Featured Video Play Icon

Томо Ђокић најављује 21. међународни Куп Нада 2017 до 10 година, 26-27. августа у Шиду, ТК Sol 022 [видео]

Традиционални међународни турнир за девојчице и дечаке до 10 година Куп Нада се по 21. пут одржава крајем августа. До пре две године турнир је одржаван у Бања Луци у ТК Match Ball, а овог августа се трећи пут одржава у Шиду, у организацији ТК Sol Брчко (БиХ) и ТК Sol 022 (Шид, Србија). Само Smrikva Bowl има дужу традицију, од турнира са ових простора.

 

Победници овог реномираног турнира били су Дамир Џумхур, Борна Ћорић, Ласло Ђере, Мики Јанковић, Ивана Јоровић, Бодин Жарковић, Олга Даниловић, Михаило Поповић, Ксенија Тмушић, Ноа Крзнарић, Катарина Јокић, Оливер Сабо Рац, Анђела Лопичић

Прошле године су овај турнир освојили Јована Грујић (Србија) и Марко Максимовић (Република Српска), а 2015. године победници су били Теодора Милић (Србија) и Един Мулалић (Босна и Херцеговина).

 

Током међународног турнира 10. Тениске Наде у ТК Харон у Београду разговарали смо са власником Купа Нада Томом Ђокићем, који ексклузивно за наше читаоце најављује ново издање овог значајног турнира.

Детаљније Томо Ђокић најављује 21. међународни Куп Нада 2017 до 10 година, 26-27. августа у Шиду, ТК Sol 022 [видео]

Он је истакао да је прошле године учествовало преко 100 деце из 15 земаља, а да се ове године очекује и више учесника. Открио је да ће и ове године организатори приредити све што је наишло на одличан одзив деце и родитеља: свечано отварање уз мађионичара, кловна, ватромет, поклон-торте… Поново ће бити организована томбола са поклонима, а сви учесници ће као и до сада добити лепе и корисне поклоне. Као и прошле године, победници турнира добиће СПЕЦИЈАЛНУ НАГРАДУ – 7 дана бесплатног боравка и рада на Тениској академији Милаш!

Господин Ђокић је позвао све учеснике са простора бивше Југославије, а и шире, да дођу у Шид и да доживе атмосферу овог турнира. Он је замолио родитеље да по могућности пријаве децу електронски, на страници kupnada.rs/prijava (добиће и потврду да је дете пријављено), јер ће тиме помоћи организаторима да убрзају процедуру приликом израде полудиригованог жреба. Играће се на 6 терена – 3 терена у ТК Sol 022 и 3 терена код базена у TK Spin. Биће и садржаја поред терена, с обзиром да има пуно простора, играће се одбојка, фудбал… Томо Ђокић нам је по завршетку снимања рекао и да ће се потрудити да се поправе неке ствари за које је прошле године примећено да их треба исправити, а што ће довести до убрзања одвијања турнира, поготово на теренима код базена.

 

21. međunarodni teniski turnir Kup nada 2017 Šid, Teniski klub Sol 022 Šid, Teniski klub Sol Brčko

 

За оне који нису чули за овај турнир и не знају детаље о њему, сигурни смо да ће бити корисно да погледају неколико видео-записа које смо снимили прошле године. Ево утисака деце о турниру:

 

 

А ево како је изгледало свечано отварање прошле године: били су ту кловн Маслачак, који је извео незаборавну тачку када су сва деца плесала са њим, мађионичари, ватромет, бројне награде, томбола. Уживајте:

 

 

Начин пријаве

Пријава деце је онлајн, на посебној страници на сајту организатора, предвиђеној за то: kupnada.rs/prijava

 

 

Котизација

Котизација износи 3.000,00 динара.

 

 

Право учешћа

Дечаци и девојчице рођени 2007. године и млађи.

 

 

Време и место одржавања

Турнир почиње 26. августа 2017. године у 9 часова.

Игра се на теренима ТК Sol 022 i TK Spin у Шиду. Свечано отварање је у суботу 26. августа у 20 h.

 

Сви мечеви по групама се играју на 7 добијених гемова, а тај-брејк се игра код резултата 6-6; сви мечеви главног турнира се играју на 9 добијених гемова, а тај-брејк се игра код резултата 8-8.

 

 

Награде на овом турниру су:

 

  • Пехари, медаље, дипломе
  • Бицикли, рекети, тренерке, патике и друга опрема
  • За победнике турнира СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА – 7 дана бесплатног боравка и рада на Тениској академији Милаш

 

Teniska akademija Milaš Nova Pazova Srbija, Tennis Academy Milaš Serbia

 

Сваки такмичар, тренери и вођа пута добијају мајицу на поклон, а такмичари и вредан поклон пакет

 

Видимо се у Шиду?

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *