Nastasija Nesterović, Gregory Vrel Nagel, PRIJEDOR OPEN 2019 U12, Teniski klub Dr Mladen Stojanović, Tennis Europe Junior tour

PRIJEDOR OPEN 2019, U12 Tennis Europe, Приједор, Босна и Херцеговина, 17-23.6.19.

Међународни турнир за девојчице и дечаке до 12 година PRIJEDOR OPEN 2019 одржава се у Приједору, у Босни и Херцеговини (1. категорије), од 17. до 23. јуна 2019. године, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Игра се у ТК Др Младен Стојановић на 6 шљакастих терена. Овај приједорски клуб може да се похвали традицијом дугом 97 година!

На турниру у Приједору учествују српски тенисери Алекса Мирковић, Луна Катарина Вуков, Теодора Костовић, Јана Премовић, Петра Коњикушић и Миа Милисављевић.

На турниру учествује и много тенисера из Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније, Немачке…

 

Детаљније PRIJEDOR OPEN 2019, U12 Tennis Europe, Приједор, Босна и Херцеговина, 17-23.6.19.

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron
Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

На прошлогодишњем турниру је српска тенисерка Анђелија Марковић освојила друго место у синглу и титулу у дублу на турниру у Приједору, заједно са Тамаром Костић из Аустрије. Тенисер српског порекла Милан Матовић (Израел) освојио је друго место у синглу и тутулу у дублу, а Тамара Костић је победила у синглу, као и Хрват Фран Раконић код дечака.

Године 2017. српски тенисери Зоран Лудошкии Дарја Шувирденкова су били победници турнира у Приједору, док су 2016. године тријумфовали Србин Никола Зекић, и Румунка Ванеса Јоана Георгиана Попоа Теиусану. Године 2015. најбољи су били Хрвати Ловре Ерцег и Антониа Ружић.

 

 

21.6.18.  20.52 h

Немица српског порекла Настасија Нестеровић и Француз Грегори Врел Нагел су победници турнира PRIJEDOR OPEN 2019 у синглу. Честитамо!

Настасија је у финалу победила Словенку Еву Чикајло 6-4 6-0, а Грегори Словенца Марка Ретеља 6-4 6-1. Настасија Нестеровић је 2007. годиште, и од своје 6. године у TC Grunevald у Берлину. Последњих 6 месеци њен тренер је Раде Ђумић, који је до недавно радио у Тениској академији Типсаревић. Настасија је вишеструки првак регије Берлин-Брандебург, финалиста првенства Немачке… Има 2 титуле у дублу на TE: у Португалу и Француској. Последње две године је редовни члан TS Berlin-Brandeburg, где повремено и тренира. Кад год јој обавезе дозволе дође у Београд, где тренира у Академији Типсаревић…

 

 

 

20.6.18.  19.44 h

Лана Петковић је у полуфиналу турнира у Приједору данас изгубила од Словенке Еве Чикајло 1-6 1-6, док је Миа Милисављевић у финалу утешног турнира изгубила од Рускиње Александре Јановскаје 2-4 2-4. Честитамо обема на одличном резултату!

 

 

20.6.18.  10.04 h

Јана Премовић је у четвртфиналу турнира у Приједору данас предала меч Лани Петковић из Босне и Херцеговине. Први сет добила је Јана 6-2, а други је добила Лана 6-4.

Миа Милисављевић се пласирала у финале утешног турнира, где ће данас играти против Рускиње Александре Јановскаје. Честитамо!

Лана Петковић ће у полуфиналу сутра играти против Словенке Еве Чикајло. Миа Милисављевић је у полуфиналу утешног турнира победила Емину Муратовић из Русије 4-2 4-2.

 

 

⌚ 18.6.18.  21.26 h

На турниру у Приједору учествују српски тенисери Алекса Мирковић, Луна Катарина Вуков, Теодора Костовић, Јана Премовић, Петра Коњикушић и Миа Милисављевић. У 3. коло се од српски тенисера пласирала само Јана Премовић!

 

 

 

⌚ 18.6.18.  13.30 h

2. коло, девојчице:

PRIJEDOR OPEN 2019 U12, Teniski klub Dr Mladen Stojanović Prijedor Bosna i Hercegovina, Tennis Europe Junior tour

 

2. коло, дечаци:

PRIJEDOR OPEN 2019 U12, Teniski klub Dr Mladen Stojanović Prijedor Bosna i Hercegovina, Tennis Europe Junior tour

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *