Krsta Petrović, Sergej Trifunović

Вртешка 20.3.2016.

Млади крагујевачки тенисери Крста Петровић и Борис Стојановић били су ове недеље врло активни и изван тениса – Крста је био гост једног од наших најбољих глумаца Сергеја Трифуновића у емисији „Аутопортрет“ на РТС-у, а Борис Стојановић у Москви глуми у представи ђака крагујевачке школе „21. октобар“.

Детаљније Вртешка 20.3.2016.

 

У рубрици емисије „Мој избор“, Сергеј је изабрао свог младог познаника Крсту Петровића, којег је представио као врло талентованог и перспективног тенисера, пред којим је сјајна будућност. Крста је одговорио на Сергејева питања које су му три ствари тренутно најбитније у животу, коју музику слуша, да ли гледа ријалитије, шта слушају његови вршњаци… Било је врло занимљиво, погледајте и сами (део са Крстом је од 33. минута и 42 секунде):

 

 

 

Krsta Petrović, Sergej Trifunović
Крста Петровић

 

У рубрици „дијалог“, гост прослављеног глумца је редитељ Горчин Стојановић, док је музички избор била група „IRI FM“.

Видео-поруке послали су му драги пријатељи и колеге – Емир Хаџихафисбеговић и Кокан Младеновић.

 

Krsta Petrović, Sergej Trifunović
Крста Петровић у емисији са Сергејем Трифуновићем

 

Уредник емисије је Снежана Стаменковић Јојић, сценариста Тамара Барачков, драматург Наташа Дракулић, редитељ Игор Босоровић.

 

Boris Stojanović u Moskvi
Борис Стојановић у Москви

 

Борис Стојановић борави у Москви заједно са другарима из своје основне школе „21. октобар“, у узвратној посети својим руским вршњацима, који су боравили у Крагујевцу током манифестације „Крагујевачки октобар“.

 

Boris Stojanović u Moskvi
Са другарима из Крагујевца и из Москве

 

Деца из Крагујевца учествују у драмским активностима у оквиру „Пушкиновог пролећа“. Борис ће глумити у представи, заједно са још две другарице и три другара. Желимо му да представа буде што успешнија!

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *