Lola Radivojević, ITF Trebjesa Open 2019 J5 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić

Лола Радивојевић победница ITF Trebjesa Open 2019 у Никшићу, Добрњац финалиста

Међународни турнир Trebjesa Open 2019 за младиће и девојке до 18 година (5. разреда), одигран је од 10. до 15. јуна 2019. године у ТК Никшић у Никшићу, у Црној Гори, у оквиру ITF World Tennis Toura.

Српска репрезентативка и првакиња Србије до 14 година Лола Радивојевић још једном је заблистала овог пролећа, и освојила своју другу ITF титулу у синглу у Никшићу, a са Анђелом Петровић је освојила друго место у дублу. Српски тенисер Вања Добрњац је освојио друго место у синглу, и са Турчином Каном Чепелом титулу у дублу. Браво!

Петар Теодоровић је освојио 3. место у синглу и играо је у полуфиналу дубла заједно са Филипом Мандовићем, док су Петар Белошевић и Матија Жугић освојили друго место у дублу. Ања Драшковић из Црне Горе је освојила 3. место у синглу. Честитамо!

 

Подсетимо да Лола Радивојевић има само 14 година, тако да је ова титула још један доказ да она са својим тренером Вељком Радојичићем крупним корацима напредује ка врху европског јуниорског тениса!

 

Лола Радивојевић је била 3. носитељка на турниру у Никшићу, и у финалу је победила 1. носитељку, Рускињу Еву Гарцеву 6-3 6-4.

Лола и Анђела Петровић су у финалу дубла изгубиле од руског пара Агурејева/Гарцева 4-6 7-6(1) 5-10. Вања Добрњац је у финалу сингла изгубио од Чилеанца Себастијана Дефилиписа 3-6 4-6.

Српски тенисер Петар Белошевић и Петар Јовановић из Црне Горе су завршили такмичење у четвртфиналу сингла.

 

Детаљније Лола Радивојевић победница ITF Trebjesa Open 2019 у Никшићу, Добрњац финалиста

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron
Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

Лола Радивојевић је у мају освојила прву ITF титулу на SERBIA JUNIOR TOUR/NIŠ OPEN 2019 у ТК ТАЖ, а у априлу је освојила 3. место у синглу и титулу у дублу на ETA U16 PECIN MEMORIJAL-ALEXANDER WASKE TENNIS-UNIVERSITY 2019 у ТК Динамо у Панчеву.

 

 

Резултати у синглу, девојке:

ITF Trebjesa Open 2019 J5 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić

 

Резултати у синглу, младићи:

ITF Trebjesa Open 2019 J5 Nikšić Crna Gora, TK Nikšić

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *