Inside Out

ОП на Македонија до 11г. (зелено ниво) – момчиња и девојчиња – ТК МТП, Скопје – 2.и3.07.2022

Предстојниов викенд 02-03 јули 2022 година, во ТК МТП – Скопје, се одржува турнир до 11 години (зелено ниво), од календарот на Тениска Федерација на Северна Македонија. Следете го турнирот на сајтот Мали играчи!


Заради поголема промоција на детските вештини и детските достигнувања не се воздржувајте да ни проследувате впечатоци, резултати и фотографии од турнирот. Сите информации и фотографии доставете ги на вибер контактот +389 70 287 100


Оглас – наскоро комплетни информации за овој камп на сајтот на Мали играчи

Детаљније

OП на Макеоднија до 14г. – јуниори – ТК Неготино, Неготино – 02.и03.07.2022

Најава турнира 2.-3. јул 2022.

Филип и Јана на ОП на Макеоднија до 16г. јуниори и јуниорки-ТА Аеродорм – Скопје, 25. и 26.јуни 22.

Во градот под Марковите кули- Јована и Дамјан најдобри на ОП на Македонија до 10 г. (црвен и портокалов тенис) – ТК Топспин – Прилеп, 25. и 26.јуни 22

Артем најдобар на ОП на Македонија до 12г. за момчиња, во ТК МТП – Скопје 25.-26. јуни 2022

Селим Јилдиз и Јоана Милкова најдобри на OП на Македонија до 11г. (зелен тенис) 18.6.22

Најава турнира 18. – 19. јуна 2022.

Максим и Дариа најдобри на ОП на Македонија до 10г. (црвен и портокалов тенис) за момчиња и девојчиња, во ТК МОНДАНО викенд 11-12 јуни 2022