Pripreme srpskih tenisera za Oranž Boul u SAD

Тенисери из Србије вредно се припремају за „Оранж Боул“

Тенисери из Србије од пре десетак дана бораве у Сједињеним Америчким Државама, припремајући се за наступ на чувеном турниру 56th Junior Orange Bowl International за девојчице и дечаке до 12 и до 14 година, који се игра у Брадентону на Флориди. Главни жреб почиње у понедељак 13. децембра 2017. године; и ове године ћемо пратити наступе наших такмичара на „Оранж Боулу“.

Већ годинама се у Америци игра серија од три јуниорска турнира, која почиње са Еди Хером и завршава са Оранж Боулом, а између је нешто мањи турнир који је до прошле године био познат као Амерички куп, а од 2015. године се зове Whole Foods Championships. 9. децембра почиње Coral Springs Miami, на којем ће такође учествовати неколико српских тенисера.

 

Babolat Srbija, Veb šop Mali igrači, novi lokal

Погледајте детаље о акцијама

 

На турниру Whole Foods Championships играју деца старости до 12 и до 14 година, а турнир се одржава од 4. до 9. децембра 2017. године у Мајамију, на Флориди, у Сједињеним Америчким Државама. Тенисери старости до 16 и 18 година играју следеће недеље. Игра се на тврдој подлози. Победници у различитим категоријама на овом турниру су били Ђоковић, Мари, Блејк, Гонзалес, Ферер, Сабатини…

 

Pripreme srpskih tenisera za Oranž Boul u SAD
Заједнички селфи на плажи

 

Петар Ћертић је данас освојио титулу у конкуренцији дечака до 12 година, као и Леонтина Стојановић, Српкиња са словеначким држављанством. Честитамо!

Петар је у финалу победио Бразилца Маркоса 6-2 6-1, док је Леонтина Стојановић, савладала Рускињу Рачковскају 7-6(6) 6-3.

Леонтина и Ања Петковић су у финалу дубла овог турнира изгубиле 4-6 5-7. Честитамо на одличном резултату!

Андријана Бркић је освојила турнир 8. Casely International у конкуренцији до 16 година. Браво!

Андреа Мрвић и Ана Вилчек су стигле до полуфинала турнира у конкуренцији девојчица до 14 година.

 

Petar Ćertić, Pripreme srpskih tenisera za Oranž Boul u SAD
Петар Ћертић прославља значајну титулу

Детаљније Тенисери из Србије вредно се припремају за „Оранж Боул“

Anja Petković, Leontina Stojanović, Whole Foods Championships 2017 U12 Girls
Ања Петковић и Леонтина Стојановић са плакетама за 2. место у дублу на турниру Whole Foods Championships 2017 U12

 

 

Andrijana Brkić, 8th Casely International turnir
Андријана Бркић после победе на турниру 8. Casely International до 16 година

 

 

Невена Коларевић је у недељу 10. децембра освојила титулу на турниру Casely Internationational Championships за девојчице до 14 година, док је Миа Марјановић играла у полуфиналу истог турнира. Честитамо!

Тај турнир је један из серије турнира који су увод у велики турнир „Оранж Боул“, чији главни жреб почиње у среду. Срећно свим нашим такмичарима!

 

 

 

У Америци се припремају: Ања Петковић, Петар Ћертић, Андреј Ђокић, Ана Вилчек, Леонтина Стојановић, Стефан Ивић, Јован ЋирковићАндријана Бркић, Нађа Остојић, Анастасија Лукић и Вељко Пејчић, који су отпутовали са тренером и власником ТК Харон Иваном Петковићем, а Невена Коларевић и Миа Марјановић су отишле у Америку са тренером и председником TK Fair Play Радетом Полексићем. Петар Теодоровић је једини наступио на „Еди Херу“, а и он се припрема за „Оранж Боул“ са својим тренером и дедом Николом Четником. Андреа Мрвић је дошла у Америку са оцем.

Квалификације за „Оранж Боул“ почињу 10. децембра, а главни турнир 13. децембра. Пратићемо га на Малим играчима, срећно свим српским тенисерима!

 

Тенисери који у Америци бораве у организацији ТК Харон посетили су израелску ITP Florida International Tennis Academy:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *