis Bejtulahi, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Хамад прославља победу у полуфиналу са оцем Едом и тренером Денисом Бејтулахијем

 

Hamad Međedović, Alexander Bernard, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Хамад Међедовић током полуфиналног меча против Александера Бернарда
Снимак екрана: www.lespetitsas.com/live/

 

Код девојчица ће сутра у финалу играти Украјинка Даша Лопатетскаја и Рускиња Марија Тимофејева!

Треће место су освојиле Американка Кори Гауф и Рускиња Полина Кудерметова.

 

Hamad Međedović, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Хамад даје аутограме по завршетку полуфиналног меча

 

 

 

⌚ 27.1.17.  14.26 h

Хамад Међедовић се пласирао у полуфинале Тарба, савладавши Британца Дерика Чена 3-6 6-3 6-4. Браво Хамаде, огроман успех!!!

Искористио је трећу меч-лопту и сјајним форхенд винером завршио меч. У 2. сету је направио преокрет. Хамад ће у полуфиналу сутра играти против Американца Александера Бернарда, 8. носиоца, који је у четвртфиналу елиминисао 2. носиоца, Данца Елмера Мелера.

Хрватица Ноа Крзнарић нажалост је изгубила у четвртфиналу од Американке Кори Гауф 5-7 3-6. У 1. сету је Американка начинила преокрет, јер је Ноа водила 4-2.

Hamad Međedović, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Хамад потписује аутограме после победе у полуфиналу

 

Hamad Međedović, Derick Chen, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Хамад Међедовић прославља победу и пласман у полуфинале Тарба
Снимак екрана: www.lespetitsas.com/live/

 

Hamad Međedović, Noa Krznarić, Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb

 

 

Hamad Međedović, Derick Chen, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Четвртфинални меч Хамад Међедовић – Дерик Чен
Снимак екрана: www.lespetitsas.com/live/

 

 

 

⌚ 26.1.17.  20.03 h

Србин Хамад Међедовић и Хрватица Ноа Крзнарић пласирали су се данас четвртфинале турнира у Тарбу. Честитамо на изванредном успеху!

Хамад, који је 3. носилац, је у неизвесном мечу победио одличног Пољака Макса Касниковског 6-3 6-7(7) 7-6(3), који је нашим читаоцима познат као победник ЕТА турнира Široki Brijeg Open 2015. У четвртфиналу га чека 10. носилац, Британац Дерик Чен.

Хрватица Ноа Крзнарић, која је 4. носитељка, је у 3. колу победила Рускињу Ксенију Аљешину 3-6 6-2 6-1, а у четвртфиналу ће играти против 5. носитељке, Американке Кори Гауф.

Ноа се пласирала у четвртфинале и у дублу са Британком Кајли Билчев – у 3. колу су победиле Бугарке Дарију Радулову и Стелу Пееву 6-0 6-1.

 

 

Mili Poljičak, Tarb, 25.1.2017. from Mali Igraci on Vimeo.

 

 

⌚ 25.1.17.  20.16 h

Хамад Међедовић се пласирао у 3. коло, победивши данас Тајланђанина Кредита Чаијарина 7-5 6-3. Стефан Поповић је нажалост у 2. колу изгубио од Украјинца Артјомa Подорожног 4-6 5-7.

Хрватица Ноа Крзнарић је у 2. колу победила Словакињу Анику Јаскову 6-3 6-4, док је њена сународњакиња Антониа Ружић изгубила од Американке Елвине Калијеве 6-1 5-7 1-6.

Алекса Кривокапић из Црне Горе је у 2. колу изгубио од Француза Леа Ракина 3-6 0-6, а Мило Газивода је изгубио од Британца Дерика Чена 2-6 0-6.

Хрват Мили Пољичак је у  2. колу изгубио од Шпанца Данијела Ринкона 2-6 4-6.

 

Дубл

Србин Стефан Поповић и Алекса Кривокапић из Црне Горе су у 2. колу изгубили од америчког пара Дам / Кодат 1-6 1-6.

Хрватица Ноа Крзнарић је у дублу са Британком Кајли Билчев у 2. колу савладала другарицу из Хрватске Антонију Ружић, која је играла са Румунком Александром Петрић – 6-2 6-1. Хрватско-црногорски пар Ловре Ерцег/Данило Раичевић је у 2. колу данас изгубио од 1. носилаца, Шпанца Алкараза Гарфије и Данца Рунеа – 3-6 2-6.

Ana Vilček, Stefan Popović, Oliver Sabo Rac, Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Представници Србије током свечаног отварања: Ана Вилчек, Стефан Поповић и Оливер Сабо Рац (Тарб, 24. јануар 2017)

 

Mili Poljičak, Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Мили Пољичак током меча 2. кога против Шпанца Данијела Ринкона

 

Погледајте атмосферу са синоћњег свечаног отварања турнира:

 

Nos Français étaient en pleine forme hier soir pour la soirée de présentation des délégations. Superbe clapping bien accompagné par le public !

Видео запис корисника Les Petits As – Officiel (@lespetitsas) дана

 

 

 

⌚ 24.1.17. 21.25 h

Српски представници су данас имали половичан учинак у 1. колу у Тарбу: Хамад Међедовић је победио Шпанца Алехандра Турицијанија Алвареза 6-1 6-2, а Ана Вилчек је изгубила од Холанђанке Бенте Спее 6-4 5-7 0-6.

Алекса Кривокапић из Црне Горе и Ноа Крзнарић и Антониа Ружић из Хрватске су били успешни у 1. колу: Алекса је победио Турчина Орхана Гура Умура 6-3 6-3, Антониа је победила Францускињу Астрид Кирот 6-4 6-3, а Ноа је убедљиво савладала Холанђанку Мелису Бојден 6-1 6-0.

Данило Раичевић из Црне Горе је изгубио од Француза Јунеса Ђудера 6-7 6-2 0-6, а  Хрват Лука Микрут  је изгубио од Француза Цезара Бушелагема 4-6 3-6.

 

Mili Poljičak, Aleksa Krivokapić, Lovre Erceg, Antonia Ružić, Luka Mikrut, Danijel Dvornik, Noa Krznarić, Milo Gazivoda, Danilo Raičević, Stefan Popović, Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Данило Раичевић, Мило Газивода, Стефан Поповић, тренер Данијел Дворник, Алекса Кривокапић, Мили Пољичак, Лука Микрут, Ловре Ерцег, Антониа Ружић и Ноа Крзнарић (и још два тренера чија имена не знамо)

 

Aleksa Krivokapić, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Алекса Кривокапић у Тарбу

 

Дубл

Србин Стефан Поповић и Алекса Кривокапић из Црне Горе су се пласирали у 2. коло победом над руским паром Кукасјан/Минивалијев 6-1 6-0, а изврсни хрватско-црногорски пар Ловре Ерцег/Данило Раичевић био је бољи од такође одличног хрватског дубла Лука Микрут/Мили Пољичак – 6-4 6-3.

Код девојчица је Српкиња Ана Вилчек заједно са Румунком Попа Теиусану изгубила у 1. колу од француског пара Бруноне/Леклерк 1-6 4-6, а у 2. коло су се пласирале обе хрватске представнице – Ноа Крзнарић заједно са Британком Кајли Билчев, а Антониа Ружић са Румунком Александром Петрић. У 2. колу играју једна против друге 🙁

 

Mili Poljičak, Aleksa Krivokapić, Lovre Erceg, Antonia Ružić, Luka Mikrut, Danijel Dvornik, Noa Krznarić, Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Тренер Данијел Дворник, Алекса Кривокапић, Мили Пољичак, Лука Микрут, Ловре Ерцег, Антониа Ружић и Ноа Крзнарић (и још два тренера чија имена не знамо)

 

Mili Poljičak, Lovre Erceg, Antonia Ružić, Luka Mikrut, Danijel Dvornik, Noa Krznarić, Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Хрватски представници са тренерима: Мили Пољичак, Ловре Ерцег, Ноа Крзнарић, Антониа Ружић и Лука Микрут

 

 

 

⌚ 23.1.17.  18.26 h

Србин Стефан Поповић, Хрват Мили Пољичак и Црногорац Мило Газивода су се пласирали у 2. коло, док је хрватски тенисер Ловре Ерцег у 1. колу изгубио од Американца Мартина Дама.

Стефан је победио Египћанина Мајкла Басема Софија 6-4 6-1, док је Мили савладао Грузијца Цотнеа Џимистаришвилија 6-4 6-2. Мило је победио Француза Иполита Патурлеа 6-4 6-4.

 

Српски представници Оливер Сабо Рац и Ива Дивац нажалост су током викенда завршили такмичење у квалификацијама.

Оливер је у недељу у 2. колу квалификација изгубио од Француза Тибоа Вердијеа 4-6 4-6, док је Ива у 2. колу изгубила од Шпањолке Лопез Мартинез 5-7 2-6.

 

 

Danilo Šakić, Dejan Cekić, Le Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb
Оливеров тренер Данило Шакић и Дејан Цекић, званични Баболат скаутер за Југоисточну Европу

 

 

 

Оливеров ритерн сврстан је међу 5 најбољих потеза дана за недељу 22. јануар, погледајте:

 

 

 

 

 

 

Дечаци

 

 

Резултати полуфинала:

 

Лука Нарди (ITA) – Холгер Витус Нодсков Руне (DEN)  7-6(5) 6-2

Хамад Међедовић (SRB) – Александер Бернард (USA)  4-6 6-2 6-4

 

 

⌚ 29.1.17.  18.16 h

Главни жреб, коначни резултати:

 

 

⌚ 23.1.17.  12.33 h

Квалификације, коначни резултати:

Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb

 

 

Списак учесника:

 

Главни жреб
Број Име и презиме играча Националност Годиште Ранг
1 Holger Vitus Nodskov Rune Denmark 2003 #3
2 Elmer Moller Denmark 2003 #12
3 Hamad Medjedovic Serbia 2003 #40
4 Luca Nardi Italy 2003 #40
5 Derrick Chen Great Britain 2003 #49
6 Konstantin Zhzhenov Russia 2004 #60
7 Carlos Alcaraz Garfia Spain 2003 #61
8 Mili Poljicak Croatia 2004 #75
9 Daniel Siniakov Czech Republic 2003 #76
10 Stefan Popovic Serbia 2003 #76
11 Viacheslav Bielinskyi Ukraine 2003 #79
12 Artur Kukasian Russia 2004 #83
13 Tsotne Dzimistarishvili Georgia 2003 #104
14 German Samofalov Ukraine 2003 #108
15 Toby Alex Kodat U.S.A. 2003 #108
16 Adam Jurajda Czech Republic 2003 #113
17 Louis Davey Great Britain 2004 #117
18 Maks Kasnikowski Poland 2003 #117
19 Luka Mikrut Croatia 2004 #120
20 Max Hans Rehberg Germany 2003 #121
21 Jerome Kym Switzerland 2003 #121
22 Sean Cuenin France 2004 #124
23 Hamza El Amine Morocco 2004 #125
24 Mikhail Gorokhov Russia 2004 #128
25 (OA) Maxime Hillhouse France 2003 #206
26 (OA) Leo Raquin France 2003 #224
27 (OA) Max Westphal France 2003 #242
28 (OA) Pierre Lieutaud France 2004 #259
29 (OA) Pierre Ngijol Carre France 2004 #401
30 (OA) Luca Van Assche France 2004 #525
31 (OA) Sofiane Ouaraz France 2004 #588
32 (OA) Alexandre De Villepin France 2003 #626
33 (OA) Joshua Dous Karpenschif France 2003 #682
34 (OA) Patrick Brady Thailand 2004 #315
35 (OA) Credit Chaiyarin Thailand 2003
36 (OA) Joel Pierleoni Great Britain 2003 #141
37 (OA) Alexander Bernard U.S.A. 2003
38 (OA) Mehdi Benchakroun Morocco 2003 #725
39 (OA) Danilo Raicevic Montenegro 2003 #224
40 (OA) Aleksa Krivokapic Montenegro 2003 #242
41 (OA) Romeo Bastien France 2003 #316
42 (OA) Peter Kalocsai Hungary 2003 #327
43 (OA) Giorgio Tabacco Italy 2003 #254
44 (OA) Michael Bassem Sobhy Egypt 2004 #816
45 (OA) Lovre Erceg Croatia 2003 #212
46 (OA) Leo Borg Sweden 2003 #194
Квалификације
1 Artem Podorozhnyi Ukraine 2003 #129
Cesar Bouchelaghem /MDWC/ France 2004 #133
2 Igor Kudriashov Russia 2003 #133
3 Eduardo Morais Portugal 2003 #143
4 Jack Pinnington Jones Great Britain 2003 #143
Mehdi Sadaoui /MDWC/ France 2003 #155
5 Miguel Lopes Portugal 2003 #155
6 Orhan Gur Umur Turkey 2003 #170
7 Pedro Dimas Ruivinho Graca Portugal 2003 #177
8 William Jansen Great Britain 2004 #182
Giovanni Mpetshi Perricard /MDWC/ France 2003 #184
9 Marko Andrejic Austria 2003 #184
10 Miguel Gomes Portugal 2003 #184
11 Diogo Morais Portugal 2004 #204
12 Ellis Short Great Britain 2003 #212
13 Michael Minasyan Sweden 2003 #212
14 Yarin Aebi Switzerland 2003 #212
15 Oliver Olsson Germany 2004 #222
16 Mark Lajal Estonia 2003 #224
17 Oliver Sabo Rac Serbia 2003 #231
18 David Minnivaliev Russia 2003 #242
19 Eytan Michaeli Israel 2003 #242
20 Pierre Yves Bailly Belgium 2003 #242
21 Alejandro Turriziani Alvarez Spain 2003 #258
22 Andrei Voican Romania 2004 #281
23 William Nolan Great Britain 2003 #296
24 Alessio Basile Belgium 2004 #296
25 Daniel Rincon Spain 2003 #327
26 Arslanbek Temirhanov Sweden 2003 #337
27 Fedor Richter Germany 2003 #340
28 Marc Othman Ktiri Spain 2003 #340
29 Ivan Penev Bulgaria 2003 #340
30 Maxime Dubouch France 2003 #340
31 Pedro Rodenas Spain 2004 #353
32 Alessio Tramontin Italy 2003 #353
33 Lucas Olivier France 2003 #355
34 Bastiaan Weststrate Netherlands 2003 #355
35 Kim Johannes Niethammer Germany 2003 #372
36 Andrey Beketov Russia 2003 #389
37 Jonathon Price Great Britain 2003 #389
38 Freek Van Donselaar Netherlands 2003 #404
39 Harry Lazell Great Britain 2003 #429
40 Adi Dagan Israel 2003 #429

 

 

Les Petits As, Petits As Tarbes 2016 Mondial Lacoste, Tarb

 

 

Девојчице

 

 

Резултати полуфинала:

 

Даша Лопатетскаја (UKR) – Кори Гауф (USA)  6-2 5-7 7-6(3)

Марија Тимофејева (RUS) – Полина Кудерметова (RUS)  6-4 6-3

 

 

⌚ 29.1.17.  17.03 h

Главни жреб, коначни резултати:

 

 

⌚ 23.1.17.  12.33 h

Квалификације, коначни резултати:

Les Petits As, Petits As Tarbes 2017 Mondial Lacoste, Tarb

 

Списак учесница:

 

Главни жреб
Број Име и презиме играчице Националност Годиште Ранг
1 Oksana Selekhmeteva Russia 2003 #7
2 Maria Timofeeva Russia 2003 #10
3 Jana Kolodynska Belarus 2003 #11
4 Noa Krznaric Croatia 2003 #14
5 Maria Bondarenko Russia 2003 #18
6 Alina Shcherbinina Russia 2003 #20
7 Kylie Bilchev Great Britain 2003 #30
8 Darja Vidmanova Czech Republic 2003 #30
9 Sara Suchankova Slovakia 2003 #36
10 Polina Kudermetova Russia 2003 #42
11 Selin Lidya Sepken Turkey 2003 #43
12 Fatima Ingrid Amartha Keita Romania 2003 #45
13 Anika Jaskova Slovakia 2003 #52
14 Vladislava Petrovskaia Russia 2003 #52
15 Ana Vilcek Serbia 2003 #55
16 Ksenia Aleshina Russia 2003 #62
17 Amarissa Kiara Toth Hungary 2003 #66
18 Anastasiya Abramovich Belarus 2003 #66
19 Elsa Jacquemot France 2003 #68
20 Lisa Pigato Italy 2003 #71
21 Tilwith Di Girolami Belgium 2003 #78
22 Amelia Bissett Great Britain 2003 #78
23 (OA) Flavie Brugnone France 2003 #105
24 (OA) Anaelle Leclercq France 2003 #152
25 (OA) Eleonore Viano France 2003 #178
26 (OA) Julie Bousseau France 2003 #216
27 (OA) Tara Zoppas France 2004 #353
28 (OA) Oceane Babel France 2004 #539
29 (OA) Astrid Cirotte France 2003 #541
30 (OA) laia Petretic France 2004 #1306
31 (OA) Katerina Mandelikova Czech Republic 2003 #126
32 (OA) Linda Fruhvirtova Czech Republic 2005
33 (OA) Pete Komada Japan 2004
34 (OA) Punnin Kovapitukted Thailand 2003 #573
35 (OA) Sara Rhallab Morocco 2003
36 (OA) Veronika Solovyeva Russia 2003 #541
37 (OA) Melodie Collard Canada 2003
38 (OA) Valentina Khrebtova Belgium 2003 #773
39 (OA) Cori Gauff U.S.A. 2004
40 (OA) Elvina Kalieva U.S.A. 2003
41 (OA) Matilde Paoletti Italy 2003 #99
42 (OA) Vanessa Ioana Georgiana Popa Teiusanu Romania 2004 #112
43 (OA) Antonia Ruzic Croatia 2003 #197
44 Anna Chekanskaya Russia 2003 #81
45 Dariya Radulova Bulgaria 2003 #82
Квалификације
1 Stela Peeva Bulgaria 2004 #85
2 Katerina Dimitrova Bulgaria 2004 #85
3 Milana Zhabrailova Russia 2003 #92
4 Alexandra Petric Romania 2004 #115
5 Tiana Fox Great Britain 2003 #118
6 Natalia Szabanin Hungary 2003 #126
7 Clarine Lerby Netherlands 2003 #133
8 Julie Schalch Switzerland 2003 #142
9 Melissa Boyden Netherlands 2003 #160
10 Juliana Carton Ireland 2003 #188
11 Anastasiya Konstantinovna Soboleva Ukraine 2004 #196
12 Bente Spee Netherlands 2003 #205
13 Amelie-Christin Janssen Germany 2003 #224
14 Alina Granwehr Switzerland 2003 #237
15 Maria Michaela Fiacan Switzerland 2003 #247
16 Silvia Maria Costache Romania 2003 #249
17 Maria Dolores Lopez Martinez Spain 2003 #249
18 Carlotta Mencaglia Italy 2003 #259
19 Kiara Cvetkovic Switzerland 2003 #259
Isabelle Bassi /MDWC/ France 2003 #259
20 Kateryna Rublevska Ukraine 2003 #335
21 Francesca Andrea Feodorov Romania 2003 #339
22 Zoi Spyrou Greece 2003 #353
23 Noa Dujardin France 2003 #364
24 Ines Bekrar France 2003 #364
25 Xinxin Yao China 2003 #364
Lucie Nguyen Tan /MDWC/ France 2003 #364
26 Maria Berlanga Bandera Spain 2003 #380
27 Lucia Llinares Domingo Spain 2003 #380
28 Sebastianna Scilipoti Switzerland 2003 #392
29 Beatrice Stagno Italy 2003 #395
0 Iva Divac Serbia 2003 #395
31 Karen Marthiens France 2004 #425
32 Daria Tomashevskaya Canada 2003 #446
33 Florence Joule France 2004 #457
34 Sophia Underwood Great Britain 2003 #458
35 Irene Artigas Spain 2004 #473
36 Aleksandra Evdokimova Russia 2003 #476
37 Carla Galmiche France 2004 #510
38 Juline Fayard France 2003 #534
39 Vasilisa Lisina Russia 2003 #541
40 Rachel Cranley Great Britain 2003 #541

 

 

Алтернативе:

 

Алтернативе
1 Taras Pakharenko Ukraine 2003 #429
2 Sascha Gueymard Wayenburg France 2003 #479
3 Natan D’Hulst Belgium 2003 #479
Milo Gazivoda /MDWC/ Montenegro 2003 #504
4 Cesar Philippe France 2003 #530
5 Kirill Kolganov Kazakhstan 2004 #548
6 Manric Romero Switzerland 2004 #555
7 Petr Nesterov Bulgaria 2003 #556
8 Moldova[MDA] Alexandr Russu Moldova 2003 #556
9 Kilian Bensoussan France 2003 #556
10 Gillian Osmont French Polynesia (Tahiti) 2003 #597
11 Roan Jones Great Britain 2003 #597
12 Luka Novakovic Netherlands 2004 #634
13 Vlad Cristian Breazu Romania 2003 #641
14 Mathieu Huang Switzerland 2004 #675
15 Kalin Ivanovski FYR Macedonia 2004 #679
16 Victor Paganetti France 2003 #682
17 Reiya Komagata Japan 2003 #682
18 Jan Sebesta Switzerland 2003 #682
19 Maxim Khorozov Bulgaria 2003 #682
20 Arthur Nagel France 2003 #725
21 Pablo Arcos Del Valle Spain 2003 #725
22 Gianluca Berto Australia 2003 #773
23 Kingsley Bassey France 2003 #773
24 Pavel Petrov Russia 2004 #806
25 Lucas Phanthala Hong Kong 2004 #806
26 Daniel Merida Aguilar Spain 2004 #816
27 Laurent Julia Calac Germany 2004 #816
28 Francesco Bisceglie Italy 2003 #824
29 Luis Utrilla Spain 2004 #824
30 Younes DJOUDER France 2003 #824
31 Antoni Fabre France 2003 #824
32 Aristarkh Safonov Russia 2003 #824
33 Oscar Pinto Sansano Spain 2003 #824
Martin Damm /MDWC/ U.S.A. 2003 #824
34 Mihnea Petru Zaharia Romania 2003 #915
35 Enrico Lanza Cariccio Italy 2003 #915
36 James Van Herzeele Belgium 2003 #915
37 Daniel Ivanov Portugal 2004 #961
38 Jonah Gethin Hong Kong 2004 #963
39 Arthur Fils France 2004 #963
40 Brice Patoux France 2004 #963
41 Thibault Verdier France 2003 #988
42 Karol Tomanski Poland 2003 #988
43 Matthew Rutter Great Britain 2003 #988
44 Hugo Cardinaud France 2004 #1085
45 Maxence Rivet France 2003 #1099
46 Ilya Lebedev Russia 2003 #1099
47 Robin Bertrand France 2003 #1099
48 Dylan Leeman Ireland 2003 #1099
49 Raphael JALOUNEIX France 2004 #1274
50 Attila Boros Hungary 2003 #1274
51 Joe Misrahi France 2004 #1274
52 Eugene Murat France 2003 #1274
53 Cinke Aglossi France 2003 #1274
54 Joao Goncalves Portugal 2003 #1274
55 Thomas Mathys Switzerland 2004 #1274
56 Alan Heughebaert Switzerland 2004 #1274
57 Enzo Fouilloux France 2003 #1274
58 Adria Pol Torres Spain 2004 #1462
59 Mathis Jouanneau France 2004 #1462
60 Ivan Perez Martin Spain 2004 #1462
61 Enric Porcar Bertolin Spain 2003 #1484
62 Eshan Mukherjee India 2003
63 Hugo Andre France 2003
64 Chris Spyrou Greece 2006
65 Alejandro Pinilla Spain 2004
66 Thomas Imbert France 2003
67 Carlos Joaquin Ramos Membrives Spain 2003
68 Paul Gotarda France 2003
69 Wissam Abderrahman France 2003
70 Massimo Giunta Italy 2004
71 Allan Krueger Sweden 2003
72 Hugo Deschamps France 2003
73 Arthur Hermange France 2003
74 Ethan Blot Sweden 2003
Hippolyte Paturle /MDWC/ France 2003
75 Damien Perrot France 2003
76 Manuel Pedrajas Planells Spain 2003
77 Kian Cartau France 2004
78 Alvaro Llambrich Boluda Spain 2004
79 Tomio Nicoleau France 2003
80 Arthus De la bassetiere France 2003
81 AYMEN ABDERRAHMENE ALI MOUSSA Algeria 2003
82 JUAN GALDEANO ARMERO Spain 2003
83 Leny Borrel France 2003
84 Andrey Marshall Spain 2003
85 Tristan Gay France 2003
86 Aurelien Lucchini Sepieter France 2003 -Profile
Aidan Mayo /MDWC/ U.S.A. 2003
87 Ivo Isqueiro Portugal 2004
88 William Alsterback Sweden 2003
89 Johann Rakotomaharo France 2003
90 Daniel Matheu Spain 2003
91 Mohamed Said Ounis Algeria 2003
92 Maxime Chevalier France 2004
93 Matteo Ruel France 2003
94 Hussein El Tawil Egypt 2003
95 Jules Jolivier France 2003
96 Nicolas Colne France 2003
97 Tristan Bouquier France 2003
98 Mikail Alimli France 2003
99 Enzo Gagneux France 2003
100 Lenny Lepetit France 2003
101 Kelyan Brinon France 2004
102 Zachary Jousserand France 2004
103 Raphael Champaud France 2004
104 Elie Gadilhe France 2004
105 Alban Lahoreau France 2003
106 Amelien Thionnet-Hay France 2004
107 Ismael Soussi France 2005
108 Diego Navarro Gallego Spain 2003
109 Gabriel Gomez France 2004

 

Девојчице

 

Алтернативе
1 Natalya Ogunwale Great Britain 2003 #573
2 Eleonora Alvisi Italy 2003 #600
3 Lois Boisson France 2003 #600
4 Elena Malykh Russia 2003 #623
5 Pola Batkiewicz Poland 2003 #623
6 Annabel Davis Great Britain 2003 #623
7 Jade Haller Switzerland 2004 #643
8 Senka Deletic Serbia 2003 #650
9 Alicia Dudeney Great Britain 2003 #650
10 Jillian Louise Roa U.S.A. 2003 #650
11 Andrea Mrvic Serbia 2003 #650
12 Aisling O’Connor Ireland 2003 #650
13 Mathilde Sarcelet France 2003 #650
14 Emma Aucagne France 2003 #650
15 Lily Hutchings Great Britain 2003 #650
16 Emma Ebona Switzerland 2003 #650
17 Emma Sanchez Spain 2004 #731
18 Emma Valletta Italy 2004 #773
Camille Belberka /MDWC/ France 2003 #773
19 Alice Bresson France 2004 #773
20 Mirela Shkumbova Bulgaria 2003 #811
21 Farah Dubal France 2003 #811
22 Chloe Donstetter France 2004 #846
23 Hanna Bougouffa France 2004 #855
24 Jennifer Ruggeri Italy 2003 #858
25 Olivia Rook Great Britain 2003 #858
Evita Ramirez /MDWC/ France 2003 #858
26 Juliette Gard France 2003 #904
27 Cezara Pencea Romania 2004 #904
28 Lea Alessandra Mazzella France 2003 #904
29 Charlotte Gisclon France 2003 #987
30 Carla Urchoeguia France 2003 #987
31 Jade Marie France 2004 #1042
32 Eva Elbaz France 2004 #1042
33 Savannah Dada Mascoll Great Britain 2003 #1061
34 Chloe Noel France 2004 #1061
35 Emma Penne Switzerland 2004 #1061
36 Asia Serafini Italy 2003 #1061
37 Martina Markov Germany 2004 #1144
38 Mila Burek Great Britain 2004 #1146
39 Loan Monnet France 2003 #1306
40 Paloma Hennicaux France 2004 #1306
41 Kristina Paskauskas Great Britain 2004 #1306
42 Maelle Leclercq France 2004 #1306
43 Lucie Brun France 2003 #1306
44 Nikol Mircheva Bulgaria 2004 #1461
45 Michaela Laki Greece 2005
46 Romane Mosse France 2003
47 Amel Sammari Tunisia 2004
48 Sara Hejtmanek France 2004
49 Mathilde Gilles France 2004
50 Juliette Doukhan France 2004
51 Juliette Bovy Belgium 2004
52 Margaux Yaiche France 2004
53 Iva Sepa Serbia 2004
54 Carolina Gomez Spain 2004
55 Morgane Roy France 2003
56 Elsa Boisson France 2003
57 Marthe Degeorges France 2003
58 Axelle Martins France 2003
59 Olivia Moley France 2004
60 Sally Pethybridge Great Britain 2003
61 leana Chanove France 2004
62 Sofia CIOBICA Romania 2005
63 Aliyah Elong France 2003
64 Sheilah Emerenciana Belgium 2004
Charlotte Owensby /MDWC/ U.S.A. 2003
65 Emma Arnal France 2003
66 Esther Romero Garcia Spain 2004
67 Lena Mazingue France 2004
68 Marion Sarfati France 2004
69 Meryl Renaudin France 2004
70 Lison Chambre France 2003
71 Alexandra Yepifanova U.S.A. 2003
72 Laetitia Perona France 2005

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *