Teniski klub Haron Beograd, Haron poster, Haron Tennis Team

ТК Харон

Звечанска 16, Савски Венац


Прикажи већу мапу

Контакт-телефон(и):

011 3691 631

060 3 777 650

Општина:
Савски Венац

Веб сајт:
teniskiklubharon.com

Адресе е-поште:
harontenis@yahoo.com


Првих 10 година ТК Харон:Тениски клуб Харон је тенис бутик академија и налази се у Београду, Србија.

Идеја Харон тенис тима је да понуди најкомлетније и најефикасније решење за стварање top level јуниора.

То постижемо тако што смо формирали тим људи (као на великим академијама): 4 Pro тениска тренера, 2 тренера физичке припреме, тим физиотерапеута и спортског психолога.

Али са неупоредиво већом посвећеношћу, јер се цео тим брине о максимално 4 играча у PRO програму.

За оптималан рад обезбедили смо шљаку и тврду US Open подлогу.

Такође, наша локација нас издваја од конкуренције: велики броj TE и ITF турнира у окружењу, одлична повезаност авио-саобраћајем са свим дестинацијама у Европи, а опет ван ЕУ административне зоне, што нам омогућава да будемо много повољнији од било ког програма у ЕУ, а тиме вам остаје више средстава за путовања и турнире и за квалитетнији избор истих.


Haron tennis team PRO program

Преузмите брошуру о Haron tennis team PRO програму у PDF формату.


О ефикасности програма најбоље говоре играчи који су га прошли:

Миомир Кецмановић у периоду 11-13. године, тренутно 1. јуниор света, који је у том периоду постао зимски и летњи првак државе до 14 година:

Као клинац, волео сам да тренирам и идем на турнире са Иваном. Много ме је тога научио о тенису, без нервозе и велике драме. Увек је био пун подршке, радило се али је било и зезања и забаве. Две лекције су ми биле посебно значајне. Прва, да мораш да се суочић са својим страховима ако хоћеш да напредујеш. Нисам волео да играм са једним играчем који није био добро рангиран али је био незгодан играч и мангуп, и пораз од њега би била срамота за мене. Иван је то схватио и непрестано ми га је доводио. Први пут сам био нервозан и дошло ми је да плачем. Како смо даље играли све ми је било лакше, и после сам га побеђивао без проблема. Тако ме је припремао за турнире са старијим мангупима. Друга, научио ме је разлици између „удараца“ и „играча“. Није довољно да добро удараш лоптицу, већ треба да имаш план у глави и да игром надмудриш противника. И на крају, значило ми је и опуштање након сваког турнира, када би Иван осмислио неки излет и забаву. И дан данас волим да свратим и тренирам код њега.


Олга Даниловић у периоду од 11. до 15. године, будућа 1. јуниорка света; шампионка 4 ТЕ 12 турнира, освајач ТЕ14 Црвена Звезда и државни првак до 14 година и освајач више ТЕ турнира до 16 година. Интервју са Олгом прочитајте ОВДЕ

Ivan Petković i Olga Danilović, Teniski klub Haron Beograd
Иван Петковић и Олга Даниловић

Франческа Цурми 11-15. године, учесница Мастерса за 8 најбољих јуниорки Европе до 14 година 2016. године

Francesca Curmi 2013. god. (10th place in race to Masters Tennis Europe U14).
Francesca Curmi born 2002 from Malta (today ranked 305 ITF Juniors) attended Tennis Club Haron for nearly 3 years from the tender age of 12 to late 14. During the period she was trained under the head coach and owner Mr. Ivan Pekovic. Ivan’s eye for detail not only enabled Francesca to have polished ground strokes but also thought Francesca how to become an aggressive tennis player. I myself, as a parent have cherished and still cherish both the advice and encouragement Ivan has and still gives me throughout this journey. Tennis is a very hard sport, with many varied success and unsuccessful routes; so, to have genuine expertise along the way is truly appreciated.
During her stay at Haron, Francesca played various Tennis Europe and local tournaments, Francesca won many tournaments and even was selected to take part in under 14 TE Masters.
Ivan knows the tennis journey and what it takes to become a professional tennis player and has always believed in Francesca and it’s what kept us going when times got tough, every player goes through tough times, after all it’s a long journey so all sort of things happen along the way both bad and good.
I strongly recommend Tennis Club Haron, it’s not only very professional and friendly; but even better its very cost effective when one compares its cost to other European destinations that offer such a service. I love boutique, its small, its personal, it comes with outsourced physical, mental and physiotherapy experts. One of its more important attributes is that it also comes with the strong character of the Serbian people that has no doubt helped Francesca become the strong tennis player she is today.

Michael Curmi
Francesca Father 22 Nov 2017


Лука Павловић 14 –    У 2016. узео прве ATP бодове са само 16 година

Тренирао сам код Ивана Петковића од 15. до 18. године, и узео свој први ATP бод са 16 година. Иван је одличан тренер а пре свега добар човек. Са задовољством сам тренирао сваки дан и много тога ме је научио на терену, али и ван њега. Много смо радили на мом форхенду и сервису, који сам доста поправио. Дугим разговорима ми је много помогао на психичком стању јер сам био нервозан. У добрим и тешким тренуцима умео је да ме бодри на најбољи начин. У клубу Харон сам провео једне од својих најбољих момената, ради се много и чврсто, али амбијент у клубу вам даје крила за напредовање.

I practiced with Ivan Petković between age of 15 and 18, and I won my first ATP point at the age of 16. Ivan is an excellent coach, and, above all, a good man. I practiced every day with pleasure, and he taught me many things on and off the court. We worked a lot on my forehand and on my service, which I significantly improved. Long conversations which we had helped me a lot on mental level, because I used to be nervous. In good and bad times he was giving me support in the best possible way. I enjoyed some of my best moments in tennis club Haron, we worked a lot and very hard there, but the atmosphere in the club gives you wings for improvement.


као и више репрезентативаца Србије и Македоније: Анђела Лопичић, Ива Пантовић, Обрад Марковски, Ромео Хаџимехмедовић и Ања Петковић


ТК Харон је 12. фебруара 2018. године отворио Харон пансион за младе спортисте, који се налази у Београду, у Прилепској 4, око 300 метара од клуба са Сењака. Пансион на Сењаку простире се на три етаже, обезбеђен је 24-часовни надзор и два паркинг места. Намењен је младим спортистима, првенствено тенисерима, али не само њима; они ће ту боравити и тренирати, ићи у школу.

 


Прочитајте извештај са „Биди Баду кампа Златибор 2021“, одржаног од 24. до 30. јула 2021. године.


Прочитајте извештај са „Биди Баду кампа Златибор 2019“, одржаног од 18. до 24. јула 2019. године.


Прочитајте извештај са „Харон кампа Златибор 2018“, одржаног од 9. до 15. августа 2018. године.


Крајем августа 2019. године снимили смо репортажу о актуелностима у ТК Харон:


У октобру 2017. посетили смо ТК Харон и снимили тренинг Haron Kids на теренима са тврдом подлогом и такмичара на шљакастим теренима:


Прочитајте извештај са већ традиционалног „Харон кампа Златибор 2017“, одржаног од 27. јула до 2. августа 2017. године.

Haron kamp Zlatibor 2017, Teniski klub Haron Beograd

У четвртак 27. априла 2017. године били смо у посети ТК Харон на Сењаку, где смо разговарали са власником клуба Иваном Петковићем и са децом из клуба, о новостима у клубу и о плановима за ову годину – чланак о тој посети можете прочитати на овом линку.


Извештај са тениског кампа „Златибор 2016“


Извештај са међународног турнира Тениске наде 9 – август 2016 – до 9 година, и до 11 и 13 година


Teniski klub Haron Beograd, Godišnjak za 2015. godinu
Teniski klub Haron Beograd, Godišnjak za 2015. godinu
Teniski klub Haron Beograd
Сви такмичари

Извештај са америчке турнеје ТК Харон 2016. године


Ево и Haron Kids-а 🙂

Teniski klub Haron Beograd, upis novih polaznika u tenisku školu Haron, Haron KidsОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *