Aleksa i Anastasija najbolji na Super 4 – 16g. (kat. A) – juniori i juniorke – TK Slavija, Ćuprija 09. i 10.09.23.

SUPER 4 , turnir A kategorije za juniore i juniorke do 16 godina, igra se od 09. i 10. septembra 2023. godine u TK Slaviji, Ćuprija. Turnir se igra u okviru Teniskog saveza Srbije i u okviru serije SUPER 4. Budite sa nama!


Oficijalna informacija organizatora turnira…

На тениским теренима Славија у Ћуприји у периоду од 9. до 11. септембра 2023. године одржан је турнир из серије СУПЕР 4 у конкуренцији момака и девојака старости до 16 година, најјачег ранга после државног првенства.

Победник такмичења у конкуренцији момака је такмичар ТК Агримес из Београда ПОШТИЋ АЛЕКСА, који је у финалу савладао такмичара Тениске академије Ђукић из Београда ГЛУИЋ МАКСИМА резултатом 2-0 у сетовима.

У конкуренцији девојака славила је такмичарка Црвене Звезде из Београда ЧОЛОВИЋ АНАСТАСИЈА, која је у финалу била боља од такмичарке Тениске академије Елите из Новог Сада ЗРНИЋ ВЕРИЦЕ, и славла резултатом 2-0 у сетовима.

Победници у обе конкуренције добили су као награду електричне тротинете, а финалисти паметне сатове.

Такмичари Тениског клуба Славија одиграли су сјајне мечеве са неизвесним исходом, али нису успели да се пласирају у завршницу такмичења.

Турнир је организовао Тениски клуб Славија са партнерима Тестерал, Ђоровић доо, и Дуо про доо, под покровитељством Општине Ћуприја и Тениског савеза Србије, а уз помоћ пријатеља МИП Процесна опрема и Термомонт.


Aleksa Poštić pobednik je turnira za juniore. Maksim Gluić je osvojio drugo mesto, dok su treće podelili Vanja Nikolić i Leon Zimonjić.


Anastasija Čolović pobednica je turnira za juniorke. Drugo mesto je osvojila Verica Zrnić, dok su treće podelile Mina Marković i Iva Kovačević.


Детаљније Aleksa i Anastasija najbolji na Super 4 – 16g. (kat. A) – juniori i juniorke – TK Slavija, Ćuprija 09. i 10.09.23.

Огласи


Konačni rezultati juniori:


Konačni rezultati juniorik:


Na i oko terena…


Mentalna priprema pred meč, Mentalni trener tenisera Ljubica Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *