CHERRY CUP SKOPJE 2022 – један сасвим другачији дечији турнир – proudly supported by Lazar Zakovski

Ове године у Скопљу, четврти пут по реду ће се организовати CHERRY CUP SKOPJE 2022. Турнир ће се играти у два термина. Први који најављујемо сада је догађај у периоду од 25. -29. маја 2022 када ће се одиграти 5 дечјих турнира и то U8 црвени ниво, U10 наранџасти ниво, U10 зелени ниво, U11 и…

Детаљније

Зимска Cherry лига, ATK premium club, 12-13.3.22.

Зимската Cherry лига се игра и оваа сабота и недела 12 и 13 март 2022 во АТК premium club во Скопје, во организација на ЦРЕША СПОРТ (Cherry sport). Резултати и фотографии ќе објавиме на сајтот Мали играчи. Лигата ја играат во моментов 45 натпреварувачи на возраст од 9 до 15 години од Скопје, Куманово, Охрид,…

Детаљније

Едукативен турнир “Играм, учам, собирам…бр. 5”

ЦРЕША СПОРТ во склоп на својата програма „Cherry училиште за спорт и тенис“ го организираше петтиот по ред „Играм, учам, собирам…“ турнир. Турнирот е со едукативен и натпреварувачки карактер и денес го играа шест деца. Тие имаа можност да ги искористат закажаните термини во целост, на најдобар можен начин, играјќи мечеви секој со секого со…

Детаљније

Зимска Cherry лига, ATK premium club, 26-27.2.22.

Зимската Cherry лига се игра и оваа сабота и недела 26 и 27 февруари 2022 во АТК premium club во Скопје, во организација на ЦРЕША СПОРТ (Cherry sport). Резултати и фотографии ќе објавиме на сајтот Мали играчи. Лигата ја играат во моментов 45 натпреварувачи на возраст од 9 до 15 години од Скопје, Куманово, Охрид,…

Детаљније

Едукативен турнир “Играм, учам, собирам…бр. 4”

На 13.02.2022 на терените на АТК премиум клуб, а во организација на Цреша спорт се одигра детскиот, натпреварувачко едукативен турнир “Играм, учам, собирам…бр.4”. Се работи за четврти по ред турнир од овогодишниот циклус на турнири “Играм, учам, собирам…” кои Цреша спорт ги организира во склоп на својата програма за детски тенис “Cherry училиште за спорт…

Детаљније

Зимска Cherry лига, ATK premium club, 12-13.2.22.

Зимската Cherry лига се игра и оваа сабота и недела 12 и 13 февруари 2022 во АТК premium club во Скопје, во организација на ЦРЕША СПОРТ (Cherry sport). Резултати и фотографии ќе објавиме на сајтот Мали играчи. Лигата ја играат во моментов 45 натпреварувачи на возраст од 9 до 15 години од Скопје, Куманово, Охрид,…

Детаљније

Зимска Cherry лига во ATK premium club

Од 11.12.2021. во Скопје на терените на ATK premium club, а во организација на ЦРЕША СПОРТ (Cherry sport) се игра Зимската Cherry лига. Лигата ја играат во моментов 45 натпреварувачи на возраст од 9 до 15 години од Скопје, Куманово, Охрид, Кавадарци, Гостивар, Тетово, Прешево и  Приштина. Одлична можност за сите кои одлучија да играат…

Детаљније

Завршени U13 и U14 турнири на CHERRY CUP SKOPJE 2021

Од 20. до 28. јуна 2021. године у главном граду Северне Македоније Скопљу, у ATK Premium Klub, игра се међународни турнир CHERRY CUP SKOPJE 2021. Игра се у 7 узрасних категорија, а сви учесници добијају лепе награде и памтиће прелепе успомене из Скопља. Организатор је Cherry Sport. Турнир за дечаке и девојчице до 13 година одигран…

Детаљније

Познати првопласирани на U11 и U12 турниру CHERRY CUP SKOPJE 2021

Од 20. до 28. јуна 2021. године у главном граду Северне Македоније Скопљу, у ATK Premium Klub, игра се међународни турнир CHERRY CUP SKOPJE 2021. Игра се у 7 узрасних категорија, а сви учесници добијају лепе награде и памтиће прелепе успомене из Скопља. Организатор је Cherry Sport. Турнир за дечаке и девојчице до 11 година одигран…

Детаљније

Завршен турнир зеленог нивоа на CHERRY CUP SKOPJE 2021

У недељу 20. јуна 2021. године, у главном граду Северне Македоније Скопљу, у ATK Premium Klub почео је међународни турнир CHERRY CUP SKOPJE 2021, који ће трајати до 25. јуна 2021. године. Игра се у 7 узрасних категорија, а сви учесници добијају лепе награде и памтиће прелепе успомене из Скопља. Организатор је Cherry Sport. Турнир за…

Детаљније