Teniski klub Classics Beograd

TK Classics

Грамшијева 11, 11070 Нови Београд

Телефон

069 3192 567; 069 3192 568

Општина

Нови Београд

Веб сајт

www.tkclassics.rs

Адресa е-поште:

tkclassics@gmail.com

 

Мапа


Прикажи већу мапу

Опис клуба:

Тенис клуб Classics основан је 2001. године. Оснивачи су Светислав Карловић, Радивој Трбојевић и Милан Славковић. TK Classics је активан члан ТСБ и ТСС. У клубу је до сада организовано преко 70 турнира, а кроз школу тениса ТК Classics прошло је преко 2.500 деце. У клубу су тренирали Ана Ивановић, Ана Јовановић, Јанко Типсаревић, Тамара Чуровић. Председник клуба, Милан Славковић, председник је Тениског савеза Београда и члан извршног одбора Тениског савеза Србије.

 

 

Организација

TK Classics има школу тениса и активне такмичаре, а у клубу игра и доста рекреативаца. Менаџер клуба је Сеад Дервишевић, некадашњи председник Тениског савеза Београда. У школи тениса деца тренирају до предтакмичарског нивоа, када се припремају за такмичарске мечеве. TK Classics има тридесетак регистрованих такмичара у свим категоријама, од којих више њих постиже одличне резултате. Неколико такмичарки клуба каријеру је наставило на колеџу у Америци.

Клуб организује и бесплатне часове тениса у више новобеоградских основних школа и вртића, а активан је и у свим промотивним акцијама Тениског савеза Београда.

 

Teniski trener Đorđe Marinković, Teniski trener Ana Vasiljević, Teniski klub Classics Beograd
Део полазника школе тениса и такмичара TK Classics

 

Инфраструктура

 

Клуб има два шљакаста терена, која су током зиме покривена балоном. Такође, поседује и халу за фудбал, са вештачком травом. У клупског згради налази се кафић, а током летње сезоне посетиоци се могу освежити у хладовитој башти клуба.

 

 

Тренери

Марко Зрилић ради са старијим такмичарима, док Ана Васиљевић и Ђорђе Маринковић раде са полазницима Classics-ове школе тениса и са млађим такмичарима.

 

Teniski klub Classics Beograd

 

Слике