Teniski klub Banjica Beograd

ТК Бањица

Црнотравска 2, 11000 Београд

Телефон

+381 65 668 7000

Општина

Вождовац

Веб сајт

http://tkbanjica.rs/

Фејсбук:

https://www.facebook.com/teniskiklub.banjica

Адресе е-поште:

tenis.banjica@gmail.com

Мапа


Прикажи већу мапу

Опис клуба:

Од свог оснивања до данас, тениски клуб „Бањица“ је постао један од три највећа клуба у Београду, и био место где су своје каријере градили неки од најбољих младих играча са ових простора.

Наш клуб био је дом неким од најбољих јуниорских и сениорских играча са ових простора.

Неки од њих су Миомир Кецмановић број 1. ETA U14 и U16, сада Top 20 ITF, Илија Вучић Top 20 ITF, сада успешан сениор са ATP рангом, Олга Даниловић, Киркин Ерги и други.

 

Teniski klub Banjica Beograd

Организација

Организација клуба, вођена Марком Павковим, има за циљ да окупља људе са искуством и младе и перспективне тренере из региона, створи идеалне услове за стварање професионалних играча, као и да обезбеди најбоље свима онима који желе да се баве тенисом. У сарадњи са два искусна тренера са преко 20 година успешног рада и два млада тренера који су били професионални играчи са доста успеха, трудимо се да пружимо најбоље.

 

Програм клуба заснива се како на индивидуалном  тако и на групном тениском раду, индивидуалним кондиционим тренинзима, менталним тренинзима, као и на опоравку. Пажљиво осмишљен од стране стручњака у својим областима, програм спроводе тениски тренери, фитнес-тренер, физиотерапеут и психолог. Програм се прилагођава узрасту и нивоу играча. Трудимо се да обезбедимо најбоље за наше играче, како би у што краћем року постигли максималан могући напредак у свим аспектима игре и физичке спреме, као и на психолошком плану, уз што мањи ризик од повреда.

 

Такође, имамо највећи број рекреативаца као и највећу лигу у Београду, која се одржава  сваке недеље у току летње и зимске сезоне.

За све оне који се одлуче да да сарађују са нама а нису из Београда, обезбедили смо одличне услове у сарадњи са хотелом „N“, који је лоциран недалеко од нашег клуба. Више информација: http://www.hotel-n.rs/

 

Инфраструктура

Клуб има сјајне услове и инфраструктуру, поседује 9 шљакастих терена, од којих су 2 покривена током свих сезона, а зими се покрива додатних 4. Такође клуб је део спортског центра „Бањица“ који садржи терене за све врсте спортова, као и отворене и затворене базене. Клуб има одвојен објекат у којем се налазе свлачионице, тушеви, соба за одмор, кафић и остале клупске просторије.

Налазимо се на Бањици, окружени шумом и зеленилом, а у срцу Београда, у делу града који има идеалне услове за бављење спортом и здрав живот.

 

Teniski klub Banjica Beograd

 

Слике