Анастасија Чоловић у полуфиналу сингла и у финалу дубла на U12 36. Memorijal Slavoj Greblo у Врсару

У Врсару у Хрватској (Истра), у Тениском центру Петалон а у организацији ТК Истратурист Умаг, од 23. септембра до 1. октобра 2021. године се одржава 36. Memorijal Slavoj Greblo, међународни тениски турнир 1. категорије за девојчице и дечаке до 12 година. Турнир се одржава у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на отвореном, на 10 терена са шљаком.


⌛ 26.9.2021. 19.54 h

Вицешампионка Србије Анастасија Чоловић изгубила је у полуфиналу сингла на турниру у Врсару од Швеђанке Ребеке Малмстром 0-6 1-6, а у финалу дубла су Анастастија и Словенка Луиса Фусил изгубиле од Словенке Зоје Петернел и Хрватице Ане Петковић 0-6 2-6. Честитамо Анастасија на изванредном резултату у Врсару!


⌛ 26.9.2021. 21.13 h

Вицешампионка Србије Анастасија Чоловић пласирала се у полуфинале сингла и у финале дубла на јаком турниру у Врсару. Честитамо!

Анастасија Чоловић је у четвртфиналу победила Италијанку Ники Алис Еминефендић 6-0 6-2, а данас ће у полуфиналу играти против Швеђанке Ребеке Малмстром. Срећно!

Анастасија у дублу наступа са Словенком Луисом Фусил, и њих две су се у финале пласирале пошто су им Рускиња Березина и Хрватица Цакаран предале полуфинални меч без борбе. У финалу ће играти против Словенке Зоје Петернел и Хрватице Ане Петковић.


Детаљније Анастасија Чоловић у полуфиналу сингла и у финалу дубла на U12 36. Memorijal Slavoj Greblo у Врсару


Вук Крстајић из Црне Горе је у четвртфиналу сингла изгубио од одличног Румуна Драгоша Михаиа Монеа 6-2 4-6 1-6. Вук се пласирао у финале дубла, заједно са Словенцем Патриком Семенићем. У финалу ће играти против хрватског пара Гњидић/Мартиновић.

Српска тенисерка Лана Агбаба завршила је учешће на турниру у 2. колу.Прочитајте извештај са 35. Меморијала Славој Гребло 2019. године, када је шампион Србије Огњен Милић освојио је титулу, што је била његова прва ETA титула, а вицешампион Србије Вук Крушчић је освојио треће место. Погледајте извештај са турнира 2018. године. Године 2017. су тријумфовали српска тенисерка Дарја Шувирђонкова и Хрват Дино Прижмић. Победници 2016. године су били Дино Прижмић (Хрватска) и Катерина Димитрова (Бугарска), док је Српкиња Леа Рупњак играла у полуфиналу. Погледајте извештај са турнира 2016. године. Победници 2015. године су били Лео Ракин (Француска) и Ноа Крзнарић (Хрватска). Наш Стефан Поповић је те године играо изванредно, и после велике борбе изгубио у финалу. Погледајте извештај са турнира 2015. године.

  • Ognjen Milić, 35. Memorijal Slavoj Greblo 2019, Vrsar Hrvatska, Tennis Europe Junior Tour
  • Luka Ilić, Danijel Krstevski, Ognjen Jagrović, 34. Memorijal Slavoj Greblo 2018 U12 Vrsar, Hrvatska, Croatia, U12 Tennis Europe Junior Tour
  • Darja Šuvirdenkova, Cara Maria Mester, Dino Prižmić, Adriano Dzhenev, 33. Memorijal Slavoj Greblo 2016 U12 Vrsar, Hrvatska, Croatia, U12 Tennis Europe Junior Tour
  • Mili Poljičak, Dino Prižmić, Katerina Dimitrova, Nadezda Khalturina, Greblo, Umag Tennis Academy, Memorijal Slavoj Greblo Umag, Tennis Europe Junior Tour 2016

Резултати у синглу, девојчице:

36. Memorijal Slavoj Greblo U12 Vrsar Hrvatska, Tennis Europe Junior Tour

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *