Teniski klub Premium Beograd

ТК Премиум

Црнотравска 4

 


Прикажи већу мапу

 

Општина:
Вождовац

 

Телефон:

+381605553234

+381643318483

 

Информације:

Welcome

https://premiumtennis.net/

https://web.facebook.com/Premium.Tennis.Skola/

 

Све више одличних малих тенисера у ТК Премиум

 

Адреса е-поште: 

premiumtennis@yahoo.com

 

Тениски клуб Премиум је основан 2015. године у Београду, на теренима ТК Вождовац, у оквиру којих и ради. Наш тим је првенствено био базиран на раду са такмичарима,и њиховом стварању, али смо у протекле 3 године успели да проширимо наш тим тренера у великој мери па отуда сад имамо и тениску школицу, велики број такмичара, рекреативаца и љубитеља тениса са којима радимо. Наш тим броји четири тренера:

– Огњен Јовановић

– Милица Нишевић

– Александар Марковић

Мото целог нашег тима и главни циљ је да наши играчи направе и имају што боље резултате, и ми их и имамо. На опробани и проверени начин долазимо до резултата односно извлачимо максимум из сваког играча. Комплетан рад у клубу базирамо на одговорности тренера и играча јер само тако можемо да стигнемо до циља. Дисциплина у клубу је на високом ниову, а атмосфера увек позитивна, што нам омогућава да све задатке можемо неометамо да извршимо. Радимо на томе да постоји обострано задовољство играча и родитеља са једне стране а нас са друге.

 

Premium tennis, Premium tenis, Премиум тенис, Teniska škola Premium tennis Beograd

 

Београдски Tениски клуб Премиум је уз помоћ својих спонзора Глобос Осигурања и Siberian Wellness-а, обезбедио својим члановима нове мајице, заштитне маске и дезинфекциона средства. Клуб са Вождовца захвалан је својим спонзорима што су на тај начин подржали младе играчe у време пандемије вируса корона.

Sponzori TK Premium, Teniski klub Premium Beograd, Premium tenis Beograd, TK Premium Beograd, Globos osiguranje, Siberian Wellness

 

Правила клуба:
Организација рада током летње сезоне За време летње сезоне тренинзи се одржавају на 6 отворених терена са шљаком уз могућност одлазака на друге терене са  брзом подлогом ради припрема за турнире на брзој подлози. Кондициони тренинзи се одржавају у оквиру клуба. Организујемо екипне и индивидуалне одласке такмичара на турнире или припреме у пратњи тренера, по целом региону као и шире.
Организација рада током зимске сезоне Током зимске сезоне тренинзи се одржавају у балону, као и кондициони тренинзи у комбинацији са теретаном која се налази у близини клуба.
Рад током школских распуста и празника Током школских распуста тренинзи такмичара су организовани два пута дневно, односно пре подне и поподне. Клуб такође ради и за време празника.
Радно време 07-23
Присуство родитеља на тренингу Присуство родитеља није дозвољено на терену, али је омогућено гледање изван терена и простора за тренирање.

 

Mihailo Radosavljević, Dragutin Mitrić, Ivan Milivojević, Stefan Živković, Mina Obradović, Andrijana Brkić, Tim Tekavec, Srđan Jovanović, Premium tennis, Premium tenis, Премиум тенис, Teniska škola Premium tennis Beograd
На ITF турниру у Улцињу: тренер Иван Миливојевић, Михаило Радосављевић, Стефан Живковић, Мина Обрадовић, Андријана Бркић, Драгутин Митрић, Тим Текавец из Словеније и Срђан Јовановић, менаџер Премиум тенис

 

Teniski klub Premium Beograd, TK Premium Beograd, Premium tenis Beograd

 

Организација тренинга:
Подела по узрасту Подела играча по групама се врши на основу квалитета и нивоа тениса, с тим да се играчи у оквиру исте групе не разликују по старости више од две године.
Групни тренинзи Групни тренинзи такмичара се организују на једном до три терена у исто време како би играчи могли што више да се мешају и комбинују током тренинга. На сваком терену је максимално 4 играча и минимум један тренер.
Индивидуални тренинзи Постоје индивидуални тренинзи у трајању од сат времена до два. Могући су за све старосне узрасте:

– Школица тениса (плави, црвени, наранџасти, зелени ниво)

– Такмичарски тенис свих категорија (12, 14, 16, 18, сениори)

– Професионални тенис (фјучерси, челенџери)

Кондициони тренинзи Кондициони тренинзи за такмичаре су организовани сваког дана пре или после групних или индивидуалних тренинга тениса у комплексу тениског клуба, као и у Бањичкој шуми која се налази поред терена. Кондиционе тренинге и обавезно истезање после тренинга држи Александра Петровић, успешна каратисткиња и фитнес тренер.
Број тренинга недељно Минимум 2 пута по сат времена недељно, до 20 сати недељно
Дужина тренинга Тренинзи трају најмање сат времена
Сарадња са нутриционистима, спортским психолозима и физиотерапеутима Наш тим сарађује са спортским психологом Борисом Станковићем, који ради на психолошкој припреми наших такмичара. Такође, имамо добру сарадњу са бројним физиотерапеутима који помажу у што бољој припреми и опоравку наших такмичара како би избегли нежељене повреде.
Организација кампова Наш тим још увек нема организоване кампове, али имамо одличне сарадње са многим тренерима и играчима из иностранства који често гостују код нас у клубу на тренинзима и  припремама као и наша деца код њих.

 

 

Инфраструктура:
Простор за тренирање Током летње сезоне имамо на располагању 6 отворених терена, а зими 3 под балоном. Сви терени су на шљаци.
Начин грејања зими и температура (°C) Балон се греје на гас, на температури не испод 13 °C.

 

Свлачионица Постоји мушка и женска свлачионица спојена са простором за тренирање
Простор за родитеље Поред терена налази се кафић као и просторија клуба у којој родитељи могу сачекати децу док су на тренингу
Видео-надзор деце током тренинга Не постоји
Паркинг Бесплатан паркинг клуба
Интернет Да
Такмичења у којима клуб учествује, највећи успеси клуба Клуб учествује на мушком екипном такмичењу у конкуренцији до 18 година, другу годину за редом.

Више наших такмичара је освајало куп Србије, имали смо финалисте државних првенстава, играче са “Tennis Europe“ и “ITF“ рангом.

Сви наши такмичари су освајачи бројних националних турнира свих категорија и високо рангирани на националним ранг листама.