Teniski klub Topaco Beograd

ТК Топако

Матије Гупца 40Г


Прикажи већу мапу

 

Општина:
Раковица

 

Телефон:

011 359 22 88

066 92 182 01

 

Веб сајт:

www.tktopaco.com

https://www.facebook.com/teniskiklubtopaco/

https://www.instagram.com/teniskiklubtopaco/

https://www.linkedin.com/in/tennis-club-topaco-025160146/

 

Адреса е-поште: 

info@tktopaco.com

 

Тениски клуб ТОПАКО Дом доброг тениса од 1978.

Ове године обележава 40 година континуитета тениса од 1978. г, када смо на овом месту основали тениски клуб Кошутњак који је тада био трећи клуб у Београду поред Партизана и Црвене звезде, и који касније мења име у Тениски клуб ТОПАКО. ТК ТОПАКО се данас позиционирао као један од најпрестижнијих тениских клубова у Београду и посебну пажњу поклања школи тениса, али и рекреативним клијентима. Налази се у једном од најлепших делова Београда, у Старом Кошутњаку, непосредно испод комплекса Белог двора. Представља јединствену оазу, окружену зеленилом и измештену од градске гужве, где се на једном месту преплићу спорт, рекреација за целу породицу, гастрономски доживљај и врхунска пића.

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd

 

Три шљакаста тениска терена изузетног квалитета и константно одлично одржавана, од којих су два у зимском периоду покривена и оптимално загрејана, омогућавају играње тениса свим категоријама играча од потпуних почетника до врхунских професионалаца у свим временским условима. Бројне могућности за изнајмљивање термина и разни облици чланарине дају вам могућност да играње тениса у потпуности ускладите са пословним и породичним обавезама.

Новоизграђена клупска зграда ТК Топако располаже са свим пратећим садржајима као што су: свлачионице, тушеви, фитнес студио, Тенис шоп са понудом најпознатијих тенис брендова и електронском машином за шпановање рекета, конференцијска сала, апартмани за смештај гостију, сопствени паркинг, као и ВИП паркинг. Клуб поседује физички и видео надзор 24 ч. Модерно опремљен кафе „Топспин“, у оквиру своје богате угоститељске понуде, нуди и бесплатан Wi-Fi брзи интернет, као и више ЛЦД телевизора са свим кабловским каналима.

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd
Архивска фотографија ТК Топако

 

Посебно смо поносни на нашу Школу тениса за децу ТК ТОПАКО коју воде искључиво лиценцирани тениски тренери према најновијим програмима ITF ( Међународна тениска асоцијација) „Тенис 10“, у којој можете стећи основна знања ове прелепе игре, унапредити ударце или тактику ваше игре. Овај програм је потпуно прилагођен узрасту детета, између осталог и тако што се користе мањи тениски рекети, мањи терени и спорије и мекше лопте, што малим играчима омогућава брже напредовање и веће задовољство у игри. Овакав приступ гарантује заинтересованост деце за тениску игру, као и њихов брз и константан напредак. Деца могу да уче прве ударце у нашој школи тениса, али и да се забављају у отвореној или затвореној клупској играоници.

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd
Место за целу породицу

 

Други програм који желимо да Вам представимо је РЕКРЕАТИВНА ТЕНИСКА ЛИГА ТК ТОПАКО. Лига је почела са радом у октобру 2016, и сада већ броји више од 70  чланова који су укључени у овај програм, и сваким даном се овај број повећава, јер су наши задовољни клијенти наша најбоља препорука. Тениска рекреативна лига се игра у чак 6 нивоа квалитета тениског знања, што омогућује да се у њу укључе играчи од почетног нивоа, па све до најквалитетнијих рекреативних играча.

Паралелно са овим програмом Тениски клуб ТОПАКО управо промовише најновији програм ITF-a за одрасле: „ТЕНИС ЕКСПРЕС“.  Овај програм, јединствен у Београду и Србији, омогућиће Вам да научите дa играте тенис у року од само месец дана без обзира на Ваше године. Никада није касно! На овај начин, по савладавању основних тениских вештина отвара вам се могућност да се и сами укључите у Тениску рекреативну лигу ТК ТОПАКО и омогућите себи квалитетну тениску рекреацију и релаксацију у пријатном и квалитетном окружењу.

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd
Породични тенис у ТК Топако

 

Посебну пажњу смо обратили на пословне људе, даме и породице. ТК Топако вам омогућава да са својим пословним партнерима одиграте партију тениса, а да затим наставите састанак у нашим просторијама опремљеним свом потребном пратећом инфраструктуром и одговарајућим кетерингом. Даме могу да комбинују играње тениса са фитнес центром, масажом и да на крају све то употпуне свеже цеђеним воћним соком, врхунском кафом или коктелом у пријатном разговору са својим пријатељицама у клупској башти. У нашем тениском центру дан може да проведе читава породица. Такође, поред свега наведеног, ТК ТОПАКО, организује и прославу дечијих рођендана, изнајмљује простор за приватне прославе, али и организује посебне програме као што је:

„Весела субота“: родитељи доводе децу полазнике наше Тениске школе на суботњи поподневни тренинг, након чега се прави анализа тренинга, вечера, слободне активности и спавање у клупским апартманима. У недељу ујутру, након доручка малишани имају јутарњи тренинг. Родитељи којима смо на овај начин обезбедили слободно суботње вече, долазе по њих у преподневним часовима, где уз кафу на клупским ЛЦД екранима у кафеу могу да прате тренинг својих малишана.

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd

 

Тениски клуб ТОПАКО организује и ТЕНИСКЕ КАМПОВЕ где млади играчи проводе одређени временски период током кога су организоване комплетне активности од тениског и кондиционог тренинга, исхране, спавања, као и пропратних и слободних активности. Тениски клуб ТОПАКО обогатио је и профилисао своју понуду за ову годину. Креирали смо читав низ различитих модела чланства. Сигурни смо да ћете пронаћи оно што Вам највише одговара.

Ми смо ту да одговоримо на сва Ваша питања. Не оклевајте да нам се јавите.

Добро дошли!

 

Актуелне акције

Пројекат „Тенис у школе деца га воле“ који ТК ТОПАКО врло успешно спороводи већ неколико година уназад у сарадњи са ГО Раковица, градским секретаријатом за спорт и ТСБ и ТСС. Овим програмом је обухваћено преко 1.000 деце из предшколских установа и нижих разреда основних школа са териоторије ГО Раковица!

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd

 

Организација рада током летње и зимске сезоне

– Школа тениса  за децу (ITF, tennis 10s),

– Тениски камп (18.06.-01.07.2018)

– Рекреативна тениска лига

– ТЕНИС ЕКСПРЕС (ITF Тениска школа за одрасле),

– Изнајмљивање термина по позиву,

– Закуп фиксних сезонских термина,

– Фитнес,

– Масажа,

– Апартмани за смештај

– Кафе

Зими су два терена покривена балоном, са горе наведеним програмом.

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd

 

Присуство родитеља на тренингу  (природно изван терена, како би дете имало потпуни фокус на тренерске инструкције)  је пожељно, и сматрамо га корисним  у име креирања заједничког тима ДЕТЕ, РОДИТЕЉ, КЛУБ!

 

Подела по узрасту

Црвени тенис (4-6 година)

Наранџасти тенис (6-8 година)

Зелени тенис (8-10 година)

Такмичарски тенис (до 10 година и од 10 година)

 

Teniski klub Topako Beograd, Teniski klub Topaco Beograd

 

Сарадња са нутриционистима, спортским психолозима и физиотерапеутима 

– Клуб има сопственог психолога-тениског тренера:

Мр Бојан Глигоријевић, психолог и тениски тренер са највишим лиценцама Канадске тениске федерације. Ради психолошко-менталну припрему младих играча за мечеве, као и рад са децом и родитељима, на побољшању резултата у тенису и превазилажењу евентуалних проблема.

– У клубу ради и физиотерапеут Весна Бежалац

 

Инфраструктура

– 3 терена, шљака

– Балон 2 терена, шљака

– 2 фитнес просторије

– Физикална терапија

– Масажа

– Могућност организацију кампова (капацитет 12 лежајева)

 

 

Грејање зими: Најсавременије подно грејање у читавом објекту(топлотна пумпа), а у балону нафта, 13 степени

Свлачионице постоје мушка и женска, омогућено туширање, шампон, купка, фен, ормарићи, у склопу објекта клуба. Клуб поседује кафић са великом баштом са погледом на све терене. Видео-надзор је обезбеђен у читавом објекту и на свим теренима. Паркинг је приватан и бесплатан. Интернет: бесплатан, бежични (брзи Wi-Fi).

 

 

2 мишљења на „ТК Топако“

 1. Dobar dan, imam 2 decaka, 9 i 13 godina.
  Da li mogu rekreativno trenirati, sta im je potrebno, koji su termini i koja je cena?

  Srdacan pozdrav.

  1. Поштовани Дејане, преносимо одговор из ТК Топако:

   Poštovani Dejane, javite mi se na broj 0638385648

   Nikola Obradović
   Trener u Tk Topaco

   Pozdrav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *