Медија комплет

❓ Зашто Мали играчи?

Зато што смо најпоузданији извор информација о дечјем тенису у Србији и у окружењу.

Ако имате робу или услуге које бисте желели да понудите малим тенисерима, тј. њиховим родитељима – они су баш овде! Од краја 2013. године пратимо дечје тениске турнире, прво само у Србији а затим и у земљама окружења (бивше Југославије); пружамо користан и забаван садржај деци, родитељима, тренерима и клубовима. До сада смо објавили више од 5.000 чланака!

Оглашавањем на нашем сајту изграђујете свест о свом бренду као компанији која жели да допринесе развоју дечјег спорта, којој је битан здрав живот наше деце, подстицање спортског понашања и фер-плеја код деце.

www.maliigraci.rs

сајт са више од 155К посетилаца и више од 880К прегледа годишње

❓ Шта нудимо?

Присуство на сајту на различите начине: помоћу банера, малих огласа, праћења активности клуба или организације (турнири, радионице, кампови, интервјуи и сл.), оглашавања у нашем двонедељном билтену (њузлетеру), као и дељења садржаја на друштвеним мрежама, на којима смо врло активни (преко 3.200 пратилаца на фејсбуку; више од 1.950 пратилаца на инстаграму; твитер, јутјуб).


Media kit za oglašavanje na sajtu Mali igrači

Ценовник:

* Цена у еврима, плаћање у динарској противвредности, на рачун фирме

❓ Ко нас чита?

Мушкарци и жене (52% жена) старости од 25-54 година (најзаступљенија група од 35-44 година), највише из Србије, Босне и Херцеговине, Северне Македоније и Црне Горе. Интересује их тенис, тениски турнири, спорт, дечји спорт, спортска психологија, исхрана спортиста, путовања, одмор и рекреација.

Тачне податке о статистици посета могуће је добити на захтев.


Контакт:

Уколико имате посебне захтеве и идеје како да креативно уобличимо наступ ваше компаније на нашем сајту, расположени смо да заједно договоримо све детаље.

април 2022.

Адреса е-поште:

marketing@maliigraci.rs

Вибер контакт:

+381 61 665 48 61